Oldalt készítette:
www.tothbalazs.hu
 
Település:
Ár:
Összesen: 18 db
következő 15
Somogy megye Balatonszárszó Ár: 6.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 30 m2
Telek területe: 540 négyszögöl
Szoba: 1 + 2
Emelet:

Eladó telek nyaralóval Balatonszárszón! A Balaton déli oldalának középtáján fekvő Balatonszárszón 1740 m2-es telken egy 30 m2-es kétszintes, teljesen alápincézett ház áll nagy terasszal. Közművek: víz, villany, emésztő A házban van egy világos, ablakos konyha beépített konyhabútorral, étkező, 2 hálószoba lent, a tetőtérben pedig egy szép, világos nagy szoba.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Pócsmegyer Sirány Ár: 15.5 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 56 m2
Telek területe: 560 négyszögöl
Szoba: 2
Emelet:

Surányban csendes mellékutcában eladó egy 56 m2-es 2 szobás frissen felújított ház 560 m2-es telken. Az épület besorolása jelenleg hétvégi ház, még 16 m2 hozzáépítésével lakóingatlanná átminősíthető. Tehermentes, rugalmasan megtekinthető és költözhető. A földszint 40 m2-es, előszoba, konyha, étkező, zuhanyzós fürdőszoba, 1 szoba és terasz található itt. Az emeleten 1 nagy szoba van terasszal. AZ ÉPÜLET TÉGLÁBÓL ÉPÜLT, KÍVÜLRŐL SZIGETELT, AZ ÖSSZES NYÍLÁSZÁRÓ ÚJ MŰANYAGRA LETT CSERÉLVE. Fűtése energiatakarékos norvég fűtőpanellel történik, víz, villany bent van a házban, gáz, csatorna a telken belül, az udvarban, de nincs rákötve. Budapestről közvetlen buszjárat közlekedik, és a buszmegálló néhány percnyire van gyalog. Nagy előnye Suránynak, hogy közel van a városhoz,fél óra alatt Budapesten vagyunk, van a közelében Pócsmegyeren egy fürdőtó, a másik irányban pedig a Duna partján vannak kialakítva strandok. A környék gyorsan épül be, a nyaralók helyett családi házakat építenek, ez a telek mellett is téliesített nagy családi házak vannak. Surány a nyugalom szigete nagyon közel Budapesthez.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Pest megye Budakalász Ár: 29.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 100 m2
Telek területe: 240 négyszögöl
Szoba: 3
Emelet:

Budakalász Szentistvántelepen eladó egy 100 m2-es felújítandó vagy lebontandó családi ház 860 m2-es szép sík telken. Az épület a 30-és 60-as években épült, egyik része a 30-as években kőből, a másik része a 60-as években téglából. Fűtése cirkóval és gázkonvektorral történik. Tehermentes, üres, azonnal átvehető.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Somogy megye 8609 Siófok Ár: 53.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 96 m2
Telek területe: 100 négyszögöl
Szoba: 4
Emelet:

Széplakon 2006-ban épült 96 m2-es Balaton közeli ikerház fele eladó! CSAK 50 M A BALATON! 2016-ban teljesen felújították, kifogástalan állapotú! Belső kétszintes, a földszinten terasz és kertkapcsolatos nappali, konyha, étkező, és fürdőszoba van, az emeleten pedig 3 külön bejáratú szoba fürdőszobával. Tartozik az ingatlanhoz még 2 db. belső kocsibeálló is. Rezsije rendkívül alacsony, gáz kb. 10.000 Ft, villany, víz, szemétszállítás, mindegyik 2-3000 Ft. Az ikerszomszéd segítőkész, rendkívül barátságos, soha nem volt probléma vele, ráadásul a két ikerház intimitása maximálisan megoldott. 50 m a Balaton, a szabadstand, 5 perc séta az állomás(Széplak-alsó), csendes környék, az utca végén néhány bolt és étterem is van.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Péterhegy Ár: 69.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 127 m2
Telek területe: 407.52 négyszögöl
Szoba: Nappali + 4
Emelet:

Az Aranyhegyen 2 db. ikerház építése kezdődik. 4 db. belső kétszintes lakás épül. MÁR CSAK 1 ELADÓ LAKÁS VAN!! VÁRHATÓ ÁTADÁS:. A LAKÁSOK MÁR MOST LEKÖTHETŐEK! MÉG 1 db! 2/1-es lakás:127 m2-es, nappali + 4 szobás ( a garázs akár lehet 5. szoba), 2 fürdőszoba, 407. 52 m2-es, tehát kimondottan nagy kert tartozik hozzá. ÁRA: 69.9 millió Ft A vállalkozó évek óta Csillaghegyen épít, több referencia munkával is rendelkezik. Kiváló minőségben, a határidők betartásával, és a piaci ár alatt értékesítik a lakásokat, ezért azok már az építkezés megkezdése előtt rendszeresen elkelnek. A 100m2 feletti alapterület, a nappali + 4-5 szoba, 2 fürdőszoba, nagy kert, hiánycikk az ingatlan piacon, ezért külön is ajánlom figyelmükbe ezt az építkezést! Kérésre nagyítható alaprajzot, műszaki leírást küldök!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy Ár: 79.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 130 m2
Telek területe: 234 négyszögöl
Szoba: 4
Emelet:

Kétszintes szép 4 szobás ház, kis telken csendes mellékutcában eladó! Az 80 m2-es földszinten nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, dolgozó szoba és garázs található. A tetőtérben 2 hálószoba, fürdőszoba, és 45 m2-es dél-nyugati terasz kapott helyet. A ház 1994-ben épült, 36-os porotherm téglából, 14 cm-es külső szigeteléssel. Fa nyílászárók vannak, riasztó, légkondicionáló berendezés, igényesen beépített gépesített konyha, fúrt kút, dísztégla burkolat, kerti sütögető. Az épületet különösen hangulatossá, és nagyon világossá teszi a földszinten és az emeleten lévő félköríves kialakítás. Szép ház, igény szerint még egy szoba kialakítható, azoknak ajánlom, akik nem akarnak nagy kertet gondozni, viszont a földszinten és az emeleten lévő teraszok kiválóan alkalmasak a pihenésre, kikapcsolódásra. Kiváló a közlekedés,és a környék ellátottsága, a busz, hév Duna part, Lidl, Aldi, Spár gyalog 10 perc alatt elérhető!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő csendes mellékutca Ár: 92.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 330 m2
Telek területe: 177 négyszögöl
Szoba: 8
Emelet:

KÉT GENERÁCIÓS HÁZ!! 2 X 110 M2-ES LAKÓTÉR + 110 M2 SZUTERÉN! Rómaifürdő egyik legrendezettebb utcájában eladó ez a 330 m2-es kétgenerációs családi ház 840 m2-es telken. Az ingatlan 1980-ban épült, majd 1993-ban a tetőtér került beépítésre. Az alsó lakás nappali + 3 szobás, gardróbbal, fürdőszobával, konyhával, kamrával. Fűtése cirkó fűtés.Különlegessége a hatalmas üvegezett kertre néző télikert étkezővel. A külön bejáratú felső szinten szintén nappali + 3 szoba van, konyhával, fürdőszobával, kamrával. Fűtése gázkonvektoros fűtés. Minden közmű külön mérhető! A ház részben felújítandó, sátortetős megoldással, kívülről szigetelve nincs. Mindenhol igényes tölgyfa külső és belső nyílászárók vannak redőnyökkel, automata kapu, az utca nagyon csendes, a szomszédok és az egész környék nagyon rendezett, körülötte mindenhol szép házak vannak. A belső elosztása kiváló, a szobák tágasak, világosak. A környék m2 árához viszonyítva a felújítással együtt is rendkívül jó vétel!!! Kérem, hogy csak azok hívjanak, akik kimondottan két generációs házat keresnek!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy csendes mellékutca Ár: 115.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 145 m2
Telek területe: 287 négyszögöl
Szoba: Nappali + 3
Emelet:

Csillaghegy egyik legszebb csendes mellékutcájában NEM ÁRTÉREN de a DUNA FELŐLI OLDALÁN Csillaghegynek, eladó egy nagyon szép, 1015 m2-es telken egy földszintes családi ház. Az ingatlan 2000-ben épült, amerikai konyhás, nappali + 3 szobás, földszintes. Beton födémes az épület, ezért igény szerint emelet építhető rá. Déli tájolású, a kb. 50 m2-es terasz a hátsó kert felé néz, fiatalos, hangulatos a belső kikitelezése. A telek nagyon szép, 18 m az utcafrontja és, 56 m hosszú, sík, a szomszéd telkeken nincs tűzfal, levegős, 1015 m2-es , és rendkívül jó helyen van. Az ingatlan tehermentes.

További adatok a fejlécre kattintva
Budapest III. Csillaghegy Ár: 129.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 180 m2
Telek területe: 627 négyszögöl
Szoba: 5
Emelet:

CSILLAGHEGY EGYIK LEGSZEBB HÁZA ELADÓ! Csillaghegy Duna felőli ooldalán, NEM ÁRTÉREN, csendes mellékutcában eladó egy kétszintes, dupla garázsos, 180 m2-es 5 szobás családi ház 627 m2-es telken. Extrák: 1.45 mély, 8.20 X 4.70-es monolit vasbetonból készült, vízforgatós, gázzal fűthető medence, fa nyílászárók redőnyökkel, automata kapu és garázskapu, dupla garázs, hátsó kisház a kert végében, fűtéssel, világítással, vízellátással, mely kiváló pl.szaunának is, riasztó, fúrt kút, több légkondicionáló berendezés, igényes, gépesített konyhabútor, szép, parkosított kert hatalmas tujákkal. A földszinten terasz és kertkapcsolatos nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, külön wc és egy komplett garzon lakás van, konyhával, fürdőszobával. Egy szinttel lejjebb van 0 két autós, 26.5 m2-e garázs. Az emeleten 4 szoba található fürdőszobával. A ház 1997-ben épült, azóta már több felújítás is volt, 2003-ban aljzatcsere, padlófűtés, akkor épült a medence, 2006-ban teljes konyhabútorcsere, gránit munkalappal. A ház igényes, a kert szép, pont jó méretű, de vásárolható hozzá még plusz telekrész is igény szerint. A Duna part 5 perc séta, a hév, vagy a busz gyalog is néhány perc alatt elérhető. A környék ellátottsága átlagon felüli. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, akár hét végén is!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Üröm Rókahegyen panorámás családi ház Ár: 144.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma: TRD1
Terület: 160 m2
Telek területe: 826 négyszögöl
Szoba: 4
Emelet:

GYÖNYÖRŰ, igényes, önálló, PANORÁMÁS, 160 nm-es, nappali + 3 hálószobás, 2008-ban épült családi ház eladó Rókahegyen! 160nm lakótér + 36nm garázs + 1.terasz 39nm + 2.terasz 25nm + alsó szoba 40 nm. Csöndes utcában található, mindössze 2 szomszédja van. Fekvése miatt szó szerint körbesüti a nap a házat! A ház a kertből körbejárható. A telek 826nm-es, parkosított, öntözőrendszerrel ellátott! A ház egyik különlegessége: A ház alsó szintjén kialakításra került egy kertkapcsolatos, külön bejáratú, kb 40nm-es hobby szoba, ami eddig a családi és baráti összejövetelek helyszínéül szolgált. Átalakítás nélkül egy önálló lakrésszé válhat, mivel fürdőszoba és konyha is ki van alakítva benne. (Tökéletes lehet például kamasz gyerek önálló birodalmának vagy idős szülő odaköltözésére is). Ezen a szinten más helyiség nincsen, a ház összes többi szobája az emeleten található. Az emeleten, ami a hegyoldalbeli adottságok miatt a földszintnek felel meg találunk egy 32,5 nm-es 2 állásos garázst, kazánházzal. Itt találjuk a padlásfeljárót is. A padlástér beépítésére (140nm) van lehetőség. A garázs előtt további 3 autónak van kerítésen belül beállási lehetőség. Az előszoba nagyon tágas, kényelmes (4,5nm), innen egy 1,5 nm-es tároló is nyílik, ami elrejti a kabátokat, cipőket. A 47nm-es nappali körbe van ablakozva, gyönyörű panoráma tárul elénk! Kandalló, 2 nagy és panorámás terasz, szép, modern, a nappalival összekötött konyha, kamra, tágas közlekedő fogad minket. A szülői hálószobának (14nm) saját fürdőszobája (11,3nm) és gardróbszobája (8,5nm) van! A 2 gyerekszoba külön bejáratú, 10,8 és 7,5nm-esek. Mellettük még egy fürdőszoba található. A nagyobbik terasz (38,8nm) nagyon csöndes nyugodt, senki sem lát rá a szomszédok közül! A kisebbik terasz (25nm). Mindkettőn más panorámát kapunk! Mindenhol padlófűtés található, a nappaliban és a szülői hálóban légkondi is helyet kapott. Teljes közmű van! Tehermentes az ingatlan! A kiköltözés akár rövid határidővel is megoldható. Kérésére nagyítható alaprajzot szívesen küldök e-mailben. Igazán kiváló házról van szó, okos kialakítással, szuper helyen, örökpanorámával. Várom megtisztelő érdeklődését. Érdeklődni Pap-Hortobágyi Tímeánál

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Testvérhegy Ár: 145.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 400 m2
Telek területe: 850 négyszögöl
Szoba: 7
Emelet:

Testvérhegy egyik csendes utcájában 400 nm-es, önálló bejáratú panorámás szeparált ikerház eladó gyönyörű sík 850 m2-es telken. Ingatlan 1994-ben épült, csodás kilátással, jó alaprajzzal, 7 szobával, dupla garázzsal, terasszal, parkos kerttel, szaunával, medencével. Az első szinten előszoba, tágas amerikai konyhás nappali, étkező, hálószoba, fürdőszoba található. Az emeleten 3 külön bejáratú hálószoba, közlekedőben rengeteg beépített szekrény, fürdőszoba és külön wc kapott helyet. A tetőtérben 2 hálószoba fürdőszoba került kialakításra csodás kilátással a környező hegyekre. A szuterénben szauna, dupla garázs, mosókonyha, kazánház és egy belső vízforgatós medence van. Gyorsan költözhető,csendes, nagyon szép helyen van, a két ikerház csak 1 fallal érintkezik ahol dupla téglafal és dupla hangszigetelés van, olyannyira elszeparált, hogy más utcáról is van a bejáratuk. A kerteket kőfal választja el. A ház elrendezése kiváló, praktikus, van egy nagy közös élettér, de a szobák jól elszeparáltak, világosak és nagy méretűek. A házat szép parkosított kert veszi körül, külön bejáratú két állásos garázs van a ház alatt, a szauna és a belső medence pedig nagymértékben növeli a ház értékét. A környék ellátottsága jó, a közlekedés 10-12 perc gyalog. Rugalmasan, bármikor megtekinthető!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Táborhegy Farkastorki lejtő Ár: 155.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 300 m2
Telek területe: 1007 négyszögöl
Szoba: Nappali + 6
Emelet:

MESESZÉP HELYEN, PANORÁMÁVAL A VÁROSRA ELADÓ EZ AZ 1007 M2- ES TELKEN ÁLLÓ 300 M2- ES KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ! Ez a Táborhegy oldalában, csendes mellékutcában lévő ingatlan 1980-ban épült, 2000-ben több felújítás volt az épületen, elektromos és gázhálózat cseréje, kazán, radiátorok, külső nyílászárók, tetőcserép, kémény, burkolatok cseréje. A ház STATIKAILAG KIVÁLÓ, 45 cm-es főfalai vannak, belső kialakítása ötletes, mivel a beépíthetőség 150 m2-es alapot engedélyez még akár 50 m2 szintenként hozzáépíthető! 5-6 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ IS ÉPÍTHETŐ RÁ! TEHERMENTES, gyorsan költözhető! A kert kimondottan nagy, majdnem sík, nem meredek, a ház minden szintjéről és a két nagy teraszról gyönyörű panoráma nyílik a városra. A telekre belépve egy hangulatos előkertből a 100 m2-es középső szintre érünk. Itt az előszoba után a nappali és étkező részből egy 32 m2-es panorámás terasz nyílik, a konyha boltívvel kapcsolódik a nappali és az étkező egységéhez.Ezen a szinten van még egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön wc. A nappaliból kényelmes csigalépcső visz fel a szintén 100 m2-es emeletre, ahol 4 külön nyíló nagy szoba, fürdőszoba és külön wc kapott helyet. A középső szinti előszobából visz le a lépcső az ugyancsak 100 m2-es a kerttel egy szintben lévő földszintre, ahol egy közvetlen terasz és kertkapcsolatos nagy szoba, mögötte egy félszuterén szoba fürdő, wc, konyha, kamra, kazánház és garázs található. Mivel a nagy szoba mellett van a garázs, ez a két helyiség összenyitható, egy gyönyörű nagy világos nappalivá. EGÉSZEN KÜLÖNLEGESEN JÓ ADOTTSÁGÚ, SZÉP INGATLAN, mely némi felújítára szorul ugyan, de CSODÁLATOS HELYEN VAN, PANORÁMÁS, HATALMAS A KERT, CSENDES AZ UTCA, JÓ A LEVEGŐ ÉS KIVÁLÓ A KÖZLEKEDÉS! KIMONDOTTAN JÓ VÉTEL AKÁR VÁLLALKOZÓKNAK, AKÁR ANNAK AKI IGAZÁN MELEG MEGHITT CSALÁDI OTTHONT KERES ! Rugalmasan megtekinthető, akár hét végén is!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest II. Vérhalom Pusztaszeri út Ár: 165.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 400 m2
Telek területe: 291 négyszögöl
Szoba: 10
Emelet:

GYÖNYÖRŰ ÉPÍTÉSI TELEK RÉGI VILLÁVAL! A II. kerület egyik legszebb részén Vérhalmon a Pusztaszeri úton eladó egy 1066 m2-es telken álló régi, 1926-ban épült villaépület. Jelenleg 4 lakás van benne, részben üres. A II. kerületi Önkormányzat hivatalos állásfoglalása szerint, az épület felújítása esetén maradhat a meglévő alapterület, és 7.5 m lehet az építménymagasság. Az épület lebontása esetén szabadonálló 2 lakásos épület építhető a telekre. A földszinten a 15 %-os beépíthetőség miatt 159 m2, az emeleten szintén 159 m2, 7.5 m-es építménymagassággal, vagy 2 belső kétszintes lakás ikerház jelleggel, külön telekrésszel. A föld alatt 20 %-os beépíthetőség miatt 213 m2-es garázsszint építhető. A telek sík, széles utcafrontú, rendkívül jó helyen van, kiváló közlekedéssel!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Testvérhegy Ár: 170.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 390 m2
Telek területe: 1440 négyszögöl
Szoba: 6 + 1 fél
Emelet:

A III. KERÜLETBEN A TESTVÉRHEGYEN 1440 M2-ES TELKEN 390 M2-ES IGÉNYES, KÉTLAKÁSOS CSALÁDI HÁZ ELADÓ! 2 NAPPALI + 4 HÁLÓSZOBA, 3 FÜRDŐSZOBA, 2 KONYHA, 2 HÁZTARTÁSI HELYISÉG, 3 TERASZ, 2 AUTÓS GARÁZS, KÜLÖN KÖZMŰVEK !! Az épület kívülről szigetelt, padló + radiátoros fűtéses, légkondicionált a felső szint, riasztó van, öntözőrendszer, automata garázskapu, műanyag Rehau külső nyílászárók, több helyen redőnnyel, nagy terek. RENDKÍVÜL JÓ ELOSZTÁSÚ SZÉP HÁZ, külön előnye, hogy a két lakás külön közművekkel rendelkezik!! A lépcsőházból nyílik mindkét lakás, melyek igény szerint egyben egy lakásként is használhatóak. Innen jutunk le a garázsszintre is. A 150 m2-es földszinti lakás kimondottan nagy nappaliból, egy légterű teraszkapcsolatos konyhából és étkezőből, két hálószobából, kamrából, háztartási helyiségből, külön wc-ből és tágas fürdőszobából áll. Ehhez a lakáshoz két nagy terasz tartozik. Az emeleti lakás szintén 150 m2-es, NEM TETŐTÉR, HANEM TELJES ÉRTÉKŰ SZINT, ahol amerikai konyhás teraszkapcsolatos világos, nagy nappali és étkező, két hálószoba, háztartási helyiség, kamra és két fürdőszoba található. A lakásokat összekötő 30 m2-es lépcsőház széles, kényelmes és világos. A ház alatt lévő 60 m2-es garázsban 4 autó, az előtte lévő, még telekhatáron belüli pakolóban szintén több autó meg tud állni. A két szint feletti 100 m2-es tetőtér igény szerint még beépíthető! Az utca csendes, részben városi, részben hegyi panorámás, de gyalog is nagyon közel van a közlekedéshez! A környék ellátottsága átlagon felüli! Hívjon, akár hét végén is megtekinthető ez a minden igényt kielégítő praktikus elosztású szép ház!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Ár: 175.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 500 m2
Telek területe: 721 négyszögöl
Szoba: 5
Emelet:

Minden igényt kielégítő önálló 3 szintes családi ház külső-belső medencével, szaunával, télikerttel, nappali + 4 hálószobával eladó!!! Az épület 2001-ben épült, ez az összesen 500 m2-es családi ház szép parkosított 721 m2-es kertben áll. A 120 m2 alapterületű földszinten terasz és kertkapcsolatos, egy légterű nappali, konyha, étkező, előszoba, fürdőszoba, szülői hálószoba és egy + 60 m2-es télikert található, a szintén 120 m2-es emeleten 3 szoba és egy tágas kádas és zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet. A 250 m2-es alagsorban 6 helyiség és külön wc lett kialakítva. Itt jelenleg családi napközi működik külön bejárattal, de igény szerint hatalmas teremgarázzsá visszaalakítható. Itt külön bejárattal is belső medence, infra szauna, masszázs szoba, külön zuhanyzó és játszótermek találhatóak. Extrák: 10 x 5m-es 1.30 mély kültéri medence, 6 x 4m-es beltéri medence, infra szauna, télikert, minden szobában és a földszinten is légkondicionáló berendezés,3 nagy beépített szekrény, 3 nappellenző, 80 m2-es terasz, kerti sütögető, 2 fürdőszoba, 4 zuhanyzó, riasztó, szép burkolatok, gondozott kert, 4 autónak belső kocsibeálló. Kiváló helyen van, remek a közlekedés, a ház rezsije nem magas, mert 38-as porotherm téglából készült 10 cm-es külső szigeteléssel. Fa külső nyílászárók lettek beépítve, a belmagasság 3 m. Az ingatlan tehermentes, hét végén vagy az esti órákban megtekinthető!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
következő 15
 
1031. Budapest, Rómaifürdő Nánási út 20. | Mobil: 06-20-4777-632 | Fax: (06-1) 240-16-40 | Tel.: (06-1)240-1640 | email: info@horland.hu