Oldalt készítette:
www.tothbalazs.hu
Untitled Document
 

Összesen: 15 db
következő 15
Budapest III. Rómaifürdő Ár: 32.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 35 m2
Szoba: 1 + 1
Emelet: I.

IGAZI KURIÓZUM! RÓMAIFÜRDŐN 2003-ban épült házban nettó 35 m2-es teljesen felújított MÁSFÉL SZOBÁS ERKÉLYES TÉGLAÉPÍTÉSŰ LAKÁS ELADÓ! 3 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ, KÜLÖN ALBETÉTEKKEL! 2018 ÉV VÉGI ÁTADÁS! IGÉNYES BURKOLATOK, RENDKÍVÜL JÓ ELOSZTÁS, MINDEN LAKÁSHOZ EGYÉNILEG MÉRHETŐ KÖZMŰVEK! 2018 november közepéig a burkolatok 6000 Ft/ m2 áron még választhatóak! A LAKÁSOK TARTOZÉKA EGY VADONATÚJ BEÉPÍTETT KONYHABÚTOR , MELY BENNE VAN AZ ÁRBAN! NEM ÁRTÉR! ENERGIATAKARÉKOS MENNYEZETFŰTÉS! A lakás egy egyszintes ház emeletén van. Felette már nincs ingatlan, ezen a szinten összesen 2 lakás van. Az ingatlanban van egy keleti fekvésű közel 20 m2-es nappali amerikai konyhával, terasz kapcsolattal, előszoba, fürdőszoba és egy 9 m2-es nyugati tájolású hálószoba. Vásárolható hozzá egy belső kocsibeállóhely + 1.9 millió Ft-ért. Kiváló a közlekedés, hév, busz csak néhány perc gyalog, a Duna part is csak pár perc sétára van. Átadás:MÉG IDÉN 2018. december! KIVÁLÓ BEFEKTETÉS! AZONNAL, MAGAS BÉRLETI DÍJÉRT KIADHATÓ!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Ár: 34.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 38 m2
Szoba: 2
Emelet:

IGAZI KURIÓZUM! RÓMAIFÜRDŐN 2003-ban épült házban nettó 38 m2-es teljesen felújított 2 SZOBÁS ERKÉLYES TÉGLAÉPÍTÉSŰ LAKÁS ELADÓ! 3 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ, KÜLÖN ALBETÉTEKKEL! 2018 ÉV VÉGI ÁTADÁS! IGÉNYES BURKOLATOK, RENDKÍVÜL JÓ ELOSZTÁS, A LAKÁSBAN MINDEN KÖZMŰ EGYÉNILEG MÉRHETŐ! 2018 november közepéig a burkolatok 6000 Ft/ m2 áron még választhatóak! A LAKÁS TARTOZÉKA EGY VADONATÚJ BEÉPÍTETT KONYHABÚTOR , MELY BENNE VAN AZ ÁRBAN! NEM ÁRTÉR! ENERGIATAKARÉKOS MENNYEZETFŰTÉS! A lakás egy egyszintes ház emeletén van. Felette már nincs ingatlan, ezen a szinten összesen 2 lakás van. Az ingatlanban van egy keleti fekvésű közel 20 m2-es nappali amerikai konyhával, terasz kapcsolattal, előszoba, fürdőszoba és egy 13 m2-es nyugati tájolású gyönyörű, csendes hálószoba. Vásárolható hozzá egy belső kocsibeállóhely + 1.9 millió Ft-ért. Kiváló a közlekedés, hév, busz csak néhány perc gyalog, a Duna part is csak pár perc sétára van. Átadás: MÉG IDÉN 2018. december! KIVÁLÓ BEFEKTETÉS! AZONNAL, MAGAS BÉRLETI DÍJÉRT KIADHATÓ!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy Ár: 49.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 53.52 m2
Szoba: 2
Emelet: I.

MAGAS MINŐSÉGŰ, INTELLIGENS LAKÁS, TERASSZAL NÉHÁNY PERC SÉTÁRA A DUNÁTÓL ! A Duna-menti lakókörnyezet ideális hely a nyugodt és ugyanakkor teljes értékű városi életmódhoz. 4 lakásos társasházban: Nappali + 1 hálószobás teraszos I. emeleti lakás! Alapító okirat szerinti alapterület: bruttó,66.14 m2, nettó 53.52 m2 Terasz: 6.23 m2 Garázshely vásárolható a teremgarázsban! ÖKO HÁZ!!!! NULLA KÖZELI LAKÁSFENNTARTÁSI-KÖLTSÉG !! -60 db optimalizált teljesítményű „okos” napelem modul ingatlan részenként a déli és a délkeleti tetősíkon elhelyezett „okos” napelem modulok és lakásonkénti vezérlő egység. -Hűtés, fűtés, hő visszanyerős szellőztetés Az intelligens gépészeti rendszerhez és a napelemes rendszerhez való kapcsolásával megközelítőleg “0” energiaszükségletűvé válik a társasház. A társasház és minden lakás egy intelligens vezérlőközponttal felszerelve kerül átadásra -igénybe vehető elektromos autó töltés kiépítésére is 220.V/10.A teljesítményszintig. -CVC központi porszívó kerül kiépítésre -Belsőépítészünkkel - a lakások szabadabb alaprajzi formálásának köszönhetően - közösen alakítható ki a lakás design. Így az otthona személyre szabottan, az igényeinek megfelelően kerül kialakításra. Kérésre bővebb anyagot, műszaki leírást küldök! Bármikor megtekinthatő! Az épület már áll, kész a mélygarázs és a két szint,hamarosan tető alatt van.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Somogy megye 8609 Siófok Ár: 53.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 96 m2
Szoba: Nappali + 3
Emelet: földszint + 1 emelet

Széplakon 2006-ban épült 96 m2-es Balaton közeli ikerház fele eladó! CSAK 50 M A BALATON! 2016-ban teljesen felújították, kifogástalan állapotú! Belső kétszintes, a földszinten terasz és kertkapcsolatos nappali, konyha, étkező, és fürdőszoba van, az emeleten pedig 3 külön bejáratú szoba fürdőszobával. Tartozik az ingatlanhoz még 2 db. belső kocsibeálló is. Rezsije rendkívül alacsony, gáz kb. 10.000 Ft, villany, víz, szemétszállítás, mindegyik 2-3000 Ft. Az ikerszomszéd segítőkész, rendkívül barátságos, soha nem volt probléma vele, ráadásul a két ikerház intimitása maximálisan megoldott. 50 m a Balaton, a szabadstand, 5 perc séta az állomás(Széplak-alsó), csendes környék, az utca végén néhány bolt és étterem is van.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Ár: 55.5 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 68 m2
Szoba: Nappali + 3
Emelet: földszint

RÓMAIFÜRDŐN, szép kertvárosi környezetben 2003-ban épült társasházban nettó 68 M2-ES nappali + 2 vagy 3 szobás K-NY-i fekvésű lakás teljesen felújított állapotban, vadonatúj burkolatokkal, szaniterekkel eladó! 3 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ, KÜLÖN ALBETÉTEKKEL! 2018 ÉV VÉGI ÁTADÁS! IGÉNYES BURKOLATOK, RENDKÍVÜL JÓ ELOSZTÁS, A LAKÁSBAN EGYÉNILEG MÉRHETŐEK A KÖZMŰVEK! 2018 november közepéig a burkolatok 6000 Ft/ m2 áron még választhatóak! A LAKÁS TARTOZÉKA EGY VADONATÚJ BEÉPÍTETT KONYHABÚTOR , MELY BENNE VAN AZ ÁRBAN! NEM ÁRTÉR! ENERGIATAKARÉKOS MENNYEZETFŰTÉS! A lakásban van egy amerikai konyhás nappali, 2 vagy 3 külön bejáratú szoba, 2 fürdőszoba, előszoba, 12.5 m2-es saját terasz. Tartozik hozzá egy 37 m2-es lekeríthető saját belső kert, és egy 4 m2-es tároló, mely benne van az árban! Vásárolható két belső kocsibeálló hely is, 1.9 millió / db. Kiváló a közlekedés, hév, busz csak néhány perc gyalog, a Duna part is csak pár perc sétára van. Átadás:MÉG IDÉN 2018. december!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy Ár: 75.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 75.45 m2
Szoba: 3
Emelet:

MAGAS MINŐSÉGŰ, INTELLIGENS LAKÁS, TERASSZAL ÉS KERTKAPCSOLATTAL NÉHÁNY PERC SÉTÁRA A DUNÁTÓL ! A Duna-menti lakókörnyezet ideális hely a nyugodt és ugyanakkor teljes értékű városi életmódhoz. 4 lakásos társasházban: Nappali + 2 hálószobás saját kertes teraszos földszinti lakás! Alapító okirat szerinti alapterület: 75.45 m2 Kizárólagos kerthasználat: 82.23 m2 Terasz: 18.85 m2 Felszíni gépjármű tároló:13.75 m2 Garázshely vásárolható a teremgarázsban! ÖKO HÁZ!!!! NULLA KÖZELI LAKÁSFENNTARTÁSI-KÖLTSÉG !! -60 db optimalizált teljesítményű „okos” napelem modul ingatlan részenként a déli és a délkeleti tetősíkon elhelyezett „okos” napelem modulok és lakásonkénti vezérlő egység. -Hűtés, fűtés, hő visszanyerős szellőztetés Az intelligens gépészeti rendszerhez és a napelemes rendszerhez való kapcsolásával megközelítőleg “0” energiaszükségletűvé válik a társasház. A társasház és minden lakás egy intelligens vezérlőközponttal felszerelve kerül átadásra -igénybe vehető elektromos autó töltés kiépítésére is 220.V/10.A teljesítményszintig. -CVC központi porszívó kerül kiépítésre -Belsőépítészünkkel - a lakások szabadabb alaprajzi formálásának köszönhetően - közösen alakítható ki a lakás design. Így az otthona személyre szabottan, az igényeinek megfelelően kerül kialakításra. Kérésre bővebb anyagot, műszaki leírást küldök! Bármikor megtekinthatő! Az épület már áll, kész a mélygarázs és a két szint,hamarosan tető alatt van.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy Ár: 75.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 75.7 m2
Szoba: 2 + gardrób
Emelet: I.

MAGAS MINŐSÉGŰ, INTELLIGENS LAKÁS, 40 M2-ES DÉLI TERASSZAL NÉHÁNY PERC SÉTÁRA A DUNÁTÓL ! NEM TETŐTÉRI!!! IGAZI LEGÉNYLAKÁS!!! A Duna-menti lakókörnyezet ideális hely a nyugodt és ugyanakkor teljes értékű városi életmódhoz. 4 lakásos társasházban: Nappali + 1 hálószobás teraszos I. emeleti lakás! Alapító okirat szerinti alapterület:75.72 m2, nem tetőtéri Terasz: 40 m2, déli Felszíni gépjármű tároló: 13.75 m2 Garázshely vásárolható a teremgarázsban! ÖKO HÁZ!!!! NULLA KÖZELI LAKÁSFENNTARTÁSI-KÖLTSÉG !! -60 db optimalizált teljesítményű „okos” napelem modul ingatlan részenként a déli és a délkeleti tetősíkon elhelyezett „okos” napelem modulok és lakásonkénti vezérlő egység. -Hűtés, fűtés, hő visszanyerős szellőztetés Az intelligens gépészeti rendszerhez és a napelemes rendszerhez való kapcsolásával megközelítőleg “0” energiaszükségletűvé válik a társasház. A társasház és minden lakás egy intelligens vezérlőközponttal felszerelve kerül átadásra -igénybe vehető elektromos autó töltés kiépítésére is 220.V/10.A teljesítményszintig. -CVC központi porszívó kerül kiépítésre -Belsőépítészünkkel - a lakások szabadabb alaprajzi formálásának köszönhetően - közösen alakítható ki a lakás design. Így az otthona személyre szabottan, az igényeinek megfelelően kerül kialakításra. Kérésre bővebb anyagot, műszaki leírást küldök! Bármikor megtekinthatő! Az épület már áll, kész a mélygarázs és a két szint,hamarosan tető alatt van.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy Ár: 79.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 127 m2
Szoba: Nappali + 4 + társalgó
Emelet:

127 M"-ES 5 SZOBÁS KERTES GARÁZSOS IGÉNYES ÖRÖKLAKÁS ELADÓ CSILLAGHEGYEN! Az ingatlan belső kétszintes, nappali + 4 szobából és egy emeleti társalgóból áll. Az épület 2005-ben épült, az eltelt évek alatt 8 cm-es külső szigetelést kapott a ház, és a lakás feletti tetőszigetelés is teljesen ki lett cserélve. A fa részek festése szép. Négy lakó van a házban, mindenkinek saját szépen parkosított, intim, külön telekrésze van. Extrák: két körös fűtésrendszer, riasztó, kaputelefon, beléptetőrendszer, videós kaputelefon, kandalló, öntözőrendszer, automata kapu és garázskapu, garázs lejárati fűtés, biztonsági több ponton záródó bejárati ajtó, több nagy beépített szekrény, igényes gépesített beépített konyhabútor, tölgyfa parketta, fa nyílászárók, galéria, 2 fürdőszoba, önálló garázs és tároló, kerti szaletli, kerti sütögető. A ház közössége kiváló, az épület egy szép csendes mellékutcában van, de közel a közlekedéshez. A földszinten az előszobából az egy légtérben lévő tágas nappali, konyha, étkező részbe érünk. Az előszobából jobbra egy nagy szoba nyílik, balra pedig egy átlagon felülien nagy fürdőszoba. Az előszobából vezet fel a lépcső az emeletre. Itt 3 szoba, egy társalgó, és egy zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet. Az emeletről a galérián lelátunk a nappaliba, így ez az emeleti rész is szerves része az egész lakásnak. Mivel az ingatlan I. emeleti, így a kertbe a folyosóról néhány lépcsővel jutunk le. A garázs nem teremgarázs, hanem önálló, itt is és a külön tárolóban bőven van hely raktározásra. Az ingatlan tehermentes, megegyezés szerint rugalmasan költözhető. Rezsije alacsony, a téli fűtés átlag 22000 Ft, közös költség 6300 Ft, a felújítási alap szintén 6300 Ft. Ennek köszönhetően a ház, a kert, a lépcsőház kifogástalan állapotú. Az ár tartalmazza a lakás és a saját kert árát. A garázs ára + 3 millió Ft, a tárolóé pedig +1 millió Ft. Feltétlenül nézze meg, ide csak költözni kell!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Nánási út Ár: 87.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 71.24 m2
Szoba: 2-3
Emelet: II.

IGAZI KURIÓZUM! 71.24 m2-es műteremlakás 72 m2-es tetőterasszal, 2 hellyel a teremgarázsban! Rómaifürdőn NEM ÁRTÉREN eladó egy új építésű II. emeleti nagy teraszos öröklakás. Átadás: 2019 első negyedév 107.60 m2-es a terasz felével számolva. A lakás tiszta alapterülete 71.24 m2 műteremlakás, iroda NEM TETŐTÉRI egy hátsó dél-nyugati tájolású 42 m2-es tetőterasszal és egy 30 m2-es dél-keleti tájolású tetőterasszal, (egyedi belső kialakítás igény szerint) Dél-nyugati és dél-keleti tájolású, hátsó és első kertre néző. Választható burkolatok, szaniterek, egyedi belső kialakítás lehetséges!Fűtése kondenzációs kazánnal történik, lehetséges padló és radiátoros fűtés is. Egyedi fa nyílászárók, 15 cm-es külső szigetelés! - A szobák száma és nagysága a vevő igényei szerint kerül kialakításra. - Fokozott hő és hangszigeteléssel vannak ellátva a lakások. - Modern, csöndes lift. - 30 cm vastag kő párkányok. - Távirányítós elekromos redőnyök. - Hörmann elekromos garázskapu - Az épület magas műszaki tartalommal és luxus kivitelben készül. Az épület már áll, a belső munkálatok folynak.Az építkezés 2018 végén befejeződik, használatba vételi 2019 június. Az épület alatti mélygarázsban 10 autó tud beállni, az árban benne van 2 hely a teremgarázsban. A garázsszintről lift visz fel a felső szintig. Az épület magas műszaki tartalommal és luxus kivitelben készül. Kiváló közlekedés, közel a Duna part, a környék ellátottsága átlagon felüli! Kérésre műszaki leírást, nagyítható alaprajzot küldök!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Ár: 87.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 84 m2
Szoba: Nappali + 3
Emelet:

ÚJ ÉPÍTÉSŰ 5 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ ÉPÜL RÓMAIFÜRDŐN GYALOG NÉHÁNY PERCRE A DUNÁTÓL!! LUXUS KIVITEL! AZ ÉPÜLET HAMAROSAN ELKÉSZÜL! NAGY ÖNÁLLÓ TELEK MINDEN LAKÁSHOZ! NEM ÁRTÉR!! ÁTADÁS: 2019 február! Egyik lakás sem tetőtéri, a garázsból lift megy fel az egyes szintekig. - A szobák száma és nagysága a vevő igényei szerint kerül kialakításra. - Fokozott hő és hangszigeteléssel vannak ellátva a lakások. - Modern, csöndes lift. - 30 cm vastag kő párkányok. - Távirányítós elekromos redőnyök. - Hörmann elekromos garázskapu - Fűthető garázslejárat - Legfelső emeleti teraszon jakuzzi kiépíthető. - Az épület alatti pince szinten a 357 m2-en teremgarázsban 10 db. gépkocsi parkoló, és közös kerékpár és babakocsi tároló kerül kiépítésre. 1. lakás: 84 m2-es lakás + 205 m2 SAJÁT KERT + 50 m2-es terasz Földszinti, dél-nyugati tájolású, hátsó kert felé néző 84 m2-es, nappali + 3 szobás,(belső egyedi kialakítás lehetséges) saját a lakást körülvevő nagy 205 m2-es dél-nyugati fekvésű saját kert, + 50 m2-es terasszal. ELADÁSI ÁRA: 92 MILLIÓ FT 2. lakás: 78.96m2-es lakás + 160 m2 SAJÁT KERT + 50 m2-es terasz!!! Földszinti, dél-keleti tájolású,78.96 m2-es, nappali + 3 szobás,(belső egyedi kialakítás lehetséges) saját a lakást körülvevő nagy 160 m2-es önálló kert, 50 m2-es terasszal ELADÁSI ÁRA: 87 MILLIÓ FT 3. lakás: SAJNOS MÁR ELKELT!! 4. lakás: 85.81 m2-eslakás + 110 m2 SAJÁT KERT + 3 terasz!!! I. emeleti, 85.81 m2-es, dél-keleti tájolású, nem tetőtéri, sehol nem dőlnek a falak, nappali + 3 szobás,(belső egyedi kialakítás lehetséges), 3 terasszal, a kertben saját tulajdonú 110 m2-es kertrésszel. ELADÁSI ÁRA: 86 MILLIÓ FT 5. lakás: KURIÓZUM! NEM TETŐTÉRI 71.24 m2-es műteremlakás (iroda) egy hátsó dél-nyugati tájolású 42 m2-es tetőterasszal és egy 30 m2-es dél-keleti tájolású tetőterasszal, (egyedi belső kialakítás igény szerint) ELADÁSI ÁRA: 87 MILLIÓ FT Az épület magas műszaki tartalommal és luxus kivitelben készül. A garázsszintről lift visz fel a lakásokig. A lakásalaprajzok tiszta rendszere, nagyvonalú, variálható térkapcsolatai a megfelelő, igényes élettér megvalósítását hivatottak szolgálni. Bár a földszinti és emeleti lakások azonos méretűek, mégis több – némiképp eltérő – alaprajz és helyiségvariáció alakítható ki bennük , melyek egyedi igények szerint lesznek kialakítva. A földszinti lakásokhoz kimondottan nagy 160 m2-es és 205 m2-es saját tulajdonú kertrész és 50 m2-es terasz tartozik. Az emeleti lakáshoz is tartozik saját 110 m2-es kertrész. A teremgarázsban egy beálló hely ára: 3 millió Ft Minden lakáshoz 2 autó beállására van lehetőség. Kérésre részletes műszaki leírást és alaprajzot küldök! AZ ÉPÜLET MÁR ÁLL, TETŐ ALATT VAN, KÉSZ A KÜLSŐ SZIGETELÉS, A KÜLSŐ DÍSZBURKOLAT, AZ ÖSSZES KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓ BEÉPÍTÉSRE KERÜLT, AZ ERKÉLYEK JÁRÓLAPOZÁSA MOST FOLYIK,AZ EGYES SZINTEKET ÖSSZEKÖTŐ BELSŐ LÉPCSŐ ELKÉSZÜLT, ÍGY A LAKÁSOK BÁRMIKOR A HELYSZÍNEN IS MEGTEKINTHETŐEK! Akár hét végén is megnézhetőek a lakások.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Aranyhegy Ár: 89.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 185-188 m2
Szoba: N + 3-4
Emelet:

AZ ARANYHEGYEN 2 db. MODERN MEGJELENÉSŰ, PANORÁMÁS IKERHÁZ ÉPÜL 4 LAKÁSSAL DUPLA GARÁZZSAL! 1 LAKÁS MÁR ELKELT, 3 MÉG LEKÖTHETŐ! AZ EGYIK IKERHÁZ MÁR SZERKEZETKÉSZ! Az Aranyhegy Csillaghegy központjától 5 percre található, csendes, nagyon kedvelt fejlődő kertvárosi rész. Gyönyörű környezet, panoráma, jó levegő! A lakások 128 m2-esek + minden lakáshoz tartozik 60 m2-es két autós mélygarázs. Nappali + 3 hálószobásak, de a földszinten még egy szoba kialakítható. A lakás: 188 m2 alapterületű, telekterület: 345 m2, 5 szoba, 20 m2-es terasz, 2 állásos garázs. Az ingatlan ára: 89 millió Ft. B lakás: 185 m2 alapterületű, telekterület 345 m2, 4 szoba, 20 m2-es terasz, 2 állásos garázs. Az ingatlan ára: 89 millió Ft. C lakás:188 m2 alapterületű, telekterület: 345 m2, 5 szoba, 20 m2-es terasz, 2 állásos garázs. Az ingatlan ára: 89 millió Ft. Az ikerházak merőlegesen állnak egymásra, ami különleges intimitást ad mind a kerteknek, mind az ngatlanoknak. Mind a két épület alatt lesz mélygarázs. Kiváló helyen van, az Aranyhegy legkedveltebb, legszebb részén! Minőségi, igényes kivitelezés több referencia munkával rendelkező vállalkozótól! Kiváló közlekedés, 160-as busz és menetrend szerinti BKK tarifával használható kisbusz közlekedik a csillaghegyi hévhez. KÉRÉSRE RÉSZLETES MŰSZAKI LEÍRÁST, ALAPRAJZOT KÜLDÖK!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Nánási út Ár: 92.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 84 m2
Szoba: Nappali + 3
Emelet:

Rómaifürdőn NEM ÁRTÉREN A DUNA PARTTÓL GYALOG NÉHÁNY PERCRE ELADÓ EGY ÚJ ÉPÍTÉSŰ SAJÁT NAGY KERTES NAPPALI + 3 SZOBÁS IMPOZÁNS VADONATÚJ ÖRÖKLAKÁS! Átadás: 2019 első negyedév 85 m2-es a lakás + 205 m2-es saját kerttel, 50 m2-es terasszal!!! Földszinti, dél-nyugati tájolású, csendes hátsó kertre néző, lekeríthető kerttel, 50 m2-es DNY-i terasszal! --Választható burkolatok, szaniterek, egyedi belső kialakítás lehetséges! --Fűtése kondenzációs kazánnal történik, lehetséges padló és radiátoros fűtés is. --Egyedi fa nyílászárók, 15-20 cm-es külső szigetelés! - A szobák száma és nagysága a vevő igényei szerint kerül kialakításra. - Fokozott hő és hangszigeteléssel vannak ellátva a lakások. - Modern, csöndes lift. - 30 cm vastag kő párkányok. - Távirányítós elekromos redőnyök. - Hörmann elekromos garázskapu - Az épület magas műszaki tartalommal és luxus kivitelben készül. Az épület már áll, a belső munkálatok folynak, a külső szigetelés már kész,most készül a díszburkolat,csak a szinezés van hátra. Az építkezés 2018 végén befejeződik, használatba vételi legkésőbb 2019 június. Az épület alatti mélygarázsban 10 autó tud beállni. A lakáshoz két hely tartozik a teremgarázsban, melynek ára + 3-3 millió Ft. A garázsszintről fift visz fel az egyes szintekig. Kiváló a közlekedés, közel a Duna part, a környék ellátottsága átlagon felüli! Kérésre műszaki leírást, nagyítható alaprajzot küldök! Bármikor megnézhető, akár hét végén is!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Aranyhegy Ár: 108.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 126 + 24 m2 garázs m2
Szoba: Nappali + 4
Emelet:

AZ ARANYHEGYEN IKERHÁZ ÉPÍTÉSE KEZDŐDIK 2019 ÉV ELEJÉN! ÁTADÁS: 2019 ÉV VÉGE!! Az egyik ikerházrész még lefoglalható! 126 m2-es egy ikerház, belső kétszintes, nappali + 4 szobás, 24 m2-es garázzsal, 500 m2-es saját kerttel! A tervek szerint a földszinten terasz és kertkapcsolatos nappali, étkező, konyha, (44 m2) kamra, zuhanyzós fürdőszoba, 1 db. dolgozó szoba és gardrób található. Az emeleten 3 db. hálószoba (10.89 m2, 15. 87 m2, 10.36 m2) fürdőszoba, külön wc és gardrób szoba kapott helyet. A pincsszinten 24 m2-es garázs + 2.60 m2-es tároló lesz. A burkolatok választhatóak 5000 Ft/ m2 áron! Konyhabútor nélkül kerül a lakás átadásra, műanyag nyílászárókkal, redőny, riasztó és klíma előkészítéssel, kulcsra készen! Szuper helyen épül, csendes, gyönyörű telken, jó közlekedéssel! KÉRÉSRE ALAPRAJZOT, MŰSZAKI LEÍRÁST KÜLDÖK!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Aranyhegy Ár: 119.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 219 m2
Szoba: Nappali + 3
Emelet:

SZUPER AJÁNLAT! MINIMAL STÍLUSÚ LUXUS KIVITELŰ 4 SZOBÁS LAKÁS DUPLA GARÁZZSAL, ÚJ BEÉPÍTETT GÉPESÍTETT KONYHABÚTORRAL !! Magasan az átlagon felüli színvonalon kivitelezett, kimagasló műszaki tartalommal megépített, modern megjelenésű impozáns épület! Az ingatlan alapterülete 124.76 m2, tároló 16.6 m2, dupla garázs 36 m2, teraszok (I. terasz 42.82 m2, II. terasz 42.62 m2, III. terasz 6.91 m2)összesen 92.35 m2. Terasz kapcsolatos amerikai konyhás nappali, ( A GÉPESÍTETT VADONATÚJ MODERN KONYHABÚTOR BENNE VAN AZ ÁRBAN) étező, két fürdőszoba, 3 hálószoba, beépített gardróbszoba, különálló mosdó alkotja az ingatlan belső terét. A lakás terasza kertkapcsolatos. A kert az ingatlan 1/1 tulajdona melynek jogviszonyáról a Társasház alapító okirat rendelkezik. Az épületek beltereiben nincs közös lépcsőház és garázs illetve közös mérő óra ez által az ingatlan ikerház tulajdonságaival bíró lakás. Extrák: -fűtés: Panasonoc tip. 9kw-os levegő- levegő hőszivattyú padlófűtéssel - távirányítással vezérelhető alumínium redőnyök elektromos mozgatással antracit színben - Labaro Plug-it hővisszanyerős szellőztető rendszer - Elektrolux központi porszívó, az első terszon elektromos szemétlapáttal - elektromos függönymozgatás előkészítése(nappali+ szülői háló) - teraszkorlát: Montech rozsdamentes acél oszlop, ragasztott biztonsági üveggel - Panasonic Inverteres split klíma, 2 beltéri és 2 kültéri egységgel - elektromos tolókapu, személybejáró elektromos zárral,videó kaputelefon, riasztó, kamerarendszer előkészítése, biztonsági bejárati ajtó ujjlenyomatos beengedő rendszerrel - nyílászárók: Salamander SL73 5 kamrás argin 3 rétegű 0,6w/m2k - 5 m széles Kling szekcionált garázskapu -kültéren Montech rozsdamentes lépcsőkorlát -magas minőségű burkolatok, szaniterek -beépített gépesített konyhabútor -beépített gardróbszoba - több helyen design belső világítás -automata öntözőrendszer -út fűtés közösségi óráról ENERGETIKAI BESOROLÁS : AA++ (passzív ház) Rezsije rendkívül alacsony, az összes rezsiköltség 20-25000 Ft/ hó. Kiváló a közlekedés, az Árpád híd autóval 5 perc! MAGAS MŰSZAKI TARTALMÚ, MODERN MEGJELENÉSŰ ÉPÜLET KIVÁLÓ BELSŐ KIALAKÍTÁSSAL!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy Ár: 120.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 123.43 m2
Szoba: igény szerint
Emelet: földszint

MAGAS MINŐSÉGŰ, INTELLIGENS LAKÁS, TERASSZAL ÉS KERTKAPCSOLATTAL NÉHÁNY PERC SÉTÁRA A DUNÁTÓL ! A Duna-menti lakókörnyezet ideális hely a nyugodt és ugyanakkor teljes értékű városi életmódhoz. 4 lakásos társasházban: Nappali + 2 vagy 3 hálószobás saját kertes teraszos földszinti lakás! Alapító okirat szerinti alapterület: 123.43 m2 Kizárólagos kerthasználat: 250.87 m2 Terasz: 67.64 m2 Felszíni gépjármű tároló:13.75 m2 Garázshely vásárolható a teremgarázsban! ÖKO HÁZ!!!! NULLA KÖZELI LAKÁSFENNTARTÁSI-KÖLTSÉG !! -60 db optimalizált teljesítményű „okos” napelem modul ingatlan részenként a déli és a délkeleti tetősíkon elhelyezett „okos” napelem modulok és lakásonkénti vezérlő egység. -Hűtés, fűtés, hő visszanyerős szellőztetés Az intelligens gépészeti rendszerhez és a napelemes rendszerhez való kapcsolásával megközelítőleg “0” energiaszükségletűvé válik a társasház. A társasház és minden lakás egy intelligens vezérlőközponttal felszerelve kerül átadásra -igénybe vehető elektromos autó töltés kiépítésére is 220.V/10.A teljesítményszintig. -CVC központi porszívó kerül kiépítésre -Belsőépítészünkkel - a lakások szabadabb alaprajzi formálásának köszönhetően - közösen alakítható ki a lakás design. Így az otthona személyre szabottan, az igényeinek megfelelően kerül kialakításra. Kérésre bővebb anyagot, műszaki leírást küldök! Bármikor megtekinthatő! Az épület már áll, kész a mélygarázs és a két szint,hamarosan tető alatt van.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
következő 15

 
1031. Budapest, Rómaifürdő Nánási út 20. | Mobil: 06-20-4777-632 | Fax: (06-1) 240-16-40 | Tel.: (06-1)240-1640 | email: info@horland.hu