Oldalt készítette:
www.tothbalazs.hu
Untitled Document
 
Untitled Document

Összesen: 4 db
Budapest IX. Középső Ferencváros Vágóhíd utca Ingatlan havi bérleti díja: 195000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 44.5 m2
Szoba: 2

LUXUS LAKÁS KIADÓ A DUNÁTÓL a MŰVÉSZETEK PALOTÁJÁTÓL és a NEMZETI SZÍNHÁZTÓL 1 SAROKRA AZ ALLURE RESIDENCE-BEN! !! VADONATÚJ, MÉG SOHA NEM LAKOTT BENNE SENKI! BELÉPTETŐ RENDSZER! PORTASZOLGÁLAT! ALLURE RESIDENCE-ben a 3. emeleten található új lakás hosszú távra kiadó. A lakás helyiségei: előtér, nappali-étkező-konyha, háló, fürdő, nagy terasz. A konyha teljesen felszerelt: tűzhely, elszívó, mosogatógép, beépített hűtő-mélyhűtő, mosogató, a fürdőszobában mosógép, fürdőszobai kiegészítők, mindenhol design lámpák, függönyök,vannak. Igényesek a burkolatok, szaniterek. A szobák nincsenek bútorozva, de igény szerint bútorozható. Két havi bérleti díjnak megfelelő kaució és a tárgy havi bérleti díj és rezsi megfizetése után azonnal költözhető. A teremgarázs szinten a lakáshoz garázs vagy garázsok is bérelhetőek, szintén beléptető rendszerrel, ára garázsonként + 30.000 Ft/hó. A házban 24 órás portaszolgálat, recepció működik, kártyás beléptető rendszerrel. EGYETEM KÖZELI! Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem nincs 2 km. Rugalnasan, bármikor megnézhető, azonnal költözhető!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest IX. Középső Ferencváros Vágóhíd utca Ingatlan havi bérleti díja: 205000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 50 m2
Szoba: 2

LUXUS LAKÁS KIADÓ A DUNÁTÓL a MŰVÉSZETEK PALOTÁJÁTÓL és a NEMZETI SZÍNHÁZTÓL 1 SAROKRA AZ ALLURE RESIDENCE-BEN! !! VADONATÚJ, MÉG SOHA NEM LAKOTT BENNE SENKI! BELÉPTETŐ RENDSZER! PORTASZOLGÁLAT! ALLURE RESIDENCE-ben a 4. emeleten található új lakás hosszú távra kiadó. A lakás helyiségei: előtér, nappali-étkező-konyha, háló, fürdő, nagy terasz. A konyha teljesen felszerelt: tűzhely, elszívó, mosogatógép, beépített hűtő-mélyhűtő, mosogató, a fürdőszobában mosógép, fürdőszobai kiegészítők, mindenhol design lámpák, függönyök vannak felszerelve, az ingatlan légkondicionált. Igényesek a burkolatok, szaniterek. A szobák nincsenek bútorozva, de igény szerint bútorozható. Két havi bérleti díjnak megfelelő kaució és a tárgy havi bérleti díj és rezsi megfizetése után azonnal költözhető. A teremgarázs szinten a lakáshoz garázs vagy garázsok is bérelhetőek, szintén beléptető rendszerrel, ára garázsonként + 30.000 Ft/hó. A házban 24 órás portaszolgálat, recepció működik, kártyás beléptető rendszerrel. EGYETEM KÖZELI! Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem nincs 2 km. Rugalnasan, bármikor megnézhető, azonnal költözhető!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Pest megye Budakalász melléktca közel a hévhez Ingatlan havi bérleti díja: 220000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 160 m2
Szoba: 5 +1

ÉPÍTÉSI VÁLLALKOZÓK FIGYELEM! Budapest III. kerületétől néhány km-re Budakalászon a Szentistván telepen kiadó egy kétszintes közepes állapotú bútorozatlan azonnal költözhető családi ház. 160 m2-es 5 szobás + 1 félszobás. Kertes, csendes, remek a közlekedés, közel a hév! A földszinten 3 külön bejáratú szoba van, szép állapotú fürdőszoba, felújítandó konyha. Az emeleten 3 szoba, egy félszoba és egy fürdőszoba van. Az ablakokon redőnyök vannak, az egész ház alatt pedig pince. 1977-ben egy kőműves mester építette, azóta csak kisebb felújítások voltak a házon. Gyerekek és állat nélkül kiadó min. egy évre. A bérléshez kéthavi kaució és a tárgyhavi bérleti díj szükséges. A bérbeadó most vadonatúj kazánt szereltet be.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest, III. III. Rómaifürdő Nánási út Ingatlan havi bérleti díja: 790000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 200 + 50 m2 terasz m2
Szoba: igény szerint kialakítható

A Nánási úton frekventált helyen a régi Fontana étterem és cukrászda helyén kiadó összesen 250 m2-es egység. A földszinten teljesen újonnan felújított igényes üvegportálos 80 m2-es üzlethelyiség előtte vagy nagy 50 m2-es terasszal, vagy több autónak beállási lehetőséggel! Ez a földszinti 80 m2-es üzlethelyiség akár több felé is osztható, így lehetőséget kínál több kisebb kereskedelni egység kialakítására. A szuterénben összesen 120 m2-en női és férfi mosdó, öltöző, zuhanyzó, (25 m2 ) és egy 60 m2-es világos ablakos helyiség valamint egy kb. 35 m2-es másik helyiség található. Kiváló lehetőség oktatási központnak, fejlesztő és továbbképző helyszínnek, nyelviskolának, alternatív gyógyászati intézetnek, gyermekfejlesztő központnak, szépségszalonnak, fodrászatnak, kávézó-pékségnek, vagy egyéb más kereskedelmi és szolgáltató egységnek. Bérleti díj: 790.000 Ft ( ÁFA NINCS!!!!) TELJES INFRASTRUKTÚRA KIÉPÍTVE! TÉLEN FŰTHETŐ, NYÁRON HŰTHETŐ! SAJÁT PARKOLÓ TARTOZIK HOZZÁ! LÉGKONDICIONÁLT!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése

 
1031. Budapest, Rómaifürdő Nánási út 20. | Mobil: 06-20-4777-632 | Fax: (06-1) 240-16-40 | Tel.: (06-1)240-1640 | email: info@horland.hu