Oldalt készítette:
www.tothbalazs.hu
 
Település:
Ár:
Összesen: 7 db
Ár: 0.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: m2
Telek területe: négyszögöl
Szoba:
Emelet:

CSILLAGHEGY DUNA FELŐLI OLDALÁN LUXUS VILLA ELADÓ! Csendes mellékutcában, 579 m2-es telken található ez a rendkívül jó elosztású nappali + 4 hálószobás dupla garázsos 2019-ben épült önálló családi ház. Kétszintes,az emelet teljes értékű, nem tetőtér! Háztartási helység, 4 fürdőszoba van a házban, a földszinti 2 hálószobához saját gardróbszoba tartozik, a kertben pedig egy 40 m2-es épületben fedett, de nyitott terasz, szauna pihenőszobával, fürdőszoba és tároló kapott helyet. Az épület luxuskivitelű! -minden szobában klíma van -15-20 cm-es külső szigetelés -kamerarendszer -elektromos redőny és elektromos zsalúzia,szúnyogháló, naproló -35 m2-es dupla garázs automata garázskapuval -öntözőrendszer, -luxus gépesített konyhabútor -minden szobához saját fürdőszoba -design világítástechnika -igényes burkolatok, szaniterek -szauna,egy nagy nyitott és egy nagy fedett terasz A ház fűtés átalánya csak 18.000 Ft/hó.

További adatok a fejlécre kattintva
Budapest III. Csillaghegy csendes mellékutca Ár: 85.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 85 m2
Telek területe: 305 négyszögöl
Szoba: Nappali + 2
Emelet:

Csillaghegy Duna felőli oldalán csendes mellékutcában eladó ez a 2015-ben teljesen újonnan épült 3 szobás ikerház medencével. A kert összközműves, 305 m2-es, az épület 85 m2-es. Az 50 m2-es földszinten van egy amerikai konyhás nappali, zuhanyzós fürdőszoba, előszoba beépített szekrénnyel. A tetőtérben két hálószoba, kádas szép fürdőszoba és egy háztartási helyiség kapott helyet. A konyha sok elemmel beépített, gépesített, a burkolatok, szaniterek, nyílászárók igényesek. Az ingatlan tehermentes, nyár végén költözhető! A Duna part 5 perc séta, a közlekedés kiváló, a környék ellátottsága átlagon felüli. Azok hívjanak akiknek elég a nappali + két hálószoba! Rugalmasan megtekinthető!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest, III. III. Csillaghegy Ár: 93.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 113 m2
Telek területe: 245 négyszögöl
Szoba: Nappali + 3
Emelet:

Csillaghegy hegy felőli oldalán csendes mellékutcában eladó egy 113 m2-es nappali + 3 szobás ikerház 245 m2-es sík kerttel. A földszinten található a nappali, konyha,étkező terasz és kertkapcsolattal, kádas fürdőszoba, külön wc, és 1 szoba. A tetőtérben 2db.egyforma nagy szoba kapott helyet fürdőszobával. A kertben fedett kocsibeálló van. A ház 1965-ben épült, 2010-ben újították fel. Tehermentes, üres, azonnal költözhető! A környék jól ellátott, a közlekedés kiváló, hév, busz 5 perc gyalog, mégis az utca csendes, átmenő forgalom nincs.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Óbuda hegyvidéke Királylaki út Ár: 96.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 117 m2
Telek területe: négyszögöl
Szoba: Nappali + 3
Emelet: földszint

III. kerület hegyoldalában a Testvérhegyen lévő Királylaki úton 4 lakásos sorházban eladó egy kertkapcsolatos nappali + 3 szobás 2 fürdőszobás lakás 96 millióért + 6 millió a dupla garázs. MÖGÖTTE KÖZVETLENÜL ERDŐ! CSEND, NYUGALOM, MADÁRCSICSERGÉS! SAJÁT NAGY 180 M2 KIZÁRÓLAGOS KERT, NAGY TERASZ! A földszinten előszoba, vendég wc, tágas nappali közvetlen teraszkapcsolattal, amerikai konyha és étkező található. Innen vezet fel egy szép falépcső kovácsoltvas korláttal az emeletre, ahol 2 erkélyes szoba kapott helyet. Ezen a szinten van még egy beépített gardróbszoba és egy tágas ablakos fürdőszoba, mosdóval, káddal, wc-vel, bidével. A tetőtérbe is falépcső vezet tovább, ahol egy nagy szoba és egy fürdőszoba, és a kazánház található. Extrák: szép fa nyílászárók műanyag redőnyökkel, több beépített szekrény, bepolcozott gardrób szoba, gépesített beépített konyhabútor, 2 fürdőszoba, + 1 vendég wc, automata bejárati garázskapu, dupla garázs, nagy kert, közvetlen kapcsolat az erdővel, nagy terasz, 2 erkély! A LAKÁS BÁRMIKOR KÖLTÖZHETŐ, TEHERMENTES!! Önállóan mérhető cirkó fűtése van a háznak, az egész lakásban padló fűtéssel. Fűtés átalány 30.000 Ft. KÖZÖS KÖLTSÉG NINCS! A közlekedés kimondottan jó, a 137-es busz, és az éjszakai 937-es busz megállója nagyon közel van, busszal, vagy autóval pedig 5 perc alatt elérhető a 17-es, 19-es, 41-es, 1-es és a fonódó 47-es villamos. 5 perc távolságra van az EURO CENTER, ahol Interspár, és sok más üzlet található. RUGALMASAN, BÁRMIKOR MEGNÉZHETŐ! Külön opció: Mivel a mellette lévő ugyanekkora lakás tulajdonosa ugyanaz a személy, esetleg a mellette lévő lakás is eladó lehet.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy csendes mellékutca Ár: 99.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: nettó 118 m2
Telek területe: 593 négyszögöl
Szoba: Nappali + 4
Emelet: földszint + emelet

Csillaghegy Duna felőli oldalán csendes mellékutcában ikerház építése kezdődik 2020 végén. AZ EGYIK IKERHÁZ MÁR ELKELT! A DÉLI FEKVÉSŰ MÉG LEFOGLALÓZHATÓ! MIVEL NEM TELJESEN ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSAK HASZNÁLT CSOK VEHETŐ IGÉNYBE! III. kerületi, 593 m2 alapterületű, beépített telken jelenleg egy kétlakásos, földszint + tetőtérbeépítés szintszámú, nyeregtetős épület áll. Az eredetileg földszintes, egylakásos lakóház egy 1995-ben kiadott építési engedély alapján bővült a tetőtéri lakással. A területre vonatkozó építési előírások lehetőség szerinti kihasználásával, az épület jelentős átalakításával egy korszerű kétlakásos társasház építése kezdődik még 2020.év végén. Burkolatok, szaniterek választhatóak. A laminált burkolatot 4000Ft/m2-ig, a hideg burkolatot pedig 5000 FT/m2-ig fizeti az építtető. Mindkét lakás külön mérőórákkal, külön telekrésszel, és önálló HRSZ számmal rendelkezik majd. ÁTADÁS: 2021. MÁJUS 30. A földszinten tágas amerikai konyhás terasz és kertkapcsolatos nappali, fürdőszoba, előszoba és gardrób vagy kamra kap helyet. A tetőtérben közlekedő, 3 hálószoba, fürdőszoba, és gardróbszoba lett tervezve. A kertbe be lehet állni autóval. A vállalkozó megbízható, jó minőségben épít, több mint 10 éve a 3. kerületben. Kérésre referenciát, nagyítható alaprajzot és részletes műszaki leírást küldök.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest, III. III. Királyok útja Ár: 115.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 190 m2
Telek területe: négyszögöl
Szoba: 6 helyiség
Emelet:

BEFEKTETŐK FIGYELEM! Csillaghegy Duna felőli oldalán a Királyok útján nem ártéren eladó egy 1002 m2-es 4 lakásos társasház építésére alkalmas összközműves építési telek. 24 m széles az utcafrontja, 42 m hosszú, sík, rendezett szomszédokkal körülvett szép telek.Néhány lebontandó épület van az ingatlanon. Tehermentes! A vállalkozóknak külön opció, hogy 1 a telken épülő kisebb lakás értéke beszámítható a vételárba!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Óbuda hegyvidéke Perényi utca Ár: 159.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 220 m2
Telek területe: 720 négyszögöl
Szoba: 6
Emelet:

Óbuda hegyvidékén a Perényi úton eladó egy 1978-ban épült önálló családi ház 6 szobával, dupla garázzsal, pincével, beépíthető padlástérrel. JELENLEG 3 LAKÁS VAN AZ ÉPÜLETBEN! 1.lakás: A földszinten egy 1 szoba öszkomfortos konyhával, zuhanyzós fürdőszobával, külön wc-vel. 2. lakás: Szintén a földszinten egy 1 + 1 szobás öszkomfortos lakás konyhával, kádas fürdőszobával 3. lakás: Az emeleten egy 2 + 1 szobás öszkomfortos lakás konyhával, étkezővel, fürdőszobával, külön wc-vel, háztartási helyiséggel. !. lakás: Beton lépcső visz fel folyrtatólagosan a 70 m2-es kiemelt, magas ablakos padlástérbe, ami igény szerint beépíhető. Az egész épületben fa nyílászárók vannak thermo üveggel, 3 konyha, 3 fürdőszoba, 4 wc, 2 garázs, 60 m2-es terasz. Kiváló a közlekedés, nincs magasan a hegyen, a villamos, busz 5 perc gyalog.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
 
1031. Budapest, Rómaifürdő Nánási út 20. | Mobil: 06-20-4777-632 | Fax: (06-1) 240-16-40 | Tel.: (06-1)240-1640 | email: info@horland.hu