Oldalt készítette:
www.tothbalazs.hu
 
Település:
Ár:

Összesen: 3 db
Budapest, III. III. Rómaifürdő Silvánus sétány Ár: 49.5 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 81 m2
Szoba: 2 + 3
Emelet: III.

RÓMAIFÜRDŐN 5 SZOBÁS ERKÉLYES NAGY LAKÁS REÁLIS ÁRON! Rómaifürdőn a Pók utcai lakótelepen négyszintes ház harmadik emeletén eladó egy 81 m2-es eredetileg 2 + 2 szobás lakás. A 30 m2-es nappaliból le lett választva még egy szoba, így a nappalin kívül még 4 hálószoba lett! A lakás fekvése kelet-nyugati, az erkély gyönyörű zöld parkra és a budai hegyekre néz! Az ingatlan jó állapotú, a fürdőszoba kádas, van külön wc, beépített szekrények, redőnyök, az erkély járólapos, a szobák parkettázottak, az egész lakás világos, napos! A lakás rezsije alacsony, a közös költség is csak 8200 Ft. A környék ellátottsága kiváló, a közlekedés nagyon jó, a hév 3-4 perc, a hév 8-10 perc gyalog! A Duna part néhány perc séta! Rugalmasan bármikor megtekinthető, akár hét végén is!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest, III. III. Rómaifürdő Csónakház utca Ár: 50.5 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 67 m2
Szoba: 1 + 2
Emelet: I.

Rómaifürdőn a Pók utcai lakótelepen a Csónakház utcában háromszintes ház első emeletén eladó egy gyönyörűen felújított 67 m2-es 1 + 2 félszobás belső parkra néző erkélyes lakás. Teljeskörű felújítás volt a lakásban, ablak-ajtó csere, burkolatok, szaniterek, csövek, vezetékek cseréje, légkondicionálás, új gépesített konyhabútor. Tehermentes, gyorsan költözhető! A lakótelep egyik legjobb részén van, közel a közlekedéshez, a Dunához! A busz, 2 perc, a hév 10 perc gyalog, a Duna part is csak néhány perc gyalog. A környék ellátottsága kiváló, Aldi, Lidl, Spár, CBA, Auchan a közvetlen közelében van.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Gyógyszergyár utcai lakótelep Orbán Balázs utca Ár: 79.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 113 m2
Szoba: Nappali ! 4
Emelet: IV.

NAGY CSALÁDOSOK FIGYELEM!!!! NAPPALI + 4 HÁLÓSZOBÁS, 2 FÜRDŐSZOBÁVAL, 2 Wc-vel, 2 ERKÉLLYEL! Óbudán a Gyógyszergyári lakótelepen az Orbán Balázs utcában négyszintes cseréptetős ház legfelső emeletén eladó egy 113 m2-es 5 szobás lakás. Egy 60m2-es és egy 53 m2-es lakás lett egybenyitva. Az egész lakás felújított, amerikai konyhás, igényes sok elemes konyhabútor lett beépítve kerámialapos tűzhellyel, sütővel, a fürdőszobák zuhanykabinosak. Álmennyezet, spot lámpák, szúnyoghálók, igényes belső ajtók, légkondicionáló berendezés, biztonsági bejárati ajtó, beépített szekrény, szép napos teraszok vannak a lakásban. Fűtése házközponti fűtés, 3-3 vízóra van beszerelve. Tartozik az ingatlanhoz két tároló a földszinten, egy 5 m2-es és egy 8 m2-es. Ingyenesen lehet parkolni a ház előtt. A mostani tulajdonosok bérelnek egy garázst az utca végében lévő garázssoron, ami igény szerint tovább bérelhető. Gyalog 5 percen velül van Lidl, nagy TESCO, posta, gyógyszertár, Yisk, de közel van az EURO CENTER is! Rendkívül jól ellátott környék, kiváló közlekedéssel!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése

 
1031. Budapest, Rómaifürdő Nánási út 20. | Mobil: 06-20-4777-632 | Fax: (06-1) 240-16-40 | Tel.: (06-1)240-1640 | email: info@horland.hu