Oldalt készítette:
www.tothbalazs.hu
Untitled Document
 

Összesen: 12 db
Pest megye Pomáz Ár: 20.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 38 m2
Szoba: 1
Emelet:

Pomáz hegyoldali kertvárosi részében eladó egy 38 m2-es 1 szobás földszinti, nyugati tájolású lakás előtte terasszal, előkerttel. Az épületben 4 lakás van, ez a földszinti lakás saját kapun az előkerten keresztül közelíthető meg, ide más lakó nem tud bejönni. Kocsival a kapu előtt kényelmesen lehet parkolni. Az ingatlant most újítják fel teljesen, amennyiben most lefoglalózza még bele lehet szólni a felújításba! Fűtését Nobo panellel (elektromos fűtés) oldják meg, saját közmű-órákkal rendelkezik majd. Fürdőszobájában épített zuhany és egyedi üvegtéglás berakások találhatók. A WC külön helyiségben van, a konyha mellett egy kamra gondoskodik a további tárolási lehetőségekről.A lakás előtt szép terasz kapcsolódik az 50 m2-es kizárólagos használatú kerthez. Rugalmasan bármikor megnézhető! A vételár tartalmazza a teljeskörű felújítást, amelybe beletartozik a konyhabútort is! Autóval néhány perc alatt elérhető az M0-ás híd, a hév járművel 2-3 perc, gyalog 15 perc.

További adatok a fejlécre kattintva
Budapest, III. III. Csillaghegy Ár: 39.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 56 m2
Szoba: 2
Emelet: III.

Csillaghegy Duna felőli oldalán csendes mellékutcában eladó egy 56 m2-es 2 szobás teraszos lakás belső kocsibeállóval, tárolóval. A lakás háromszintes ház harmadik emeletén van, az épület kívülről szigetelt. Elosztása kiváló, jók a terek, a konyha, és a két szoba kimondottan nagy. A lakásba belépve az előszobába érünk, aminek a végén van az erkélyes nappali, ahonnan nyönyörű kilűtás nyílik a környező családi házas részre. Jobbra nyílik a konyha és a hálószoba, balra pedig a tároló, a külön wc és a kádas fürdőszoba. Tartozik hozzá 2 db. önálló, zárható tároló, ls egy belső udvari kocsibeálló, ami benne van az árban. Fűtése gázkonvektoros, a nappaliban lévő konvektor szinte új, a többi régebbi. A lakás közepes állapotú, nagyon világos. A közlekedés kiváló, busz 3-4 perc gyalog, a hév 10 perc séta, a Duna part néhány utcányira van. A 2 db. zárható tárolóban kerékpár, téli gumi, vagy bármi más elhelyezhető. Autóval biztonságosan a kertben lehet parkolni. A lakás rezsije alacsony, a 17.000 Ft-os közös költségben benne van a vízfogyasztás, takarítás, a szemétszállítás és a belső kocsibeálló díja is. Fűteni alig kell, a kb. 1 éves gázkonvektor most lett ellenőriztetve. Ezen felül csak villany, és gázfogyasztás van. A háznak bőven van tartaléka, most a gépkocsi parkolót újították fel, és kifestették a AZ INGATLAN TEHERMENTES!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest VIII. Rákóczy út Ár: 39.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 77 m2
Szoba: 2
Emelet: II.

ÜGYVÉDEK, ORVOSOK, TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK FIGYELEM! RENDKÍVÜL JÓ HELYEN, JÓ MEGJELENÉSŰ LIFTES HÁZBAN A RÁKÓCZY ÚTON ELADÓ LAKÁS! A Rákóczy úton a Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar közti részen eladó egy II. emeleti 77 m2-es 2 szobás felújítandó lakás. Jó adottságú, 3.90-es belmagasságú, régi szép ajtókkal, spalettás nagy ablakokkal, nagy utcára néző szobákkal! A konyha tágas, szobává is alakítható, ablakos! Külön wc, külön fürdőszoba! Héra fűtéses a lakás de most újították fel a ház kéményét, amely ki van bélelve, tehát könnyen cirkó fűtésessé tehető! A lakás előtt rendezett belső parkra néző zárt folyosó van, szép kovácsoltvas korláttal! A házat kívülről 25 éve újították fel, dísztéglás, szobrokkal díszített boltíves kapuval, belül kerti szökőkúttal. Az ingatlan üres, tehermentes, akár azonnal kezdődhet a felújítás!

További adatok a fejlécre kattintva
Budapest, III. III. Óbuda Teszársz Károly utca Ár: 39.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 51 m2
Szoba: 2
Emelet: V.

Óbuda szívében a Teszársz Károly utcában eladó egy 51 m2-es 2 szobás erkélyes világos szép lakás. CSENDES MELLÉKUTCA 2 PERCRE AZ ÁRPÁD HÍD BUDAI HÍDFŐJÉTŐL! A mostani tulajdonos 2011-ben vette a lakást, akkor újították fel. A lakás tágas, rendkívül jó elrendezésű. Az ingatlanba belépve egy nagy előszobába érünk, innen nyílik minden helyiség. A két külön nyíló szoba világos, keleti tájolású, szép parkra néz. A konyha tágas, ablakos végig beépített konyhabútorral. A konyha végéből ablakos kamra nyílik. A fürdőszoba és a wc is ablakos. A lakás rezsije alacsony, a távfűtés mérőórával mérhető, 2 db. vízóra van az ingatlanban, a közös költség 15.000 Ft. A közlekedés és a környék ellátottsága átlagon felüli. Villamosok, buszok közlekednek a Vörösvári úton, 1 megálló a hév, 3 megálló a METRÓ. A közvetlen közelében van a Flórián Üzletközpont, piac, a Vörösvári úti SZTK, az EURÓ CENTER, TOP SHOP, Mc Donalds, Interspár, és még sok más közért, óvoda, bölcsőde, iskola. A lakás rugalmasan megnézhető!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest, III. III. Rómaifürdő Petúr utca Ár: 45.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 41 m2
Szoba: 1 + 1
Emelet:

Rómaifürdőn a Petúr utcában 8 lakásos társasház építése kezdődik 2020-ban. CSOK IGÉNYELHETŐ! LIFT, SAJÁT KERT, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS! 2 földszinti és 2 első emeleti 103 m2-es, és 4 db. 2. emeleti 43-57 m2-es lakás várja tulajdonosát! A LAKÁSOK ELŐÉRTÉKESÍTÉSI KEDVEZMÉNNYEL MÁR MOST LEKÖTHETŐEK! ELŐÉRTÉKESÍTÉSI ÁR: -A 103 m2-es földszinti saját közvetlen kertkapcsolatos ingatlan, nappali + 4 hálószobával két fürdőszobával, 32 m2-es terasszal, 108.150.000 Ft HELYETT 99.000.000 FT!!! -A másik 103 m2-es földszinti saját közvetlen kertkapcsolatos ingatlan, nappali + 4 hálószobával két fürdőszobával, 32 m2-es terasszal, 108.150.000 Ft HELYETT 99.990.000 FT!!! -A 2 db.I. emeleti 103 m2-es ingatlan, nappali + 4 hálószobával két fürdőszobával, 10 m2-es terasszal, 108.150.000 Ft HELYETT 89.000.000 FT!!! - A II. emeleti 57 m2-es 2 szobás erkélyes lakás ára: 64.900.000 Ft helyett most csak 49.900.000 FT. -A II. emeleti 41 m2-es másfél szobás lakás ára: 49. 060.000 Ft helyett előértékesítésben 39.900.000 Ft. -A II. emeleti 43 m2-es másfél szobás lakás ára: 49. 060.000 Ft helyett előértékesítésben 39.900.000 Ft. -A II. emeleti 56 m2-es másfél szobás lakás ára: 61.600.000 Ft helyett előértékesítésben 49.000.000 Ft. A földszinti lakásokhoz 32 m2-es teraszok, az emeleti lakásokhoz erkély tartozik.A pinceszinten a gépkocsik elhelyezésére teremgarázs épül. A garázsból lift megy fel az egyes szintekig!!! BURKOLATOK SZANITEREK VÁLASZTHATÓAK! Laminált parkettát 6000 Ft/m2, járólapot, csempét 8000 Ft/m2 árig fizeti az építtető. Minden lakás külön helyrajzi számon lesz bejegyezve. A lakóház kivitelezési munkáinak tervezett befejezési dőpontja: 2020 év vége ! A vállalkozó sok éve csak Csillaghegyen és Rómain épít házakat, ezért nagyon sok referencia munkával rendelkezik. Nem hitelből, saját tőkéből építkezik. Mellékutcában épül az épület,a környék kiválóan ellátott, a közlekedés pár perc gyalog, a Duna part 10 perc sétára van! KÉRÉSRE RÉSZLETES MŰSZAKI LEÍRÁST ÉS ALAPRAJZOKAT KÜLDÖK!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest, III. III. Rómaifürdő Ár: 79.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 91 m2
Szoba: 2 + 1
Emelet: földszint

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! RÓMAIFÜRDŐN AZ EMŐD UTCÁBAN FÖLDSZINTI KERTKAPCSOLATOS 91 M2-ES 3 SZOBÁS LAKÁS ELADÓ 30 M2-es HÁTSÓ TERASSZAL, A LAKÁS ALATT 51 M2-ES SZUTERÉNNEL ! A TERASZ EGY RÉSZE BEÉPÍTHETŐ, MÉG EGY SZOBA KIALAKÍTHATÓ!! Rómaifürdőn 6 lakásos társasház földszinti kertkapcsolatos lakása eladó! A két nagyszoba a hátsó kertre és a nagy teraszra néz, déli fekvésű. A tágas konyha étkezővel és a 1/2 szoba északi tájolású, szintén kertre néző. Kádas fürdőszoba és külön wc található még a lakásban. Az ingatlan alatt 51 m2-es szuterén van, nagy ablakokkal, amiben garázs és tároló kapott helyet. Megoldható, hogy a lakásból közvetlen lejárat legyen a szuterénbe. A ház szép állapotú, a lakás és a szuterén statikailag, elosztásilag, fekvését és elhelyezkedését tekintve kiváló, de esztétikai felújítást igényel. Kiváló a közlekedés, a környék ellátottsága átlagon felüli, a Duna part 3-4 perc séta, a lakás mégis csendes, nyugodt utcában van, és NEM ÁRTÉREN! ÜRES, azonnal költözhető, TEHERMENTES! Közös költség nincs! Előzetes időpont egyeztetés után akár hét végén is megtekinthető!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest, III. III. Nánásiú Wellness Nánási út Ár: 79.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 77 + 42terasz m2
Szoba: 1 + 2 fél
Emelet: I.

Rómaifürdő egyik legszebb Duna parti WELLNESS lakóparkjában eladó egy I. emeleti 3 szobás gyönyörű lakás 42 m2-es terasszel. A lakás előtt kert és szép lombos fák vannak, ha a levelek lehullanak az ablakból látni a Dunát. A lakókózósség kiváló, a lakóparkból közvetlenül ki lehet menni a Duna partra is. Kerékpár út vezet Szentendréig. A parton nagy az élet, de ez a lakópark kicsit távolabb esik a nyüzsgéstől, csendes, nagyon szépen gondozott, nyugodt. A közös költség 30.000 Ft, de ezért korlátlanul lehet használni a medencét, benne van az esetleges javítások díja, medencetakarítás, gépészet, portaszolgálat garantálja a bztonságot, kertész tartja rendbe a parkot, szemétszállítás. A lakásba belépve egyelőszobába érünk, ami végig be van építve, kádas fürdőszoba, külön wc, amerikai konyha, kamra,és egy hatalmas terasz öleli körbe a lakást. A szobák nagyok a lakás tájolása és elosztása kiváló!!! Bármikor rugalmasan megnézhető!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Testvérhegy Királylaki út Ár: 89.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 117 m2
Szoba: Nappali + 3 + 1
Emelet: földszint+ emelet

III. kerület hegyoldalában a Testvérhegyen lévő Királylaki úton 4 lakásos társasházban eladó egy kertkapcsolatos nappali + 3 egész és 1 félszobás 2 fürdőszobás lakás 89 millióért + 8 millió a dupla garázs. MÖGÖTTE KÖZVETLENÜL ERDŐ! CSEND, NYUGALOM, MADÁRCSICSERGÉS! A földszinten előszoba, vendég wc, tágas nappali közvetlen teraszkapcsolattal, amerikai konyha és étkező található. Innen vezet fel egy szép falépcső az emeletre, ahol 2 erkélyes nagy szoba, és egy fél szoba kapott helyet. Ezen a szinten van még egy beépített gardróbszoba és egy tágas ablakos fürdőszoba, mosdóval, káddal, wc-vel, bidével. A tetőtérbe is falépcső vezet tovább, ahol egy nagy szoba és egy fürdőszoba található. Extrák: szép fa nyílászárók műanyag redőnyökkel, több beépített szekrény, bepolcozott gardrób szoba, igényes gépesített beépített konyhabútor, 2 fürdőszoba, automata bejárati garázskapu, dupla garázs, nagy kert, közvetlen kapcsolat az erdővel, nagy terasz, 2 erkély! A LAKÁS ÜRES, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, TEHERMENTES!! Önállóan mérhető cirkó fűtése van a háznak, a földszinten padló fűtéssel, az emeleteken radiátoros fűtéssel. Fűtés átalány 30.000 Ft. KÖZÖS KÖLTSÉG NINCS! A közlekedés kimondottan jó, a 137-es busz, és az éjszakai 937-es busz megállója nagyon közel van, busszal, vagy autóval pedig 5 perc alatt elérhető a 17-es, 19-es, 41-es, 1-es és a fonódó 47-es villamos. 5 perc távolságra van az EURO CENTER, ahol Interspár, és sok más üzlet található. RUGALMASAN, BÁRMIKOR MEGNÉZHETŐ, MIVEL A LAKÁS ÜRES! NAGY CSALÁDOSOKNAK KIVÁLÓ A 4 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBA MIATT! Külön opció: Mivel a mellette lévő ugyanekkora lakás tulajdonosa ugyanaz a személy, esetleg a mellette lévő lakás is eladó lehet.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Ár: 99.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 103 m2
Szoba: Nappali + 4
Emelet:

Rómaifürdőn a Petúr utcában 8 lakásos társasház építése kezdődik 2020-ban. CSOK IGÉNYELHETŐ! LIFT, SAJÁT KERT, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS! 2 földszinti és 2 első emeleti 103 m2-es, és 4 db. 2. emeleti 43-57 m2-es lakás várja tulajdonosát! A LAKÁSOK ELŐÉRTÉKESÍTÉSI KEDVEZMÉNNYEL MÁR MOST LEKÖTHETŐEK! ELŐÉRTÉKESÍTÉSI ÁR: -A 103 m2-es földszinti saját közvetlen kertkapcsolatos ingatlan, nappali + 4 hálószobával két fürdőszobával, 32 m2-es terasszal, 108.150.000 Ft HELYETT 99.000.000 FT!!! -A másik 103 m2-es földszinti saját közvetlen kertkapcsolatos ingatlan, nappali + 4 hálószobával két fürdőszobával, 32 m2-es terasszal, 108.150.000 Ft HELYETT 99.990.000 FT!!! -A 2 db.I. emeleti 103 m2-es ingatlan, nappali + 4 hálószobával két fürdőszobával, 10 m2-es terasszal, 108.150.000 Ft HELYETT 89.000.000 FT!!! - A II. emeleti 57 m2-es 2 szobás erkélyes lakás ára: 64.900.000 Ft helyett most csak 49.900.000 FT. -A II. emeleti 41 m2-es másfél szobás lakás ára: 49. 060.000 Ft helyett előértékesítésben 39.900.000 Ft. -A II. emeleti 43 m2-es másfél szobás lakás ára: 49. 060.000 Ft helyett előértékesítésben 39.900.000 Ft. -A II. emeleti 56 m2-es másfél szobás lakás ára: 61.600.000 Ft helyett előértékesítésben 49.000.000 Ft. A földszinti lakásokhoz 32 m2-es teraszok, az emeleti lakásokhoz erkély tartozik.A pinceszinten a gépkocsik elhelyezésére teremgarázs épül. A garázsból lift megy fel az egyes szintekig!!! BURKOLATOK SZANITEREK VÁLASZTHATÓAK! Laminált parkettát 6000 Ft/m2, járólapot, csempét 8000 Ft/m2 árig fizeti az építtető. Minden lakás külön helyrajzi számon lesz bejegyezve. A lakóház kivitelezési munkáinak tervezett befejezési dőpontja: 2020 év vége ! A vállalkozó sok éve csak Csillaghegyen és Rómain épít házakat, ezért nagyon sok referencia munkával rendelkezik. Nem hitelből, saját tőkéből építkezik. Mellékutcában épül az épület,a környék kiválóan ellátott, a közlekedés pár perc gyalog, a Duna part 10 perc sétára van! KÉRÉSRE RÉSZLETES MŰSZAKI LEÍRÁST ÉS ALAPRAJZOKAT KÜLDÖK!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Nánási út Ár: 106.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 90 m2
Szoba: Nappali + 3
Emelet: I.

Rómaifürdőn 2019-ben épült luxuskivitelű liftes, garázsos társasházban 4 szobás amerikai konyhás 2 teraszos luxus lakás eladó! NEM ÁRTÉR, NEM ÜDÜLŐ, LAKÓINGATLAN! Az 5 lakásos társasház szinte új, olyannyira, hogy még csak 3 lakásban laknak. Ez a 90 m2-es nappali + 2 egész és 1 félszobás ingatlan az I. emeleten van, dél-keleti tájolású, világos, napos, csendes, rendkívül jó elosztású. A lakásba belépve egy tágas előszobába lépünk. Jobbra van egy vendég wc, szemben az amerikai konyhás nappali, balra haladva a szülői hálószoba egy nagy gardróbszoba és a fürdőszoba található, a folyosó végén pedig 2 nagy gyerekszoba kapott helyet. -Fűtése energiatakarékos Bosh kondenzációs kazánnal történik, padló és radiátoros fűtéssel. -3 db. hűtő-fűtő klíma van beszerelve. -minőségi belső ajtók, minden ablakon és ajtón alumínium redőny és szúnyogháló van. -beépített sok polcos nagy gardrób, -telefonnal nyitható garázskapu fűtött lejárattal -csendes belső lift, mely a mélygarázsig közlekedik -2 garázshely is vásárolható a lakáshoz -távfelügyelethez bekötött riasztórendszer -gépesített design konyha -tolóajtós 3 szárnyas erkélyajtó, -2 erkély -3 réteges fa minőségi külső nyílászárók vannal a lakásban. AZ INGATLAN TEHERMENTES ÉS AKÁR 2 HÉT MÚLVA KÖLTÖZHETŐ!

További adatok a fejlécre kattintva
Budapest, III. III. Csillaghegy Hegyláb utca Ár: 117.7 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 152 m2
Szoba: 5
Emelet: I.

Valójában 152 M2-ES, a tulajdoni lapon 127 m2-es 5 SZOBÁS + TÁRSALGÓS IGÉNYES ÖRÖKLAKÁS ELADÓ CSILLAGHEGYEN 200 M2-ES SAJÁT KERTTEL! Az ingatlan belső kétszintes, nappali + 4 szobából és egy emeleti társalgóból áll. Az épület 2005-ben épült, az eltelt évek alatt 8 cm-es külső szigetelést kapott a ház, és a lakás feletti tetőszigetelés is teljesen ki lett cserélve befúvásos technológiával. A fa részek festése szép, hibátlan. Négy lakó van a házban, mindenkinek saját szépen parkosított, intim, külön telekrésze van. A lakók nagyon rendesek, a lépcsőház olyan mintha előszoba lenne. A lakás tele van extrákkal: két körös fűtésrendszer, riasztó, kaputelefon, proxy beléptetőrendszer, videós kaputelefon, kandalló, öntözőrendszer, automata kapu és garázskapu, garázs lejárati fűtés, biztonsági több ponton záródó bejárati ajtó, több nagy beépített szekrény, igényes gépesített beépített konyhabútor, tölgyfa parketta, fa nyílászárók, galéria, 2 fürdőszoba, önálló fűtött garázs és tároló, kerti szaletli, kerti sütögető. A szobák légkondicionáltak. A lakásban lévő összes beépített bútor,a nappaliban látható vitrinek, könyvespolcok, ebédlő asztal székekkel, ülőgarnitúra az ingatlanban maradnak. Az épület egy szép csendes mellékutcában van, de közel a közlekedéshez. A földszinten az előszobából az egy légtérben lévő tágas nappali, konyha, étkező részbe érünk. Az előszobából jobbra egy nagy szoba nyílik, balra pedig egy átlagon felülien nagy fürdőszoba. Az előszobából vezet fel a lépcső az emeletre. Itt 3 szoba, egy társalgó, és egy zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet. Az emeletről a galérián lelátunk a nappaliba, így ez az emeleti rész is szerves része az egész lakásnak. Mivel az ingatlan I. emeleti, így a kertbe a folyosóról néhány lépcsővel jutunk le. A garázs nem teremgarázs, hanem önálló, itt is és a külön tárolóban bőven van hely raktározásra. Az ingatlan tehermentes, megegyezés szerint rugalmasan költözhető. Rezsije alacsony, a téli fűtés átlag 22000 Ft, közös költség 6300 Ft, a felújítási alap szintén 6300 Ft. Ennek köszönhetően a ház, a kert, a lépcsőház kifogástalan állapotú.A kert gyönyörű, szőlő lugassal, csodálatos fenyőkkel, gyepszőnyeggel. Az ár tartalmazza a lakás, a tároló és a saját kert árát, a garázsét nem. Feltétlenül nézze meg, ide csak költözni kell!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Nánási út Ár: 129.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 109 m2
Szoba: Nappali + 2
Emelet: földszint

ÚJ ÉPÍTÉSŰ 5 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ LETT KÉSZEN RÓMAIFÜRDŐN GYALOG NÉHÁNY PERCRE A DUNÁTÓL!! LUXUS KIVITEL! 10 AUTÓS MÉLYGARÁZS! LIFT! NEM ÁRTÉR!! MÁR CSAK 2 ELADÓ LAKÁS VAN! A KÉT LEGSZEBB NAGY TERASZOS NAGY KERTES LAKÁS MÉG LEFOGLALÓZHATÓ! A KÉT LAKÁS 3 ÉV TARTÓS BÉRLET UTÁN VÁSÁROLHATÓ MEG! A BÉRLETI DÍJ BESZÁMÍT A VÉTELÁRBA! NAGY ELŐNY HOGY NEM KELL MOST A TELJES VÉTELÁRAT KIFIZETNI, CSAK A 3. ÉV VÉGÉN!!!! - A garázsból lift megy fel az egyes szintekig. - Fokozott hő és hangszigeteléssel vannak ellátva a lakások. - Modern, csöndes lift. - 30 cm vastag kő párkányok. - Távirányítós elekromos redőnyök. - Hörmann elekromos garázskapu - Az épület alatti pince szinten a 357 m2-en teremgarázsban 10 db. gépkocsi parkoló, és közös kerékpár és babakocsi tároló került kiépítésre. - A garázsból lift megy fel az egyes szintekig, a garázslejáró fűtött. - Minden lakás 3 egységes légkondicionáló hűtő-fűtő berendezéssel ellátott -Modern beépített luxus konyhabútor gépesítve hűtővel, mosogatógéppel, sütővel, főzőlappal elszívóval. - Luxus kültéri nyílászárók tolóajtókkal, redőnyökkel. -Füvesített szép kert a kerítés mellett növényekkel beültetve 1. lakás: 84 m2-es 3 szobás lakás + 300 m2 SAJÁT KERT + 2x50 m2-es terasz + 2 db. garázshely a 10 autós teremgarázsban, beépített luxus konyhabútor BENNE VAN AZ ÁRBAN! Földszinti, dél-nyugati tájolású, hátsó kert felé néző 84 m2-es, nappali + 3 szobás,(belső egyedi kialakítás lehetséges) saját a lakást körülvevő nagy 250 m2-es dél-nyugati fekvésű saját kert, 2 db. 50 m2-es terasszal, 2 garázshellyel. ELADÁSI ÁRA: 129 MILLIÓ FT 2. lakás: 78.96m2-es 3 szobás lakás + 160 m2 SAJÁT KERT + 50 m2-es terasz + 2 garázshely a teremgarázsban, beépített, gépesített luxus konyhabútor, 3 egységes hűtő-fűtő légkondicionáló berendezés BENNE VAN AZ ÁRBAN! Földszinti, dél-keleti tájolású,78.96 m2-es, nappali + 2 szobás, saját a lakást körülvevő nagy 160 m2-es önálló kert, 50 m2-es terasszal + 2 garázshely a teremgarázsban ELADÁSI ÁRA: BRUTTÓ 126 MILLIÓ FT 3. lakás: SAJNOS MÁR ELKELT!! 4. lakás: SAJNOS MÁR ELKELT! 5. lakás: SAJNOS MÁR ELKELT! Az épület magas műszaki tartalommal és luxus kivitelben készült. A garázsszintről lift visz fel a lakásokig. A lakásalaprajzok tiszta rendszere, nagyvonalú, variálható térkapcsolatai a megfelelő, igényes élettér megvalósítását hivatottak szolgálni. A földszinti lakásokhoz kimondottan nagy 160 m2-es és 250 m2-es saját tulajdonú kertrész és 50 m2-es terasz tartozik. Minden lakáshoz 2 autó beállására van lehetőség a teremgarázsban. FŰTÖTT GARÁZSLEJÁRÓ! Kérésre részletes műszaki leírást és alaprajzot küldök! Akár hét végén is megnézhetőek a lakások.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése

 
1031. Budapest, Rómaifürdő Nánási út 20. | Mobil: 06-20-4777-632 | Fax: (06-1) 240-16-40 | Tel.: (06-1)240-1640 | email: info@horland.hu