Oldalt készítette:
www.tothbalazs.hu
 
Település:
Ár:

Összesen: 2 db
Budapest IV 1048 Káposztásmegyer 1. Járműtelep utca Ár: 38.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 67 m2
Szoba: 2
Emelet: II.

Káposztásmegyer 1-en a Járműtelep utcában négyszintes cseréptetős ház II. emeletén eladó egy 67 m2-es 2 szobás világos lakás. A lakásba belépve egy tágas előtérbe érünk, ahonnan jobbra nyílik a nagy, ablakos konyha és a kisebbik szoba, balra pedig a nappali. Az előtér mögött található a külön wc és a kádas fürdőszoba. Az ingatlan 1989-ben épült, rezsije alacsony, a közös költség 10.000 Ft. A lakás tehermentes! Az összes ablakon most volt redőnycsere, néhány éve cserélték le a radiátorokat új lapradiátorokra, a kisebbik szobában új a parketta. A környék ellátottsága és a közlekedés kiváló! Az ingatlan rugalmasan bármikor megtekinthető, akár hét végén is!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest, III. III. Óbuda Kerék utca Ár: 38.5 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 69 m2
Szoba: 3
Emelet: IX.

ÓBUDÁN A KERÉK UTCÁBAN 3 SZOBÁS + NAGY ÉTKEZŐS LAKÁS ELADÓ! Az ingatlan X emeletes liftes ház IX. emeletén van, 3 külön bejáratú tágas nagy szobából, ablakos konyhából, kádas fürdőszobából, külön wc-ből és külön gardrób szobából áll. TEHERMENTES, GYORSAN KÖLTÖZHETŐ, FELÚJÍTOTT LAKÁS! A többi ilyen típusú ingatlantól eltérően szép nagy étkezője van, a ház már átesett a panel programon, egyénileg mérhető a lakás távfűtése, újak a radiátorok, az összes nyílászáró új műanyag redőnyökkel és szúnyoghálóval ellátott. A fürdőszoba fél éve lett teljesen felújítva, a gardrób plafonig igényesen beépített, a gépesített egyedileg idetervezett konyhabútor van az ingatlanban. Szépek a burkolatok, szaniterek, biztonsági több ponton záródó páncél ajtó szolgálja a biztonságot. Ide csak költözni kell! A lakás rezsije alacsony, a közös költség 11.500 Ft, vízórák és fűtésmérők vannak felszerelve. Gyerekes családnak különösen kiváló, hiszen a közvetlen közelében van óvoda, iskola, bölcsőde, több nagy közért, piac, busz és hévmegálló, orvosi rendelő. Rugalmasan nap közben vagy hét végén is megtekinthető a lakás! Akár 1 hónap múlva költözhető!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése

 
1031. Budapest, Rómaifürdő Nánási út 20. | Mobil: 06-20-4777-632 | Fax: (06-1) 240-16-40 | Tel.: (06-1)240-1640 | email: info@horland.hu