Oldalt készítette:
www.tothbalazs.hu
Untitled Document
 

Összesen: 10 db
Budapest VIII. Rákóczy út Ár: 39.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 77 m2
Szoba: 2
Emelet: II.

ÜGYVÉDEK, ORVOSOK, TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK FIGYELEM! RENDKÍVÜL JÓ HELYEN, JÓ MEGJELENÉSŰ LIFTES HÁZBAN A RÁKÓCZY ÚTON ELADÓ LAKÁS! A Rákóczy úton a Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar közti részen eladó egy II. emeleti 77 m2-es 2 szobás felújítandó lakás. Jó adottságú, 3.90-es belmagasságú, régi szép ajtókkal, spalettás nagy ablakokkal, nagy utcára néző szobákkal! A konyha tágas, szobává is alakítható, ablakos! Külön wc, külön fürdőszoba! Héra fűtéses a lakás de most újították fel a ház kéményét, amely ki van bélelve, tehát könnyen cirkó fűtésessé tehető! A lakás előtt rendezett belső parkra néző zárt folyosó van, szép kovácsoltvas korláttal! A házat kívülről 25 éve újították fel, dísztéglás, szobrokkal díszített boltíves kapuval, belül kerti szökőkúttal. Az ingatlan üres, tehermentes, akár azonnal kezdődhet a felújítás!

További adatok a fejlécre kattintva
Budapest III. Rómaifürdő Nánási út Ár: 44.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 43 m2
Szoba: 1 + 1
Emelet: II.

Rómaifürdőn a közkedvelt Platánliget lakókertben eladó egy II. emeleti szép, teljesen felújított 43 m2-es másfél szobás lakás. Beépített gépesített konyhabútor, szép zuhanyfülkés fürdőszoba,külön wc, tágas előszoba és két külön bejáratú szoba van a lakásban. A konyhában beépített kerámialapos tűzhely van sütővel, mosogatógép, víztisztító berendezés, a nappaliban légkondicionáló, az előszobában és a hálószobában beépített szekrények, redőny, szúnyogháló, biztonsági ajtó. Nyugati fekvésű, szép, világos lakás! Rezsije alacsony, a közös költség 12.000 Ft, a fűtés 3 X 4 hónapra 4-9-12 ezer Ft. A lakáshoz vásárolható + 2 millió Ft-ért saját zárt tároló. Garázs vásárolható, vagy belső kocsibeálló bérelhető havi 15.000 Ft-ért. Igény szerint a lakásban lévő összes bútor megegyezés tárgyát képezi! A környék közlekedése kiváló, hév, busz 5 perc gyalog, az ellátottság átlagon felüli, a Római part 5 perc séta! A lakókert nagyon gyermekbarát, kerítéssel körbevett focipálya, játszótér védi a gyermekek biztonságát.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Óbuda Zápor utca Ár: 48.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 61 m2
Szoba: 2
Emelet: II.

CIRKÓ FŰTÉSES, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ, ERKÉLYES, HEGYEKRE NÉZŐ, TEHERMENTEA LAKÁS!! Óbudán a Zápor utcában négyszintes tégla építésű ház II. emeletén eladó egy 61 m2-es + 3 m2 erkélyes 2 szobás szép lakás! NAGYON CSENDES UTCA! Egyszerűen, akár 3 szobássá is alakítható!A házban többen átvitték a konyhát a nappaliba, és a konyhából hálószoba lett. Ez kis költségből egyszerűen megvalósítható,mivel a konyha és a nappali egymás mellett van. Jelenleg a két szoba külön bejáratú, szép nagyok, világosak! Tartozik a lakáshoz egy 6 m2-es saját tároló is, de a háznak van közös kerékpár tárolója is. A lakás elosztása jó, két külön nyíló szobából, (az egyik erkélyes, gyönyörű a kilátással a hegyek felé), kádas fürdőszobából, tágas étkezős konyhából, kamrából és külön wc-ből áll. A külső nyílászárók már cserélve lettek új műanyagra, a parketta és a járólapok szép állapotúak. A ház rendes, jó a közös képviselő, van a háznak felújítási alapja, 3 éve festették kívülről az épületet, javították a tetőt. GYORSAN KÖLTÖZHETŐ, TEHERMENTES! A közlekedés kiváló! Az 1-es és a fonódó villamosok, a 37-137-60-as buszok, a hév néhány perc alatt gyalog elérhető. A környék ellátottsága átlagon felüli! Több jó hírű óvoda, iskola, bölcsőde, orvosi rendelő, sok közért, Euró Center, Top Shop minden a közvetlen közelében van. Bármikor rugalmasan megnézhető, akár hét végén is!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest, III. III. Rómaifürdő Nánási út Ár: 54.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 53 m2
Szoba: 1 + 2 fél
Emelet: földszint

RÓMAIFÜRDŐN 4 LAKÁSOS ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZBAN NAPPALI + 2 SZOBÁS LAKÁSOK ELADÓK! MINŐSÍTÉSE ÜDÜLŐ! / közös költség nincs, az üdülési adó havonta 8000 Ft/ Rómaifürdőn 720 m2-es sík árvíztől teljesen védett telken 4 lakásos társasház építése fejeződik be idén ősszel. Az értékesítés most kezdődik, még bármelyik lakás leköthető! AZ ÉPÜLET MÁR ÁLL, TETŐ ALATT VAN, KÍVÜLRŐL SZIGETELT, SZINEZETT, BENT VANNAK A NYÍLÁSZÁRÓK REDŐNYÖKKEL, , A BELSŐ MUNKÁLATOK FOLYNAK. RENDKÍVÜL JÓ ELOSZTÁSÚ LAKÁSOK! KÉT TELJES SZINT, NEM TETŐTÉR! VILLANYSZERELÉS, FŰTÉSSZERELÉS KÉSZ, JELENLEG BELSŐ VAKOLÁS FOLYIK! I. lakás Földszinti, 53.27 m2-es, (a terasz felével számolva) amerikai konyhás nappalival, étkezővel, + 2 hálószobával, fürdőszobával, külön wc-vel, terasszal, kertkapcsolattal, KULCSRAKÉSZEN ! A lakás alapterülete 49.36 m2 + 7.83 m2 terasz Dél-nyugati tájolású. A lakás ára: 54 millió Ft A belső kocsibeálló ára: + 1 millió FT II. lakás: Földszinti, 55 m2-es a terasz felével számolva amerikai konyhás nappalival, étkezővel, + 2 hálószobával, fürdőszobával, külön wc-vel, terasszal, kertkapcsolattal, KULCSRAKÉSZEN ! A lakás alapterülete 51.32 m2 + 7.35 m2 terasz Dél-keleti tájolású! A lakás ára: 55 millió Ft Belső kocsibeálló: + 1 millió Ft III. lakás: I. emeleti, legfelső szint, nem tetőtéri, 54.56 m2-es, az erkély felével számolva, amerikai konyhás nappalival, étkezővel, + 2 hálószobával, fürdőszobával, külön wc-vel, terasszal, kertkapcsolattal, KULCSRAKÉSZEN ! A lakás alapterülete 51.21 m2 + 6.71 m2 terasz Dél-nyugati tájolású. A lakás ára: 52 millió Ft A belső kocsibeálló ára: + 1 millió FT IV. lakás: I. emeleti, legfelső szint, nem tetőtéri, 54.67 m2-es, az erkély felével számolva, amerikai konyhás nappalival, étkezővel, + 2 hálószobával, fürdőszobával, külön wc-vel, terasszal, kertkapcsolattal, KULCSRAKÉSZEN ! A lakás alapterülete 51.32 m2 + 6.71 m2 terasz Dél-nyugati tájolású. A lakás ára: 55 millió Ft A belső kocsibeálló ára: + 1 millió FT A burkolatok, szaniterek választhatóak. Műanyag nyílászárók lesznek beépítve 3 réteges üveggel, 10 cm-es grafitos hőszigetelést kap az épület. Az ablakokon beépített redőnyök vannak. FIZIKAI ÁTADÁS: 2019 NOVEMBER 30 !!! Használatba vételi engedély ezt követően! Az épület bármikor megtekinthető, már foglalózható! FIZETÉSI ÜTEMEZÉS: Szerződéskötéskor: 10 % foglaló + 20-30 % vételár előleg, a többi a beköltözéskor, 1 millió Ft visszatartva a használatba vételi engedélyig!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy Ár: 79.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 127 m2
Szoba: Nappali + 4 + társalgó
Emelet:

127 M"-ES 5 SZOBÁS KERTES GARÁZSOS IGÉNYES ÖRÖKLAKÁS ELADÓ CSILLAGHEGYEN! Az ingatlan belső kétszintes, nappali + 4 szobából és egy emeleti társalgóból áll. Az épület 2005-ben épült, az eltelt évek alatt 8 cm-es külső szigetelést kapott a ház, és a lakás feletti tetőszigetelés is teljesen ki lett cserélve. A fa részek festése szép. Négy lakó van a házban, mindenkinek saját szépen parkosított, intim, külön telekrésze van. Extrák: két körös fűtésrendszer, riasztó, kaputelefon, beléptetőrendszer, videós kaputelefon, kandalló, öntözőrendszer, automata kapu és garázskapu, garázs lejárati fűtés, biztonsági több ponton záródó bejárati ajtó, több nagy beépített szekrény, igényes gépesített beépített konyhabútor, tölgyfa parketta, fa nyílászárók, galéria, 2 fürdőszoba, önálló garázs és tároló, kerti szaletli, kerti sütögető. A ház közössége kiváló, az épület egy szép csendes mellékutcában van, de közel a közlekedéshez. A földszinten az előszobából az egy légtérben lévő tágas nappali, konyha, étkező részbe érünk. Az előszobából jobbra egy nagy szoba nyílik, balra pedig egy átlagon felülien nagy fürdőszoba. Az előszobából vezet fel a lépcső az emeletre. Itt 3 szoba, egy társalgó, és egy zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet. Az emeletről a galérián lelátunk a nappaliba, így ez az emeleti rész is szerves része az egész lakásnak. Mivel az ingatlan I. emeleti, így a kertbe a folyosóról néhány lépcsővel jutunk le. A garázs nem teremgarázs, hanem önálló, itt is és a külön tárolóban bőven van hely raktározásra. Az ingatlan tehermentes, megegyezés szerint rugalmasan költözhető. Rezsije alacsony, a téli fűtés átlag 22000 Ft, közös költség 6300 Ft, a felújítási alap szintén 6300 Ft. Ennek köszönhetően a ház, a kert, a lépcsőház kifogástalan állapotú. Az ár tartalmazza a lakás és a saját kert árát. A garázs ára + 3 millió Ft, a tárolóé pedig +1 millió Ft. Feltétlenül nézze meg, ide csak költözni kell!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Testvérhegy Királylaki út Ár: 89.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 117 m2
Szoba: Nappali + 3 + 1
Emelet: földszint+ emelet

III. kerület hegyoldalában a Testvérhegyen lévő Királylaki úton 4 lakásos társasházban eladó egy kertkapcsolatos nappali + 3 egész és 1 félszobás 2 fürdőszobás lakás 89 millióért + 8 millió a dupla garázs. MÖGÖTTE KÖZVETLENÜL ERDŐ! CSEND, NYUGALOM, MADÁRCSICSERGÉS! A földszinten előszoba, vendég wc, tágas nappali közvetlen teraszkapcsolattal, amerikai konyha és étkező található. Innen vezet fel egy szép falépcső az emeletre, ahol 2 erkélyes nagy szoba, és egy fél szoba kapott helyet. Ezen a szinten van még egy beépített gardróbszoba és egy tágas ablakos fürdőszoba, mosdóval, káddal, wc-vel, bidével. A tetőtérbe is falépcső vezet tovább, ahol egy nagy szoba és egy fürdőszoba található. Extrák: szép fa nyílászárók műanyag redőnyökkel, több beépített szekrény, bepolcozott gardrób szoba, igényes gépesített beépített konyhabútor, 2 fürdőszoba, automata bejárati garázskapu, dupla garázs, nagy kert, közvetlen kapcsolat az erdővel, nagy terasz, 2 erkély! A LAKÁS ÜRES, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, TEHERMENTES!! Önállóan mérhető cirkó fűtése van a háznak, a földszinten padló fűtéssel, az emeleteken radiátoros fűtéssel. Fűtés átalány 30.000 Ft. KÖZÖS KÖLTSÉG NINCS! A közlekedés kimondottan jó, a 137-es busz, és az éjszakai 937-es busz megállója nagyon közel van, busszal, vagy autóval pedig 5 perc alatt elérhető a 17-es, 19-es, 41-es, 1-es és a fonódó 47-es villamos. 5 perc távolságra van az EURO CENTER, ahol Interspár, és sok más üzlet található. RUGALMASAN, BÁRMIKOR MEGNÉZHETŐ, MIVEL A LAKÁS ÜRES! NAGY CSALÁDOSOKNAK KIVÁLÓ A 4 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBA MIATT! Külön opció: Mivel a mellette lévő ugyanekkora lakás tulajdonosa ugyanaz a személy, esetleg a mellette lévő lakás is eladó lehet.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy Árpád utca Ár: 89.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 142 m2
Szoba: 5
Emelet: földszint

JELENTŐSEN ÁRON ALUL SÜRGŐSEN ELADÓ CSILLAGHEGYEN 1 LAKÁS ÉS EGY ÖNÁLLÓ ÉPÜLET EGY TELKEN!! KIVÁLÓ BEFEKTETÉS!!! MINDKETTŐ KERTES, TERASZOS, CSENDES! Mindkét épület 2011-ben téglából készült 10 cm-es külső hőszigetelássel. Külön helyrajzi száma van, külön közművekkel, tehermentes! A lakás egy 4 lakásos társasház földszintjén található, leghátsó lakás csendes, intim hátsó kerttel, terasszal! 76 m2-es + 15 m2-es terasz, nappali + 2 szobás, de az előszobában egy fal felhúzásával nappali + 3 szobássá alakítható!Eredetileg is így volt tervezve. Világos, napos, csendes, rövid időn belül költözhető! A kert végében áll egy a tulajdoni lapon garázsként szereplő, lakóépületté kialakított 2011-ben téglából épült és szigetelt szintén nagyon szép állapotú épület. Már üres, de ezelőtt családi napköziként működött, 66 m2-es 2 nagy szobás fürdőszobával, tágas előszobával. A nappaliba egy konyha létesítésével ez is nappali + 2-3 hálószobássá alakítható. Kiváló azoknak akik idős szülőt szeretnének a közelükben tudni, de mégis külön ! Vagy a hátsó épület azonnal kiadható kb. 180.000 Ft-ért! Rugalmasan megnézhető, nagyon jó vétel!!!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Ár: 99.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 103 m2
Szoba: Nappali + 4
Emelet:

Rómaifürdőn NEM ÁRTÉREN 8 lakásos társasház építése kezdődik 2019 szeptemberében. MÉG 4 LAKÁS ELADÓ! 4 LAKÁS MÁR ELKELT! 2 földszinti és 2 első emeleti 103 m2-es lakás várja tulajdonosát! A LAKÁSOK ELŐÉRTÉKESÍTÉSI KEDVEZMÉNNYEL MÁR MOST LEKÖTHETŐEK! Az ingatlanok 103 m2-esek, nappali + 4 hálószobásak két fürdőszobával! ELŐÉRTÉKESÍTÉSI ÁR: 108.150.000 Ft HELYETT 99.000.000 FT!!! 113.300.000 HELYETT 99.990.000 FT!! A földszinti lakásokhoz 32 m2-es teraszok, az emeleti lakásokhoz erkély tartozik.A pinceszinten a gépkocsik elhelyezésére teremgarázs épül. A garázsból lift megy fel az egyes szintekig!!! BURKOLATOK SZANITEREK VÁLASZTHATÓAK! Laminált parkettát 6000 Ft/m2, járólapot, csempét 8000 Ft/m2 árig fizeti az építtető. Minden lakás külön helyrajzi számon lesz bejegyezve. A lakóház kivitelezési munkáinak tervezett befejezési dőpontja 2021. 06. 30. A vállalkozó sok éve csak Csillaghegyen és Rómain épít házakat, ezért nagyon sok referencia munkával rendelkezik. Nem hitelből, saját tőkéből építkezik. Mellékutcában épül az épület,a környék kiválóan ellátott, a közlekedés pár perc gyalog, a Duna part 10 perc sétára van! KÉRÉSRE RÉSZLETES MŰSZAKI LEÍRÁST ÉS ALAPRAJZOKAT KÜLDÖK!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Nánási út Ár: 126.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 84 m2
Szoba: Nappali + 3
Emelet:

BRUTTÓ ÁR! CÉGEKNEK AZ ÁFA VISSZAIGÉNYELHETŐ!! ÚJ ÉPÍTÉSŰ 5 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ ÉPÜL RÓMAIFÜRDŐN GYALOG NÉHÁNY PERCRE A DUNÁTÓL!! LUXUS KIVITEL! AZ ÉPÜLET HAMAROSAN ELKÉSZÜL! NEM ÁRTÉR!! ÁTADÁS: 2019 tavasz! MÁR CSAK 2 ELADÓ LAKÁS VAN! A KÉT LEGSZEBB NAGY TERASZOS NAGY KERTES LAKÁS MÉG LEFOGLALÓZHATÓ! Egyik lakás sem tetőtéri, a garázsból lift megy fel az egyes szintekig. - Fokozott hő és hangszigeteléssel vannak ellátva a lakások. - Modern, csöndes lift. - 30 cm vastag kő párkányok. - Távirányítós elekromos redőnyök. - Hörmann elekromos garázskapu - Legfelső emeleti teraszon jakuzzi kiépíthető. - Az épület alatti pince szinten a 357 m2-en teremgarázsban 10 db. gépkocsi parkoló, és közös kerékpár és babakocsi tároló kerül kiépítésre. 1. lakás: 84 m2-es lakás + 250 m2 SAJÁT KERT + 2x50 m2-es terasz + 2 db. garázshely a 10 autós teremgarázsban BENNE VAN AZ ÁRBAN! Földszinti, dél-nyugati tájolású, hátsó kert felé néző 84 m2-es, nappali + 3 szobás,(belső egyedi kialakítás lehetséges) saját a lakást körülvevő nagy 250 m2-es dél-nyugati fekvésű saját kert, + 50 m2-es terasszal, 2 garázshellyel. ELADÁSI ÁRA: 126 MILLIÓ FT 2. lakás: 78.96m2-es lakás + 160 m2 SAJÁT KERT + 50 m2-es terasz + 2 garázshely a teremgarázsban!!! Földszinti, dél-keleti tájolású,78.96 m2-es, nappali + 2 szobás, saját a lakást körülvevő nagy 160 m2-es önálló kert, 50 m2-es terasszal + 2 garázshely a teremgarázsban ELADÁSI ÁRA: BRUTTÓ 122 MILLIÓ FT 3. lakás: SAJNOS MÁR ELKELT!! 4. lakás: SAJNOS MÁR ELKELT! 5. lakás: SAJNOS MÁR ELKELT! Az épület magas műszaki tartalommal és luxus kivitelben készül. A garázsszintről lift visz fel a lakásokig. A lakásalaprajzok tiszta rendszere, nagyvonalú, variálható térkapcsolatai a megfelelő, igényes élettér megvalósítását hivatottak szolgálni. A földszinti lakásokhoz kimondottan nagy 160 m2-es és 250 m2-es saját tulajdonú kertrész és 50 m2-es terasz tartozik. Minden lakáshoz 2 autó beállására van lehetőség a teremgarázsban. ÁFA VISSZAIGÉNYELHETŐ! Kérésre részletes műszaki leírást és alaprajzot küldök! AZ ÉPÜLET MÁR ÁLL, KÉSZ A KÜLSŐ SZIGETELÉS, A KÜLSŐ DÍSZBURKOLAT, A KÜLSŐ SZÍNEZÉS, AZ ÖSSZES KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓ BEÉPÍTÉSRE KERÜLT, AZ ERKÉLYEK ÉS TERASZOK JÁRÓLAPOZÁSA KÉSZ, AZ EGYES SZINTEKET ÖSSZEKÖTŐ BELSŐ LÉPCSŐHÁZ ELKÉSZÜLT, ÍGY A LAKÁSOK BÁRMIKOR A HELYSZÍNEN IS MEGTEKINTHETŐEK! JELENLEG A BELSŐ FŰTÉS VÍZ ÉS VILLANYSZERELÉS FOLYIK. Akár hét végén is megnézhetőek a lakások. MÉG 2 db. NAGY KERTES FÖLDSZINTI LAKÁS ELADÓ!!!!!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Ár: 126.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 84 m2
Szoba: Nappali + 2
Emelet:

BRUTTÓ ÁR! CÉGEKNEK AZ ÁFA VISSZAIGÉNYELHETŐ!! ÚJ ÉPÍTÉSŰ 5 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ ÉPÜL RÓMAIFÜRDŐN GYALOG NÉHÁNY PERCRE A DUNÁTÓL!! LUXUS KIVITEL! AZ ÉPÜLET HAMAROSAN ELKÉSZÜL! NEM ÁRTÉR!! ÁTADÁS: 2019 tavasz! MÁR CSAK 2 ELADÓ LAKÁS VAN! A KÉT LEGSZEBB NAGY TERASZOS NAGY KERTES LAKÁS MÉG LEFOGLALÓZHATÓ! Egyik lakás sem tetőtéri, a garázsból lift megy fel az egyes szintekig. - Fokozott hő és hangszigeteléssel vannak ellátva a lakások. - Modern, csöndes lift. - 30 cm vastag kő párkányok. - Távirányítós elekromos redőnyök. - Hörmann elekromos garázskapu - Legfelső emeleti teraszon jakuzzi kiépíthető. - Az épület alatti pince szinten a 357 m2-en teremgarázsban 10 db. gépkocsi parkoló, és közös kerékpár és babakocsi tároló kerül kiépítésre. 1. lakás: 84 m2-es lakás + 250 m2 SAJÁT KERT + 2x50 m2-es terasz + 2 db. garázshely a 10 autós teremgarázsban BENNE VAN AZ ÁRBAN! Földszinti, dél-nyugati tájolású, hátsó kert felé néző 84 m2-es, nappali + 3 szobás,(belső egyedi kialakítás lehetséges) saját a lakást körülvevő nagy 250 m2-es dél-nyugati fekvésű saját kert, + 50 m2-es terasszal, 2 garázshellyel. ELADÁSI ÁRA: 126 MILLIÓ FT 2. lakás: 78.96m2-es lakás + 160 m2 SAJÁT KERT + 50 m2-es terasz + 2 garázshely a teremgarázsban!!! Földszinti, dél-keleti tájolású,78.96 m2-es, nappali + 2 szobás, saját a lakást körülvevő nagy 160 m2-es önálló kert, 50 m2-es terasszal + 2 garázshely a teremgarázsban ELADÁSI ÁRA: BRUTTÓ 122 MILLIÓ FT 3. lakás: SAJNOS MÁR ELKELT!! 4. lakás: SAJNOS MÁR ELKELT! 5. lakás: SAJNOS MÁR ELKELT! Az épület magas műszaki tartalommal és luxus kivitelben készül. A garázsszintről lift visz fel a lakásokig. A lakásalaprajzok tiszta rendszere, nagyvonalú, variálható térkapcsolatai a megfelelő, igényes élettér megvalósítását hivatottak szolgálni. A földszinti lakásokhoz kimondottan nagy 160 m2-es és 250 m2-es saját tulajdonú kertrész és 50 m2-es terasz tartozik. Minden lakáshoz 2 autó beállására van lehetőség a teremgarázsban. ÁFA VISSZAIGÉNYELHETŐ! Kérésre részletes műszaki leírást és alaprajzot küldök! AZ ÉPÜLET MÁR ÁLL, KÉSZ A KÜLSŐ SZIGETELÉS, A KÜLSŐ DÍSZBURKOLAT, A KÜLSŐ SZÍNEZÉS, AZ ÖSSZES KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓ BEÉPÍTÉSRE KERÜLT, AZ ERKÉLYEK ÉS TERASZOK JÁRÓLAPOZÁSA KÉSZ, AZ EGYES SZINTEKET ÖSSZEKÖTŐ BELSŐ LÉPCSŐHÁZ ELKÉSZÜLT, ÍGY A LAKÁSOK BÁRMIKOR A HELYSZÍNEN IS MEGTEKINTHETŐEK! JELENLEG A BELSŐ FŰTÉS VÍZ ÉS VILLANYSZERELÉS FOLYIK. Akár hét végén is megnézhetőek a lakások. MÉG 2 db. NAGY KERTES FÖLDSZINTI LAKÁS ELADÓ!!!!!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése

 
1031. Budapest, Rómaifürdő Nánási út 20. | Mobil: 06-20-4777-632 | Fax: (06-1) 240-16-40 | Tel.: (06-1)240-1640 | email: info@horland.hu