Oldalt készítette:
www.tothbalazs.hu
Untitled Document
 
Untitled Document

Összesen: 2 db
Budapest III. Óbuda Kolosy tér Ingatlan havi bérleti díja: 200000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 75 m2
Szoba: 2 + 1

A Kolosy térnél frekventált helyen, gyönyörű kilátással az Újlaki templom felé, kiadó egy 3 szobás bútorozatlan, felújított lakás. Liftes régi, elegáns téglaépület 3. emeletén van az ingatlan. Két erkélye van, az egyik a Kolosy térre, a másik szép csendes belső parkra néz. 3 külön nyíló szoba, hall, tágas napfényes konyha kamrával, zuhanyzós fürdőszoba és külön wc van az ingatlanban. Teljesen feújított, kifogástalan állapotú a lakás. A burkolatok, szaniterek szépek, a konyha tágas, ablakos, a beépített konyhabútor sok elemes, mosogatógéppel, sütővel, kerámialapos tűhellyel. Hűtőszekrény nincs. A lakás bármikor megtekinthető, üres, azonnal költözhető, kisállat nélkül legalább egy évre kiadó!A bérléshez kéthavi kaució és a tárgyhavi bérleti díj szükséges.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest XI. 1112 Neszmélyi út Ingatlan havi bérleti díja: 360000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 220 m2
Szoba: Nappali + 3 +galéria

A XI. kerületi Neszményi úton kiadó egy 220 m2-es kétszintes kertes családi ház. A földszinten nappali, amerikai konyha, étkező, zuhanyzós fürdőszoba és kamra van. A galériás emeleti részen 3 szép nagy világos szoba, kádas fürdőszoba szaunával, 2 mosdóval és egy végig gardróbozott közlekedő kapott helyet. Szép állapotú, jelenleg több éve iroda bérli, de családnak is kiadó. A bérleti díj 1000 EURÓ, vagy annak a forint megfelelője. Bérleti időtartam: minimum 1 év Kéthavi kaució és a tárgyhavi bérleti díj (összesen 3 hó) kifizetése után 2021. január 15.-től bérelhető! A házat tisztán, frissen kifestve bútorozatlanul adják át. Az ablakokon zsalugáterek vannak, a ház fűtését Saunier Duval gázkazán biztosítja. Kiváló helyen van, A Budaőrsi út M1-es és M7-es autópálya rávezető szakaszához közel, a Neszmélyi út elején, több busz megállótól gyalog néhány perc távolságra, központi helyen, mégis csendes, intim hátsó kerttel rendelkező jó adottságú épület.

További adatok a fejlécre kattintva

 
1031. Budapest, Rómaifürdő Nánási út 20. | Mobil: 06-20-4777-632 | Fax: (06-1) 240-16-40 | Tel.: (06-1)240-1640 | email: info@horland.hu