Ingatlan adatlap

Ismertető

Csillaghegy frekventált kereszteződésében a Tolnai Iparcikk Centrum a TIC földszintjén az üzletközpont legszebb része kiadó.

FÖLDSZINTI, KÖZVETLEN UTCAI BEJÁRAT, EXLUSÍV BELSŐ TÉR, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS, FORGALMAS UTCA, KIVÁLÓ PARKOLÁSI LEHETŐSÉG!

Utoljára bank bérelte a helyiséget, ezért jelenlegi kialakítása egy bank igényei szerinti , de természetesen bármilyen más belső kialakítás is lehetséges.

A 278 m2 össz-alapterületű létesítmény - egy megfelelő kiegészítő helyiségekkel kiépített - I. osztályú bankfiókot, valamint egy 24 órás zónát képező 68 m2-es előteret foglal magába, ahol a bank jelenleg is használatban lévő 24 órás zónája és ATM-je került elhelyezésre.

Az elektromos ellátása önálló saját mérőórával ellátott, vízellátása a TIC áruház épület viz-nyomó- és lefolyó rendszeréhez kapcsolódik, önálló mérővel rendelkezik.
A helyiségek fűtése radiátoros hőleadókkal történik. Az ehhez szükséges melegvizet a TIC központi kazánhelyiségében előállított melegvíz biztosítja.
A LOGO/funkció reklámozására a külső falfelület bérelhető, illetve az épület tetején nagy méretű világító tetőreklám is elhelyezhető.

Az üzlethelyiség háta mögött automata kapuval záródó területen kiváló rakodási, szállítási terület biztosított akár nagyméretű jármű részére is.

Az ingatlan bármikor megtekinthető, azonnal bérelhető!

KIVÁLÓ BANKNAK, BIZTOSÍTÓNAK, SZALONNAK, EXLUSÍV RENDELŐNEK, OKTATÓ KÖZPONTNAK, NÍVÓS ÜZLETHELYISÉGNEK!

Részletek

A hely, ahol az álmok megvalósulnak.

Kapcsolat

Telefonszám:
06204777632

E-mail:
horlandiroda@gmail.com

Egyéb:
Adatvédelem