Oldalt készítette:
www.tothbalazs.hu
Untitled Document
 
Untitled Document

Összesen: 11 db
Budapest IX. Ferencváros Lónyay utca Ingatlan havi bérleti díja: 110000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 25 m2
Szoba: 1

A Petőfi híd lábánál a LÓNYAY UTCÁBAN hosszú távra kiadó egy 25 m2-es 1 szobás szép, világos,ALACSONY REZSIJŰ lakás. Dél-nyugati fekvésű, parkettázott, kövezett, szép konyhabútor van beépítve,minden ablakon új műanyag nyílászárók vannak, új a bejárati ajtó, a lakás frissen lett kifestve. MINDEN KÖZMŰ EGYÉNILEG MÉRHETŐ, gázkonvektoros fűtés van a lakásban új konvektorral, közös költség 7718 Ft. Néhány szekrény, könyvespolc van, mosógép és szinte új hűtőszekrény is van az ingatlanban. A parkolás fizetős, de tartózkodási helynek be lehet jelentkezni, így 1 autóval ingyenes. Állat nélkül azonnal költözhető, a bérléshez kéthavi kaució és a tárgyhavi bérleti díj szükséges. Bármikor megtekinthető kedves, jó hangulatú kis lakás!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Békásmegyer Szindbád utca Ingatlan havi bérleti díja: 110000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 32 m2
Szoba: 1

Békásmegyeren a Szindbád utcában hosszú távra kiadó egy 32 m2-es beépített erkélyes 1 szobás lakás. BÚTOROZOTT, GÉPESÍTETT! Rezsije alacsony, minden közmű egyénileg mérhető, vízórás, a radiátorokon hőmennyiség mérő van, a ház szigetelt. A lakásban van 2 szekrény, 1 francia ágy, étkező asztal székekkel, tv állvány, számítógép asztal, kerámialapos tűzhely sütővel, automata mosógép, hűtőszekrény, elszívó. Azonnal költözhető, bármikor megtekinthető, a bérléshez kéthavi kaució és a tárgyhavi bérleti díj szükséges.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Ingatlan havi bérleti díja: 120000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 51 m2
Szoba: 4

RÓMAIFÜRDŐN ÜZLETHELYISÉG JANUÁR 01.-TŐL HOSSZÚ TÁVRA KIADÓ!!! 3 x 25 amper bent van. ezért szolárium szalonnak is kiváló! Üzlethelyiségnek, vagy irodának kiadó, de lakás céljára is alkalmas! Amennyiben lakásnak kiadó állat nem jöhet! Közös költség 6000 Ft, minden közmű egyénileg mérhető, saját cirkó fűtéses,a cirkó szinte új, 1 éves, külön víz és villanyóra van. Jelenleg 4 helyiségből, + fürdőszobából, külön wc-ből és konyhából áll. Most az üzlethelyiségben fodrászat, kozmetika működik, de sokféle tevékenységre alkalmas irodának, műköröm-pedikűr szalonnak, kutyakozmetikának stb. Nem főút vonalon, de forgalmasabb utcában van, az üzlethelyiség előtt busz megy el, remekül reklámozható. 2019 január 01.-től költözhető, de addig is bármikor megtekinthető. A bérléshez kéthavi kaució és a tárgyhavi bérleti díj szükséges, és min. egy évre kiadó!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest XIV. Zugló Czobor utca Ingatlan havi bérleti díja: 120000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 55 m2
Szoba: 2

Zuglóban a Czobor utcában közel a Nagy Lajos király úthoz kiadó egy 2 szobás bútorozott, gépesített lakás. SZÁMLÁS KIADÁS, KÖZJEGYZŐI SZERZŐDÉSSEL! A lakás bútorozott, gépesített, mosógép, hűtő, mélyhűtő, tűzhely, sütő van a lakásban. Sem gépeket, sem bútorokat nem tudnak elvinni a lakásból, csak ezekkel együtt kiadó! Négyszintes tégla épület II. emeletén van, lift nincs a házban. A ház nagyon szép állapotú, 2017-ben kívül-belül teljesen felújították, összesen 16 lakó van. A rezsi 1 főre 30.000 Ft, 2 főre 35.-000 Ft, mely összeget a bérleti díjjal együtt kell fizetni, félévente csekkek alapján történő elszámolással. Ez az összeg tartalmazza a közös költséget is! / közös költség 10.000 Ft, a rezsi (gáz, villany, víz)20.000 Ft / Ezen felül csak tv és internetet kell igény szerint fizetni, a szolgáltató a UPC. AUTÓVAL INGYENESEN LEHET PARKOLNI A BELSŐ UDVARBAN, de az utcán is ingyenes a parkolás. 1-2 fő részére kiadó gyerek és állat nélkül! Azonnal költözhető, a bérléshez kéthavi kaució és a tárgyhavi bérleti díj szükséges. A közlekedés kiváló, 3-as, 69-es, 62-es villamos, 5-ös, 32-es busz csak néhány perc gyalog. A kis földalatti végállomása 3 megálló. Bármikor megtekinthető!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest II. Ganz utca Ingatlan havi bérleti díja: 130000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 30 m2
Szoba: 1

A közös költség 15.500 Ft/hó, amiben benne van szinte minden rezsi, a fűtési díj átalánya (minden évben az egyéni fogyasztás alapján elszámolásra kerül), a víz és csatornadíj, a liftdíj, a ház takarítási, világítási és karbantartási költsége és a közös képviselő díja. Ezen kívül van a lakás villanyszámlája, ami kb. 14.500. forint, mivel a lakásban megszüntettük a gáz ellátást és minden villannyal működik. Az épület a Fő utca elején van a Külügyminisztérium oldala mögött, a Bem tér közelében, a Király fürdő mellett. A Fő utca felől van egy kis Görög keleti templom egy kis téren, és a ház oldalánál van egy szálloda és a Kanadai nagykövetség épülete. A szoba egyik ablaka a templomra és a térre néz, a másik ablaka pedig egy belső udvarra. A ház a 60-as évek végén és a 70-es évek elején épült, modern háznak mondható tégla ház. A lakás teljesen fel lett újítva, a falak áthelyezve, az összes csővezeték kicserélve, új konyha méretre csináltatva és a berendezés is teljesen új. A lakás központi fűtésű, a radiátorokon egyedi mérő van, így mindenki egyénileg tudja szabályozni a fűtését. A ház nemrégiben cserélte le a központ gázkazánját egy modern hőszivattyús kazánra, ami 30%-al kevesebbet fogyaszt mint a régi kazán, ezért a fűtésszámlák is kisebbek. A közös költség 15.500 Ft/hó, amiben benne van szinte minden rezsi, a fűtési díj átalánya (minden évben az egyéni fogyasztás alapján elszámolásra kerül), a víz és csatornadíj, a liftdíj, a ház takarítási, világítási és karbantartási költsége és a közös képviselő díja. Ezen kívül van a lakás villanyszámlája, ami kb. 14.500. forint, mivel a lakásban megszüntettük a gáz ellátást és minden villannyal működik.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest V. Belváros Széchenyi utca Ingatlan havi bérleti díja: 130000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 30 m2
Szoba: 1

EGYEDÜLÁLLÓ PANORÁMÁS 1 SZOBÁS BÚTOROZOTT, GÉPESÍTETT LAKÁS KIADÓ A PARLAMENT MELLETT A SZÉCHENYI UTCÁBAN! SZÁMLÁS KIADÁS! A Parlament és a Lánchíd közti csendes Széchenyi utcában kiadó ez a szép kis lakás páratlan dunai és budai hegyoldali panorámával! Rezsije alacsony, a közös költség, víz és csatornadíj és a házközponti fűtés csak 17.000 Ft/hó. Ez az összeg tartalmazza még a közös területek világítását és takarítását,a lift üzemeltetési díját, továbbá a karbantartási költségeket. Ezen felül van a villany és gázdíj, ami kb. 12500. forint, így jön ki a teljes rezsi 30000. forintra egy hónapra. Ebben nincs benne, ha valaki akar internet, vagy TV előfizetést. A lakás bútorozott, gépesített, a szoba szép nagy, a fürdőszoba kádas, a konyha kimondottan kicsi, teakonyha. A lépcsőházban kerékpár tároló is van! Az Országház, a Magyar Tudományos Akadémia és a Belváros közelsége miatt KIVÁLÓ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐNEK, VAGY BÁRKINEK AKI EL SZERETNÉ SZÁMOLNI A BÉRLÉS ÖSSZEGÉT, mert a lakás számlásan, közjegyzői szerződéssel, hosszú távra kiadó! A bérléshez kéthavi kaució és a tárgyhavi bérleti díj szükséges. 1-2 főnek, gyermek és állat nélkül kiadó! Rezsinek fix 30.000 Ft-ot kell fizetni évenkénti tételes elszámolással. BÁRMIKOR MEGTEKINTHETŐ!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy csendes mellékutca Ingatlan havi bérleti díja: 130000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 65 m2
Szoba: 1 +1

Csillaghegyen csendes mellékutcában hosszú távra kiadó egy külön bejáratú 65 m2-es másfél szobás házrész. BÚTOROZOTT, GÉPESÍTETT! A lakás rezsije tervezhető, cirkó fűtéses, a rezsi nyáron 15-16.000 Ft, a fűtési szezonban 7 hónapig 35.000 Ft TV internettel együtt. Közös költség nincs. Újak a nyílászárók, a lakás rendes, tiszta, teljesen szeparált. Azonnal költözhető, a bérléshez kéthavi kaució és a tárgyhavi bérleti díj szükséges. A környék ellátottsága kiváló, a hév vagy a busz gyalog mindössze 5 perc! Gyermek nélkül 1-2 főnek kiadó!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Ingatlan havi bérleti díja: 140000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 60 m2
Szoba: 2 + 1

Csillaghegy Duna felőli oldalán NEM ÁRTÉREN eladó egy földszinti, DK, Dny-i tájolású 136 m2-es nappali + 3 szobás öröklakás. AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!! 2015-ben az épületet teljesen átépítették, 3 lakás került kialakításra. Teljes víz és elektromos hálózat csere volt, a ház külső szigetelést kapott, a teljes tetőszerkezet és a cserép új, a lakásokban lévő összes szaniter, burkolat, külső-belső nyílászáró három éves. A lakásban 3 külön nyíló nagy szoba van, 2 fürdőszoba, külön wc, kamra, konyha és étkező. Közös költség: nincs Fűtése egyedi cirkó fűtés. A lakáshoz tartozik 1 belső kocsibeálló és egy tároló is ami benne van az árban. Tulajdoni hányad: 32 % Remek a közlekedés, a hév, busz néhány perc gyalog! A környék ellátottsága kiváló, Aldi, Lidl, Aushan, Spár a közvetlen közelében van.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Óbuda Beszterce utca Ingatlan havi bérleti díja: 170000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 70 m2
Szoba: 2 + 1

Óbudán az Óbuda Egyetem közvetlen közelében a Beszterce utcában október 15.-től kiadó egy 70 m2-es 2 + 1 szobás bútorozott, ( 3 külön nyíló szoba)gépesített frissen kifestett lakás. GYERMEK, 1 KISEBB TESTŰ ÁLLAT JÖHET! Nagy étkezős konyha, kamra, zuhanyzós fürdőszoba, külön wc van a lakásban. Gépesítés: mosógép, hűtőszekrény, tűzhely, sütő, televízió. Bútorzat: étkező asztal székekkel, mindegyik szobában heverő és ruhás szekrény, függönyök. Az ablakokon redőnyök vannak. A lakást 2014-ben újították fel teljesen. Most frissen kifestve adják át. Közös költség 8000 Ft vízzel együtt. Tároló van a lakáshoz, garázs nincs. Fűtése gázkonvektoros, a konvektor szinte új, csak néhány éves. Október 15.-től bérelhető, a bérléshez kéthavi kaució és a tárgyhavi bérleti díj szükséges. Az esti órákban tekinthető meg.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest II. Széplak utca Ingatlan havi bérleti díja: 205000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma: Széplak
Terület: 70 m2
Szoba: 2

Azonnal költözhető! Pasaréti tértől gyalog pár percre, 3 szintes téglaépítésű társasház 1. emeletén hosszútávra kiadó egy 70 nm lakóterületű, 2 szobás, bútorozatlan, FRISSEN KIFESTETT, erkélyes, csöndes, szép, azonnal költözhető lakás. A lakás gépesített, tv, tűzhely, mosógép, mikró, hűtő, van! Kérésre a tulajdonos ezeket el tudja vinni. Gyönyörű, nagy panoráma ablak található a lakásban, mindkét szobát ez teszi különlegessé. A terasz felülről és oldalról fedett, 11 nm-es. Dny-ÉK-i fekvésű, déltől már nagyon szépen éri a nap a lakást. Sok a beépített szekrény! A fürdőszoba és a konyha is szép állapotú. Internet és tv saját névre köthető a szolgáltatókkal (UPC, Telecom) A közös költség 20.000 Ft/hó és ebben benne van a víz díja! A fűtés gáz cirkóról működik. A fürdő, a konyha és a konyhából nyíló kamra is ablakos. Parkolás az utcán lehetséges. (Ingyenes) Közlekedés: 61-es villamos, 5-ös és 29-es busz, a Hűvösvölgyre közlekedő villamos is megáll a közelben. Aldi nagyközért a Pasaréti Téren található. Játszótér gyalog 8 percre van. Riasztó ki van építve a lakásban. Kisállat megegyezés szerint hozható (macska nem, kis termetű kutya igen) A beköltözéshez 2 havi kaució, valamint aktuális havi bérleti díj szükséges. Minimum 1 évre kiadó. Kérdése esetén hívjon bizalommal! Pap-Hortobágyi Tímea

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest VI. Paulay Ede utca Ingatlan havi bérleti díja: 390000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma: PAU
Terület: 120 m2
Szoba: 4

Budapest belvárosában az Operával szemben a Paulay Ede utcában hosszú távra kiadó egy 120 m2-es felújított I. emeleti 4 szobás lakás. Az ingatlanban 2 konyha, 3 fürdőszoba van, infra szauna, az összes külső nyílászáró újra lett cserélve, szépek a burkolatok, a szaniterek,nagy belmagasságú, elegáns nagypolgári lakás. Akár 3 lakásként is használható, mert az előszobából nyílik egy amerikai konyhás 1 szobás lakás külön konyhával , egy szép nagy szobás másik lakás külön konyhával ,étkezővel fürdőszobával,és egy harmadik lakás nappalival,hálószobával szaunás fürdőszobával. Az ingatlan üresen, vagy részben bútorozottan kiadó. Bármikor megtekinthető, és akár azonnal költözhető. A közös költség 19900 Ft A bérléshez 2 havi kaució és a tárgyhavi bérleti díj szükséges. Legalább 1 évre kiadó.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése

 
1031. Budapest, Rómaifürdő Nánási út 20. | Mobil: 06-20-4777-632 | Fax: (06-1) 240-16-40 | Tel.: (06-1)240-1640 | email: info@horland.hu