Oldalt készítette:
www.tothbalazs.hu
 
Település:
Ár:
Összesen: 8 db
Budapest III. Csillaghegy csendes mellékutca Ár: 85.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 85 m2
Telek területe: 305 négyszögöl
Szoba: Nappali + 2
Emelet:

Csillaghegy Duna felőli oldalán csendes mellékutcában eladó ez a 2015-ben teljesen újonnan épült 3 szobás ikerház medencével. A kert összközműves, 305 m2-es, az épület 85 m2-es. Az 50 m2-es földszinten van egy amerikai konyhás nappali, zuhanyzós fürdőszoba, előszoba beépített szekrénnyel. A tetőtérben két hálószoba, kádas szép fürdőszoba és egy háztartási helyiség kapott helyet. A konyha sok elemmel beépített, gépesített, a burkolatok, szaniterek, nyílászárók igényesek. Az ingatlan tehermentes, nyár végén költözhető! A Duna part 5 perc séta, a közlekedés kiváló, a környék ellátottsága átlagon felüli. Azok hívjanak akiknek elég a nappali + két hálószoba! Rugalmasan megtekinthető!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest, III. III. Csillaghegy Ár: 93.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 113 m2
Telek területe: 245 négyszögöl
Szoba: Nappali + 3
Emelet:

Csillaghegy hegy felőli oldalán csendes mellékutcában eladó egy 113 m2-es nappali + 3 szobás ikerház 245 m2-es sík kerttel. A földszinten található a nappali, konyha,étkező terasz és kertkapcsolattal, kádas fürdőszoba, külön wc, és 1 szoba. A tetőtérben 2db.egyforma nagy szoba kapott helyet fürdőszobával. A kertben fedett kocsibeálló van. A ház 1965-ben épült, 2010-ben újították fel. Tehermentes, üres, azonnal költözhető! A környék jól ellátott, a közlekedés kiváló, hév, busz 5 perc gyalog, mégis az utca csendes, átmenő forgalom nincs.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Óbuda hegyvidéke Királylaki út Ár: 96.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 117 m2
Telek területe: négyszögöl
Szoba: Nappali + 3
Emelet: földszint

III. kerület hegyoldalában a Testvérhegyen lévő Királylaki úton 4 lakásos sorházban eladó egy kertkapcsolatos nappali + 3 szobás 2 fürdőszobás lakás 96 millióért + 6 millió a dupla garázs. MÖGÖTTE KÖZVETLENÜL ERDŐ! CSEND, NYUGALOM, MADÁRCSICSERGÉS! SAJÁT NAGY 180 M2 KIZÁRÓLAGOS KERT, NAGY TERASZ! A földszinten előszoba, vendég wc, tágas nappali közvetlen teraszkapcsolattal, amerikai konyha és étkező található. Innen vezet fel egy szép falépcső kovácsoltvas korláttal az emeletre, ahol 2 erkélyes szoba kapott helyet. Ezen a szinten van még egy beépített gardróbszoba és egy tágas ablakos fürdőszoba, mosdóval, káddal, wc-vel, bidével. A tetőtérbe is falépcső vezet tovább, ahol egy nagy szoba és egy fürdőszoba, és a kazánház található. Extrák: szép fa nyílászárók műanyag redőnyökkel, több beépített szekrény, bepolcozott gardrób szoba, gépesített beépített konyhabútor, 2 fürdőszoba, + 1 vendég wc, automata bejárati garázskapu, dupla garázs, nagy kert, közvetlen kapcsolat az erdővel, nagy terasz, 2 erkély! A LAKÁS BÁRMIKOR KÖLTÖZHETŐ, TEHERMENTES!! Önállóan mérhető cirkó fűtése van a háznak, az egész lakásban padló fűtéssel. Fűtés átalány 30.000 Ft. KÖZÖS KÖLTSÉG NINCS! A közlekedés kimondottan jó, a 137-es busz, és az éjszakai 937-es busz megállója nagyon közel van, busszal, vagy autóval pedig 5 perc alatt elérhető a 17-es, 19-es, 41-es, 1-es és a fonódó 47-es villamos. 5 perc távolságra van az EURO CENTER, ahol Interspár, és sok más üzlet található. RUGALMASAN, BÁRMIKOR MEGNÉZHETŐ! Külön opció: Mivel a mellette lévő ugyanekkora lakás tulajdonosa ugyanaz a személy, esetleg a mellette lévő lakás is eladó lehet.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy csendes mellékutca Ár: 99.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: nettó 118 m2
Telek területe: 593 négyszögöl
Szoba: Nappali + 4
Emelet: földszint + emelet

Csillaghegy Duna felőli oldalán csendes mellékutcában ikerház építése kezdődik 2020 végén. A földszinten tágas amerikai konyhás terasz és kertkapcsolatos nappali, fürdőszoba, előszoba és gardrób vagy kamra kapott helyet. A tetőtérben közlekedő, 3 hálószoba, fürdőszoba, és gardróbszoba lett tervezve. A kertbe be lehet állni autóval. A vállalkozó megbízható, jó minőségben épít, több mint 10 éve a 3. kerületben.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest, III. III. Királyok útja Ár: 115.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 190 m2
Telek területe: négyszögöl
Szoba: 6 helyiség
Emelet:

BEFEKTETŐK FIGYELEM! Csillaghegy Duna felőli oldalán a Királyok útján nem ártéren eladó egy 1002 m2-es 4 lakásos társasház építésére alkalmas összközműves építési telek. 24 m széles az utcafrontja, 42 m hosszú, sík, rendezett szomszédokkal körülvett szép telek.Néhány lebontandó épület van az ingatlanon. Tehermentes! A vállalkozóknak külön opció, hogy 1 a telken épülő kisebb lakás értéke beszámítható a vételárba!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest, III. III. Csillaghegy Korsó utca Ár: 148.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 137 m2
Telek területe: 2 X 318 négyszögöl
Szoba: Nappali + 3-4
Emelet:

Csillaghegy Duna felőli oldalán csendes mellékutcában NAPELEMES ENERGIATAKARÉKOS ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ építése fejeződik be 2020. ősz végén. ÁFA VISSZAIGÉNYELHETŐ! AZ IKERHÁZ MÁR MAJDNEM KÉSZ! IDÉN ŐSZ VÉGÉN KÖLTÖZHETŐ! CSENDES MELLÉKUTCA, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS! A DUNA PART 5 PERC SÉTA GYALOG! Az épület nagyon igényes kivitelezésben épül, napelemekkel, légkondicionáló berendezésekkel, szúnyoghálókkal, automata redőnyökkel, kondenzációs kazánnal padló és radiátoros fűtéssel, igényes borovi fenyő 3 rétegú üvegezésű tolóajtókkal és ablakokkal, redőnyökkel, szúnyoghálókkal, kerti öntözőrendszerrel. Elhelyezésre kerül lakásonként 12 db 320 Wp solar panel, amelyek által termelt villamos energia (várhatóan 4000 kWh/év) az épület fűtésen és használati melegvízen kívüli energia fogyasztását éves szinten fedezi. A rendszer nem igényel karbantartást, a beüzemelés utáni 60 hónapban garanciával rendelkezik. 117 m2 a lakás garázzsal + 40 m2 terasz + nagy saját kert. A garázs lehet lakóhelyiség is, így a ház nappali + 4 szobás is lehet. A hirdetésben szereplő 137 m2, a terasz felével van számolva. I. UTCAFRONTI LAKÁS FÖLDSZINT: Előszoba:3,73 m2 Konyha:5,46 m2 Nappali - étkező:30,44 m2 Kamra:0,50 m2 Mosdó: 2,61 m2 Összesen:42,74 m2 Garázs: 19,00 m2 Terasz:29,70 m2 EMELET: Szoba:17,11 m2 Szoba:10,31 m2 Szoba:10,07 m2 Közlekedő: 8,23 m2 Fürdő:5,04 m2 Gardrób:1,25 m2 WC: 2,87 m2 Összesen:54,88 m2 Teraszok:10,44 m2 PINCESZINT (csak az utcafronti lakásnál): Többfunkciós tér:40,08 m2 Mosdó:2,51 m2 Összesen:42,59 m2 ÁRA: 148 millió Ft II. HÁTSÓ KERTI LAKÁS FÖLDSZINT: Előszoba: 3,73 m2 Konyha: 5,46 m2 Nappali - étkező: 30,44 m2 Kamra: 2,17 m2 Mosdó: 2,61 m2 Összesen: 44,41 m2 Garázs:19,00 m2 Terasz:29,70 m2 EMELET: Szoba:17,11 m2 Szoba:10,31 m2 Szoba:10,07 m2 Közlekedő:8,23 m2 ÁRA: 148 millió Ft! A vállalkozó megbízható, tőkeerős, évek óta a környéken épít, több referencia munkát tud mutatni, saját tőkéből nem hitelből építkezik. Átadás: 2020 őszén ! Fizetési ütemezés: megegyezés tárgya! Kérésre részletes műszaki leírást, nagyítható alaprajzokat, metszeteket küldök! Bármikor megtekinthető!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Óbuda hegyvidéke Perényi utca Ár: 159.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 220 m2
Telek területe: 720 négyszögöl
Szoba: 6
Emelet:

Óbuda hegyvidékén a Perényi úton eladó egy 1978-ban épült önálló családi ház 6 szobával, dupla garázzsal, pincével, beépíthető padlástérrel. JELENLEG 3 LAKÁS VAN AZ ÉPÜLETBEN! 1.lakás: A földszinten egy 1 szoba öszkomfortos konyhával, zuhanyzós fürdőszobával, külön wc-vel. 2. lakás: Szintén a földszinten egy 1 + 1 szobás öszkomfortos lakás konyhával, kádas fürdőszobával 3. lakás: Az emeleten egy 2 + 1 szobás öszkomfortos lakás konyhával, étkezővel, fürdőszobával, külön wc-vel, háztartási helyiséggel. !. lakás: Beton lépcső visz fel folyrtatólagosan a 70 m2-es kiemelt, magas ablakos padlástérbe, ami igény szerint beépíhető. Az egész épületben fa nyílászárók vannak thermo üveggel, 3 konyha, 3 fürdőszoba, 4 wc, 2 garázs, 60 m2-es terasz. Kiváló a közlekedés, nincs magasan a hegyen, a villamos, busz 5 perc gyalog.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Pest megye Szentistvántelep Ár: 168.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 240 m2
Telek területe: négyszögöl
Szoba: 8
Emelet:

BUDAKALÁSZ EGYIK LEGSZEBB MAKOVECZ IMRE ÁLTAL KÉPVISELT STÍLUSBAN ÉPÜLT LÁTSZÓ FA FÖDÉMSZERKEZETES MELEG HANGULATÚ CSALÁDI HÁZA ELADÓ! Budakalászon a Szentistvántelepen eladó egy 2000-ben épült Makovecz Imre tanítványa által tervezett egyedi kivitelezésű gyönyörű önálló családi ház. Az épület 2 nappali + 6 hálószobás, 3 fürdőszobás + gardrób szobás, dupla garázsos. A földszinten a nagy belmagasságú látszó fa födémszerkezetes körben ablakos impozáns nappali, étkező, az abból nyíló konyha, 4 szoba, háztartási helyiség, 2 fürdőszoba, a dupla garázs és egy félig fedett déli terasz található. Az emeleten egy nagy közös tér, 2 szoba, gardróbszoba, és fürdőszoba kapott helyet. AZ ÉPÜLET TELE VAN EXTRÁKKAL! -napkollektorok, melyek a fűtési és használati meleg vizet állítják elő, -központi porszívó, -vízteres cserépkályha, mely besegít a fűtésrendszerbe, -ház klimatizált, -távfelügyeletbe kötött biztonsági rendszer két fokozatú védelmi elrendezéssel -telefonközpont -villamos és gyengeáramú rendező -füst és üvegtörés érzékelő, -automata kapu és garázskapu, -gyönyörű fa nyílászárók, -billiárd szoba, mely egyben bár és moziterem is -WiFi és strukturált informatikai hálózat minden helyiségben a telefon-, a számítógépes-, a TV- és a biztonsági rendszerek számára -7.1 hangrendszer a nappaliban -önálló hangrendszer a moziteremben, a hálóban és a dolgozószobákban -galériázott könyvtár dolgozószoba, -galériázott kreatív dolgozószoba -hálószoba, galérián tároló -sok elemes gépesített konyhabútor, -egyedi tervezésű csillárok és falikarok -védett kerti tároló -kertkapcsolatos, részben fedett déli fekvésű terasz -ásott kút, automata öntözőrendszer -szaletli A házban lévő bútorok igény szerint külön megvásárolhatóak. Kiváló nagy családosoknak, rendkívül jó elosztású, igényes, alacsony rezsijű ház, csendes helyen, de közel a hév-hez,kocsival csak 5 perc az M0-ás híd!!! CSOK IGÉNYELHETŐ! HITELÜGYINTÉZÉSBEN SEGÍTÜNK!!! Bármikor megtekinthető, akár hétvégén is! Több gyerekkel ez álmai otthona!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
 
1031. Budapest, Rómaifürdő Nánási út 20. | Mobil: 06-20-4777-632 | Fax: (06-1) 240-16-40 | Tel.: (06-1)240-1640 | email: info@horland.hu