Oldalt készítette:
www.tothbalazs.hu
 
Település:
Ár:

Összesen: 9 db
Budapest, III. XI. Újbuda Ár: 0.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: m2
Szoba:
Emelet:További adatok a fejlécre kattintva
Budapest, III. III. Békásmegyer Szindbád utca Ár: 22.5 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 32 + beép. erkély m2
Szoba: 1
Emelet: XV.

Békásmegyer hegy felőli oldalán a Szindbád utcában panel programon már átesett XV emeletes 3 liftes házban, eladó egy 32 M2-es + beépített erkélyes szép, panorámás felújított lakás akár bútorokkal együtt. OKTÓBER 01.-TŐL KÖLTÖZHETŐ!! TEHERMENTES! FELÚJÍTOTT! GYÖNYÖRŰ PANORÁMA! Új nyílászárók vannak beépítve redőnnyel, szúnyoghálóval, egyedi mérős a fűtés, újak a radiátorok is, egy éve szigetelték kívülről a házat, szép a parketta, felújított kádas a fürdőszoba,. Közös kölltség csak 8750 Ft! Rezsije nagyon alacsony, a fűtés nyáron 2500 Ft meleg vízzel, télen 6000 Ft. Az ingatlan vízórás, fűtésmérős, tehermentes! A házban portaszolgálat működik, és egy késő estig nyitvatartó közért. Befektetésnek is kiváló, magas bérleti díjért azonnal kiadható. Október 1-től üres! Ingyenes a parkolás, közel a hév a busz, kiválóan ellátott környék! Rugalmasan bármikor megtekinthető, szép lakás!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Vitorla utca Ár: 25.5 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 28 m2
Szoba: 1
Emelet: IV.

Rómaifürdőn a közkedvelt Pók utcai lakótelepen négyszintes ház IV. emeletén eladó ez az erkélyes déli fekvésű szép világos lakás. Parkra néz, nincs előtte ház. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. Nincs felújítva, de nagyon jó adottságú világos, alacsony rezsijű lakás. A közlekedés kiváló és a környék ellátottsága átlagon felüli,A Duna part 5 perc séta gyalog.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Békásmegyer Gyűrű utca Ár: 28.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 57 m2
Szoba: 1 + 2 fél
Emelet: IX.

Békásmegyer Duna felőli oldalán a Gyűrű utcában szigetelt ház IX. emeletén eladó egy 57 m2-es 1 + 2 félszobás világos lakás. Déli és északi tájolású, újak a külső nyílászárók redőnyökkel, szúnyoghálókkal, a házban már korszerűsítették a fűtésrendszert, ezért a radiátorokon egyedi mérőóra van. A lakásban 4 vízóra található, a ház kívülről szigetelt, a lakás körbe van fűtve, ezért a rezsi nagyon alacsony. TEHERMENTES, ÜRES, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! A lakást már felújították kb. 10 éve de ki volt adva, és sajnos a bérlők nem vigyáztak rá eléggé, ezért a burkolatokat cserélni kell, és ki kell festeni az ingatlant. A környék ellátottsága átlagon felüli, az új piac, pékség, több közért, gyógyszertár, posta, iskola, óvoda, bölcsőde a közvetlen közelében van. A közlekedés kiváló, hév, több busz gyalog 5 perc alatt elérhető! Bármikor megtekinthető!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Óbuda Szentendrei út Ár: 32.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 51 m2
Szoba: 2
Emelet: 12.

2 SZOBÁS, 2 ERKÉLYES PANORÁMÁS LAKÁS ÓBUDÁN! Óbudán a Huszti út Szentendrei sarkán lévő 15 emeletes ház 12. emeletén eladó ez a 2 szobás 2 erkélyes panorámás, már üres lakás. Az ingatlanban ablakos konyha, gardrób, kádas fürdőszoba, kamra és két külön nyíló erkélyes nagy szoba van. Frissen van kifestve, a konyhabútor már cserélve lett, az egész lakás járólapos, a fürdőszoba rendes.A külső és belső nyílászárók cserére szorulnak. AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, ÜRES! A közös költség 14.750 Ft, a fűtés átalány 14.000 Ft, a lakásban 4 vízóra van. A HÁZ KÍVÜLRŐL SZIGETELT, 3 LIFT VAN, A LÉPCSŐHÁZ TELJESEN FELÚJÍTOTT NAGYON SZÉP! A közlekedés kiváló, a busz végállomás, hév 5 perc gyalog. Aldi, Lidl, Auchan a közvetlen közelében van. BÁRMIKOR MEGTEKINTHETŐ, KULCS AZ IRODÁBAN!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Kaszásdűlő Selyemfonó utca Ár: 33.3 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 54 m2
Szoba: 1 + 2 félszoba
Emelet: I.

NAGY AMERIKAI KONYHA, NAGY ABLAKOS FÜRDŐSZOBA, 3 KÜLÖN BEJÁRATÚ SZOBA! A III. kerületben,Kaszásdűlőn a Selyemfonó utcában X emeletes házban eladó egy első emeleti 54 m2-es 1 + 2 félszobás erkélyes lakás. Az ingatlant teljesen felújították és átalakították. 2014-ben kicserélték a csöveket, vezetékeket, az összes külső nyílászárót, a fürdőszoba falát kivették, és a helyére egy nyított sok elemmel beépített amerikai konyha került, beépített hűtővel, elszívóval, tűzhellyel, sütővel. A fürdőszoba a konyha helyére lett áttéve, így ablakos, tágas, világos, kényelmesen elfér benne a sarokkád is. A külön wc-ben helyezték el a vízórákat. A loggia részben beépített. 5-ös kopásállóságú hibátlan antikolt parketta és járólap van a lakásban mindenhol, és az ablakokban sem a szokásos 2-es hanem 6-os vastagságú ablaküveg van. 9 ponton záródó bejárati ajtó szolgálja a biztonságot. A nappaliban egy nagy beépített szekrény maradhat a lakásban. A Selyemfonó utca a lakótelep legjobb helyén van, ingyenes a parkolás, közel a hév, a Bogdáni úti buszvégállomás, gyalog 3 perc a Lidl, az Aldi, a Möbelix. Az ingatlan már üres, tehermentes, bármikor költözhető!Rezsije alacsony, a közös költség 10.000 Ft, a fűtés átalány 12.000 Ft, a lakás vízórás. Bármikor megtekinthető, kulcs az irodában!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest IV 1048 Káposztásmegyer 1. Járműtelep utca Ár: 38.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 67 m2
Szoba: 2
Emelet: II.

Káposztásmegyer 1-en a Járműtelep utcában négyszintes cseréptetős ház II. emeletén eladó egy 67 m2-es 2 szobás világos lakás. A lakásba belépve egy tágas előtérbe érünk, ahonnan jobbra nyílik a nagy, ablakos konyha és a kisebbik szoba, balra pedig a nappali. Az előtér mögött található a külön wc és a kádas fürdőszoba. Az ingatlan 1989-ben épült, rezsije alacsony, a közös költség 10.000 Ft. A lakás tehermentes! Az összes ablakon most volt redőnycsere, néhány éve cserélték le a radiátorokat új lapradiátorokra, a kisebbik szobában új a parketta. A környék ellátottsága és a közlekedés kiváló! Az ingatlan rugalmasan bármikor megtekinthető, akár hét végén is!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest, III. III. Rómaifürdő Csónakház utca Ár: 50.5 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 67 m2
Szoba: 1 + 2
Emelet: I.

Rómaifürdőn a Pók utcai lakótelepen a Csónakház utcában háromszintes ház első emeletén eladó egy gyönyörűen felújított 67 m2-es 1 + 2 félszobás belső parkra néző erkélyes lakás. Teljeskörű felújítás volt a lakásban, ablak-ajtó csere, burkolatok, szaniterek, csövek, vezetékek cseréje, légkondicionálás, új gépesített konyhabútor. Tehermentes, gyorsan költözhető! A lakótelep egyik legjobb részén van, közel a közlekedéshez, a Dunához! A busz, 2 perc, a hév 10 perc gyalog, a Duna part is csak néhány perc gyalog. A környék ellátottsága kiváló, Aldi, Lidl, Spár, CBA, Auchan a közvetlen közelében van.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Gyógyszergyár utcai lakótelep Orbán Balázs utca Ár: 79.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 113 m2
Szoba: Nappali ! 4
Emelet: IV.

NAGY CSALÁDOSOK FIGYELEM!!!! NAPPALI + 4 HÁLÓSZOBÁS, 2 FÜRDŐSZOBÁVAL, 2 Wc-vel, 2 ERKÉLLYEL! Óbudán a Gyógyszergyári lakótelepen az Orbán Balázs utcában négyszintes cseréptetős ház legfelső emeletén eladó egy 113 m2-es 5 szobás lakás. Egy 60m2-es és egy 53 m2-es lakás lett egybenyitva. Az egész lakás felújított, amerikai konyhás, igényes sok elemes konyhabútor lett beépítve kerámialapos tűzhellyel, sütővel, a fürdőszobák zuhanykabinosak. Álmennyezet, spot lámpák, szúnyoghálók, igényes belső ajtók, légkondicionáló berendezés, biztonsági bejárati ajtó, beépített szekrény, szép napos teraszok vannak a lakásban. Fűtése házközponti fűtés, 3-3 vízóra van beszerelve. Tartozik az ingatlanhoz két tároló a földszinten, egy 5 m2-es és egy 8 m2-es. Ingyenesen lehet parkolni a ház előtt. A mostani tulajdonosok bérelnek egy garázst az utca végében lévő garázssoron, ami igény szerint tovább bérelhető. Gyalog 5 percen velül van Lidl, nagy TESCO, posta, gyógyszertár, Yisk, de közel van az EURO CENTER is! Rendkívül jól ellátott környék, kiváló közlekedéssel!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése

 
1031. Budapest, Rómaifürdő Nánási út 20. | Mobil: 06-20-4777-632 | Fax: (06-1) 240-16-40 | Tel.: (06-1)240-1640 | email: info@horland.hu