Oldalt készítette:
www.tothbalazs.hu
Untitled Document
 
Untitled Document

Összesen: 9 db
Pest megye Csobánka Üdülők útja Ár: 12.4 millió Ft
Ingatlan azonosító száma: HJ
Telek területe: négyszögöl

Csobánkán 1240 m2-es, 375 négyszögöles keskeny, hosszú üdülő telek eladó. Betonútról nyílik, buszmegállótól néhány méternyire gyalog, a nagy sziklával szembeni domboldalon van. Gázon kívül minden közmű a telken belül van, gáz az utcában.A telken áll egy 31 m2-es 1 + 2 félszobás tégla ház, fűtése kályhával történik, van benne főzőfülke és zuhanyfülkés fürdőszoba is.Az épülethez hozzá lehet építeni, a beépíthetőség bőven engedi.Vadregényes, ősfákkal teli telek, körülötte lakóházak és üdülők egyaránt vannak.A közlekedés rendkívül jó,a város 20 perc busszal vagy kocsival.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Pilisborosjenő Ár: 19.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma: TPT1
Telek területe: 966 négyszögöl

Csodálatos erdőszéli környezetben panorámás telek ( 43 nm-es bontandó vagy felújítandó házzal)!!! Pilisborosjenőn, hegyoldalban található az ingatlan, 1 telekkel feljebb már erdő található. A környezet gyönyörű és nyugodt, szó szerint csönd van és madárcsicsergés. Egyik irányból nagyon szép panoráma tárul elénk Pilisborosjenőre és a környékbeli szántókra, hegyekre. A másik irányból és az egyik oldalról pedig a szép és sűrű erdőt látni. A képek között téli képeket is találnak. A 846 nm-es panorámás telek 60 méter hosszú és 14,5-15 méter széles, kissé lejtős. A telken áll egy 43 nm-es, kő építésű, 1+1 félszobás, erősen felújítandó vagy lebontandó ház. Elosztása: előszoba, nappali, nappaliból nyíló konyha és onnan nyíló fürdőszoba. Fűtése cserépkályhával megoldott. Az ingatlan Pilisborojenőre beérve nagy részben betonúton közelíthető meg, és kis részben egy széles földúton. Közművesítés: villany és a víz be van vezetve a házba. A csatorna és a gáz pedig a ház melletti kis útról beköthető, tehát a telekhatárról! Akár 1-2 héten belül költözhető. Az ingatlan tehermentes! A telek papíron osztatlan közös tulajdon a szomszéd telekkel, de már nagyon régen kialakult telekhatárok vannak, kerítéssel! Az ingatlan jelenleg nem lakott. Gyönyörű a környezet, ikerház is építhető. Érdeklődni: Hortobágyi Tímeánál

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Pest megye Szentendre Ár: 25.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma: FTH2
Telek területe: négyszögöl

Szentedrén 2454 m2-es belterületi ipari telek eladó! Övezeti jel: GKSZ-1 Megengedett legnagyobb beépíthetőség: 35 % Megengedett legnagyobb építmény-magasság: 7,5 m Több épület lehetséges. Az ingatlan irányára: 78.5 millió Ft Irodánkban megtekinthető a tulajdoni lap, helyszínrajz, telekbecslés, szabályozás terv. Az ingatlan előre jelzett időpontban hétvégén is megtekinthető! Hívjon bizalommal!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Pest megye Leányfalu Tavasz utca Ár: 35.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma: JR
Telek területe: 1050 négyszögöl

Leányfalun a Tavasz utcában eladó két egymás melletti telek. Az egyik 974 m2, a másik 2797 m2, amihez egy 3 m széles szorgalmi út vezet. A telkek megoszthatóak. Villany, víz a telken belül van, csatorna az utcában. A gáz be van fizetve, azonnal hozzák, ahogy kiadják az építési engedélyt. Jól megközelíthető, betonút vezet a telekig. Sok fa van a telken, jelenleg a minősítése fásított terület, de átminősíthető belterületté. A közvetlen szomszédságában igényes családi házak vannak. Tehermentes, jó lehetőség azoknak, akik szeretik a csendet, szép kilátást, az erdőt, de fontos a jó megközelíthetőség is! A két telek, tehát összesen 3771 m2 + a 3 m-es saját út ára csak 35 millió Ft! A telkek külön is megvásárolhatóak!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Nánási út Ár: 39.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma: TKH
Telek területe: 137,5 (495 m2) négyszögöl

RÓMAIFÜRDŐN NEM ÁRVÍZTERÜLETEN, HANEM SZÉP, ÁRVÍZTŐL VÉDETT ŐSFÁS UTCÁBAN eladó egy 1238 m2-es sík építési telekből 495 m2-es telekrész. Bekerített, összközműves saroktelek, így két utcára nyílik, az egyik utcafront 30,66 m, míg a másik 16,12 m. Építési megkötés, hogy valamilyen szinten kapcsolódnia kell a mellette lévő telken álló házzal, ami akár lehet garázs is, mivel ezen a környéken önálló épület csak 1000 m2-nél nagyobb telken állhat. Beépíthetőség 20 %, építészeti besorolás L5-III-SZN, legnagyobb építménymagasság 7.5 m, terepszint alatti beépítés mértéke 35 %. Jelenleg az egész 1238 m2-es telken áll egy 175,5 m2 alapterületű épület, a 20 %-os beépíthetőség összesen 247,6 m2-t engedélyez, így a meglévő épület további 72,1 m2-rel bővíthető. A környék ellátottsága és közlekedése kiváló. A telek közel van a Duna parthoz, a Királyok útján közlekedő busz gyalog néhány perc alatt elérhető. Érdeklődőink felé ingyenesen dolgozunk! Előre megbeszélt időpontban hétvégén is megtekinthető!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Pest megye Szentendre Ár: 78.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma: FTH1
Telek területe: 2646 négyszögöl

Szentendrén közel a központhoz festői környezetben eladó egy 9524 m2-es teljesen sík telek. A közel 1 ha-os telket a hegyoldal és a Bükkös patak fogja közre, időjárás viszontagságaitól teljesen védett. Szomszéd nincs! Közművek az utcában! Az ingatlant két irányból lehet megközelíteni. Körben egy hídon keresztül, illetve az önkormányzat kiszabályzott egy közvetlen megközelíthetőséget egy közúton és egy patakhídon keresztül. A kiszabályzott közút be van jegyezve a nyilvántartásba, az út és híd tervét a hatóság jóváhagyta, bármikor megtekinthető az irodában. Tartozik a telekhez továbbá kettő II. világháborús bunker a hegy alatt feltáratlan hosszúsággal, egyenlőre pár tíz méter járható. Övezeti besorolás: K-SP1 (K-SP: sport-, szabadidő-, kemping területek) (K-SP1: sport-, szabadidő-, kemping területén elhelyezkedő: - szolgálati lakás - kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület - kereskedelmi szálláshely szolgáltató épület - sportlétesítmény - pihenést, testedzést szolgáló építmény - kemping - kizárólag a működéshez szükséges gazdasági tevékenységi célú épület) Az ingatlan irányára: 78.5 millió Ft Irodánkban a már említett hatóság által jóváhagyott tervek mellett, megtekinthető a tulajdoni lap, helyszínrajz, telekbecslés, szabályozás terv. Az ingatlan előre jelzett időpontban hétvégén is megtekinthető. Hívjon bizalommal!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
III. Csillaghegy Ár: 79.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Telek területe: 638 négyszögöl

Csillaghegyen a Rákóczi utca és a Deák utca sarkán eladó egy 638 m2-es építési telek. Mivel a Rákóczi utca forgalmas főútvonal, így főleg irodaház, vállalkozás építésére kiváló a telek. Jelenleg van a telken egy kis lebontandó földszintes ház. A telek összközműves, villany, víz, csatorna, gáz a telken belül van. Az épület nem lakott, tehermentes, azonnal költözhető!

További adatok a fejlécre kattintva
Budapest III. Csillaghegy Rókahegyi út Ár: 99.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Telek területe: 502 négyszögöl

Csillaghegy hegyoldali részén a Rókahegyi úton 1807 m2-es panorámás építési telek eladó. Víz, gáz, villany, csatorna az utcában, a telek előtt. A telek lejtős, 20 %-os dőlés szögű, bekerített. Akár 5 lakás is építhető rá, L6-os építési övezet.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Ár: 120.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Telek területe: 1100 négyszögöl

RÓMAIFÜRDŐN A DUNA FELŐLI OLDALON NEM ÁRTÉREN SÍK ÖSSZKÖZMŰVES 1100 m2-ES ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ! Szabadonálló építési övezet, építhető rá lakások, vagy irodaépület. Mellékutcában van, a telekre 2 épület is építhető, épületenként 4 lakással, összesen 250 m2 alapterületen. A beépítés mértéke a terepszint felett 20%, a terepszint alatt 35 % Párkánymagasság:7.5 m. A közlekedés és a környék ellátottsága kiváló!

További adatok a fejlécre kattintva

 
1031. Budapest, Rómaifürdő Nánási út 20. | Mobil: 06-20-4777-632 | Fax: (06-1) 240-16-40 | Tel.: (06-1)240-1640 | email: info@horland.hu