Oldalt készítette:
www.tothbalazs.hu
Untitled Document
 

Összesen: 14 db
Budapest III. Csillaghegy Ár: 49.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 66 m2
Szoba: 2
Emelet: I.

MAGAS MINŐSÉGŰ, INTELLIGENS LAKÁS, TERASSZAL NÉHÁNY PERC SÉTÁRA A DUNÁTÓL ! A Duna-menti lakókörnyezet ideális hely a nyugodt és ugyanakkor teljes értékű városi életmódhoz. 4 lakásos társasházban: Nappali + 1 hálószobás teraszos I. emeleti lakás! Alapító okirat szerinti alapterület: bruttó, 66.14 m2, nettó 53.52 m2 Terasz: 6.23 m2 Garázshely vásárolható a teremgarázsban! -hideg és meleg burkolatok 5000 Ft/m2 árban választhatóak -GAVA PLAST ház, bejárati és beltéri ajtók CVC központi porszívó lakáson belüli alapvezetékes kiépítése a gépészeti részek nélkül -riasztórendszer, kaputelefon, optikai kábelrendszer, -REALTHERM Inoutic Evolution műanyag 6 légkamrás hőhíd mentes nyílászárók -Napelem modulok alapvezetékes kiépítése a villanyóra szekrényig. Egyedi megrendelésre ingatlan/lakás részeként a déli és dél-keleti tetősíkon elhelyezett 10 db.optimanizált teljesítményű okos napelem modul és lakásonkénti vezérlő egység (2.9 kwh villamos energiát óránként).Ár: 2.000.000 Ft/lakás -Belsőépítészünkkel - a lakások szabadabb alaprajzi formálásának köszönhetően - közösen alakítható ki a lakás design. Így az otthona személyre szabottan, az igényeinek megfelelően kerül kialakításra. Kérésre bővebb anyagot, műszaki leírást küldök! Bármikor megtekinthatő! Az épület már áll, kész a mélygarázs és a két szint.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Pusztadomb Ár: 49.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 62 m2
Szoba: 2
Emelet: földszint

III. kerületben a Pusztadombon 10 lakásos kis társasházban eladó egy 62 m2-es 2 szobás kertes, teraszos gyönyörű lakás. 2004-ben épült, 2018-ban teljeskörűen felújították. A LAKÁST SAJÁT HASZNÁLATÚ KERT VESZI KÖRÜL, ÉS BENNE VAN AZ ÁRBAN EGY SAJÁT ZÁRHATÓ TÁROLÓ A TEREMGARÁZSBAN! Légkondicionált, riasztó van beszerelve, igényes konyhabútor lett beépítve gépekkel, amik maradnak a lakásban. Kádas a fürdőszoba, üveg tolóajtóval, az előszobában a végig beépített nagy gardrószekrény szinte mindent elnyel. Külön wc van, kamra, egy kimondottan tágas hálószoba és szép világos amerikai konyhás nappali terasz és kertkapcsolattal. A rezsi rendkívül alacsony, a közös költség, a fűtés, a víz és szemétszállítás együtt csak 28-30.000 Ft. Ezen felül csak villanyszámla van. AZ INGATLAN TEHERMENTES, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! NAGYON CSENDES, KIVÁLÓ A KÖZLEKEDÉS! Két garázs is vásárolható a lakáshoz 3-3 millió Ft-ért.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest, III. III. Rómaifürdő Ár: 49.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 51.53 m2
Szoba: Nappali + 2
Emelet:

RÓMAIFÜRDŐN 4 LAKÁSOS ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZBAN NAPPALI + 2 SZOBÁS LAKÁSOK ELADÓK! Rómaifürdőn 4 lakásos társasház építése fejeződik be idén nyáron. A lakások 51 m2-esek, amerikai konyhás nappalival, étkezővel, + 2 hálószobával, fürdőszobával, külön wc-vel, terasszal, kocsibeállóval, KULCSRAKÉSZEN ! 1. lakás: tiszta alapterület terasz nélkül 49.36 m2 földszinti nappali + 2 szobás teraszos kertkapcsolatos lakás. Ára: 51 millió Ft. Az ár tartalmaz egy belső kocsibeállót is. 2. lakás:tiszta alapterület terasz nélkül 51.53 m2 földszinti nappali + 2 szobás teraszos kertkapcsolatos lakás. Ára: 51 millió Ft. Az ár tartalmaz egy belső kocsibeállót is. 3. lakás: tiszta alapterület erkély nélkül 51.21 m2 első emeleti /legfelső szint/NEM TETŐTÉRI, TELJES ÉRTÉKŰ LAKÓTERÜLET,nappali + 2 szobás teraszos kertkapcsolatos lakás. Ára: 49.9 millió Ft. Az ár tartalmaz egy belső kocsibeállót is. 4. lakás: tiszta alapterület erkély nélkül 51.53 m2 első emeleti /legfelső szint/NEM TETŐTÉRI, TELJES ÉRTÉKŰ LAKÓTERÜLET,nappali + 2 szobás teraszos kertkapcsolatos lakás. Ára: 49.9 millió Ft. Az ár tartalmaz egy belső kocsibeállót is. A burkolatok, szaniterek választhatóak. Műanyag nyílászárók lesznek beépítve 3 réteges üveggel, 10 cm-es grafitos hőszigetelést kap az épület. ÁTADÁS: 2019 JÚLIUS VÉGE!!! Az épület bármikor megtekinthető, már foglalózható!

További adatok a fejlécre kattintva
Somogy megye 8609 Siófok Ár: 53.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 96 m2
Szoba: Nappali + 3
Emelet: földszint + 1 emelet

Széplakon 2006-ban épült 96 m2-es Balaton közeli ikerház fele eladó! CSAK 50 M A BALATON! 2016-ban teljesen felújították, kifogástalan állapotú! Belső kétszintes, a földszinten terasz és kertkapcsolatos nappali, konyha, étkező, és fürdőszoba van, az emeleten pedig 3 külön bejáratú szoba fürdőszobával. Tartozik az ingatlanhoz még 2 db. belső kocsibeálló is. Rezsije rendkívül alacsony, gáz kb. 10.000 Ft, villany, víz, szemétszállítás, mindegyik 2-3000 Ft. Az ikerszomszéd segítőkész, rendkívül barátságos, soha nem volt probléma vele, ráadásul a két ikerház intimitása maximálisan megoldott. 50 m a Balaton, a szabadstand, 5 perc séta az állomás(Széplak-alsó), csendes környék, az utca végén néhány bolt és étterem is van.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest II. Újlak Harcsa utca Ár: 56.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 66 m2
Szoba: 2 + hall
Emelet: II.

KÖZEL A DUNÁHOZ 2 SZOBA HALLOS SZÉP NAGYPOLGÁRI LAKÁS ELADÓ A HARCSA UTCÁBAN! A II. kerületben a Komjádi Sportuszodánál a Harcsa utcában 2 liftes tégla épületben eladó egy II. emeleti 66 m2-es ! 4 m2 erkélyes 2 szoba hallos szép nagypolgári lakás. Elegáns 3.20-as belmagasságú, nyugati tájolású, kiváló helyen lévő ingatlan. 1956-ban épült, 2009-ben újították fel a lakást. A teljes villany és vízvezeték hálózat cserélve lett. Fa nyílászárók vannak redőnyökkel hőszigetelő thermo üveggel. A tölgyfa parketta jó állapotú, nem igényel cserét, csak csiszolást, lakkozást. Légkondicionált, gardrób szekrények vannak beépítve. Szép világos az ingatlan, főleg délutáni napot kap. TEHERMENTES ! Az ingatlan elosztása jó, és még sok lehetőséget rejt magában. Jelenleg egy tágas szép nappali hall, 1 hálószoba, kádas fürdőszoba, gardrób, külön wc és nagy ablakos konyha van a lakásban. A házban már többen áttették a konyhát a hallba, a fürdőszoba mellé, ez kevés ráfordítással egyszerűen megoldható, és így nyertek még egy hálószobát. A lakás rezsije alacsony, házközponti fűtéses, a téli fűtés 15.000 Ft, víz, villany fogyasztás szerint, közös költség 10.000 Ft. A ház alatt közös tároló van. Bejelentett gépjárművel könnyű és gyors a környéken a parkolás. Tervezi a ház a tetőtér eladását, ahol 3 lakás épülne, és ennek fejében a vállalkozó kicseréli a liftet, szigeteli a házat, és nyílászárókat cserélne. Rendkívül jó helyen van, a közvetlen közelében a Frankel Leó úton jár a 17-es 19-es 41-es fonódó villamos, a 9-es és a 109-es autóbusz. Közel a Duna part, a Komjádi uszoda, közért, zöldséges. Kiváló ingatlan akár szép családi otthonnak, akár befektetésnek! BÁRMIKOR, RUGALMASAN MEGTEKINTHETŐ!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy Ár: 60.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 68 m2
Szoba: 2 + gardrób
Emelet: I.

MAGAS MINŐSÉGŰ, INTELLIGENS LAKÁS, 40 M2-ES DÉLI TERASSZAL NÉHÁNY PERC SÉTÁRA A DUNÁTÓL NEM TETŐTÉRI!!! IGAZI LEGÉNYLAKÁS!!! A Duna-menti lakókörnyezet ideális hely a nyugodt és ugyanakkor teljes értékű városi életmódhoz. 4 lakásos társasházban: Nappali + 1 hálószobás teraszos I. emeleti lakás! Alapító okirat szerinti alapterület:67.55 m2, nem tetőtéri Terasz: 39.46 m2, déli Felszíni gépjármű tároló vásárolható:13.75 m2 + 1 millió Ft Garázshely vásárolható a teremgarázsban! + 4 millió Ft -hideg és meleg burkolatok 5000 Ft/m2 árban választhatóak -GAVA PLAST ház, bejárati és beltéri ajtók CVC központi porszívó lakáson belüli alapvezetékes kiépítése a gépészeti részek nélkül -riasztórendszer, kaputelefon, optikai kábelrendszer, -REALTHERM Inoutic Evolution műanyag 6 légkamrás hőhíd mentes nyílászárók -Napelem modulok alapvezetékes kiépítése a villanyóra szekrényig. Egyedi megrendelésre ingatlan/lakás részeként a déli és dél-keleti tetősíkon elhelyezett 10 db.optimanizált teljesítményű okos napelem modul és lakásonkénti vezérlő egység (2.9 kwh villamos energiát óránként).Ár: 2.000.000 Ft/lakás -Belsőépítészünkkel - a lakások szabadabb alaprajzi formálásának köszönhetően - közösen alakítható ki a lakás design. Így az otthona személyre szabottan, az igényeinek megfelelően kerül kialakításra. Kérésre bővebb anyagot, műszaki leírást küldök! Bármikor megtekinthatő! Az épület már áll, kész a mélygarázs és a két szint.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy Ár: 72.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 71.8 m2
Szoba: 3
Emelet:

MAGAS MINŐSÉGŰ, INTELLIGENS LAKÁS, TERASSZAL ÉS KERTKAPCSOLATTAL NÉHÁNY PERC SÉTÁRA A DUNÁTÓL ! A Duna-menti lakókörnyezet ideális hely a nyugodt és ugyanakkor teljes értékű városi életmódhoz. 4 lakásos társasházban: Nappali + 2 hálószobás saját kertes teraszos földszinti lakás! Alapító okirat szerinti alapterület: 71.67 m2 Kizárólagos kerthasználat: 79.72 m2 Terasz: 18.85 m2 Felszíni gépjármű tároló:13.75 m2 + 1 millió Ft Garázshely vásárolható a teremgarázsban! + 4 millió Ft -hideg és meleg burkolatok 5000 Ft/m2 árban választhatóak -GAVA PLAST ház, bejárati és beltéri ajtók CVC központi porszívó lakáson belüli alapvezetékes kiépítése a gépészeti részek nélkül -riasztórendszer, kaputelefon, optikai kábelrendszer, -REALTHERM Inoutic Evolution műanyag 6 légkamrás hőhíd mentes nyílászárók -Napelem modulok alapvezetékes kiépítése a villanyóra szekrényig. Egyedi megrendelésre ingatlan/lakás részeként a déli és dél-keleti tetősíkon elhelyezett 10 db.optimanizált teljesítményű okos napelem modul és lakásonkénti vezérlő egység (2.9 kwh villamos energiát óránként).Ár: 2.000.000 Ft/lakás -Belsőépítészünkkel - a lakások szabadabb alaprajzi formálásának köszönhetően - közösen alakítható ki a lakás design. Így az otthona személyre szabottan, az igényeinek megfelelően kerül kialakításra. Kérésre bővebb anyagot, műszaki leírást küldök! Bármikor megtekinthatő! Az épület már áll, kész a mélygarázs és a két szint.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy Ár: 79.9 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 127 m2
Szoba: Nappali + 4 + társalgó
Emelet:

127 M"-ES 5 SZOBÁS KERTES GARÁZSOS IGÉNYES ÖRÖKLAKÁS ELADÓ CSILLAGHEGYEN! Az ingatlan belső kétszintes, nappali + 4 szobából és egy emeleti társalgóból áll. Az épület 2005-ben épült, az eltelt évek alatt 8 cm-es külső szigetelést kapott a ház, és a lakás feletti tetőszigetelés is teljesen ki lett cserélve. A fa részek festése szép. Négy lakó van a házban, mindenkinek saját szépen parkosított, intim, külön telekrésze van. Extrák: két körös fűtésrendszer, riasztó, kaputelefon, beléptetőrendszer, videós kaputelefon, kandalló, öntözőrendszer, automata kapu és garázskapu, garázs lejárati fűtés, biztonsági több ponton záródó bejárati ajtó, több nagy beépített szekrény, igényes gépesített beépített konyhabútor, tölgyfa parketta, fa nyílászárók, galéria, 2 fürdőszoba, önálló garázs és tároló, kerti szaletli, kerti sütögető. A ház közössége kiváló, az épület egy szép csendes mellékutcában van, de közel a közlekedéshez. A földszinten az előszobából az egy légtérben lévő tágas nappali, konyha, étkező részbe érünk. Az előszobából jobbra egy nagy szoba nyílik, balra pedig egy átlagon felülien nagy fürdőszoba. Az előszobából vezet fel a lépcső az emeletre. Itt 3 szoba, egy társalgó, és egy zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet. Az emeletről a galérián lelátunk a nappaliba, így ez az emeleti rész is szerves része az egész lakásnak. Mivel az ingatlan I. emeleti, így a kertbe a folyosóról néhány lépcsővel jutunk le. A garázs nem teremgarázs, hanem önálló, itt is és a külön tárolóban bőven van hely raktározásra. Az ingatlan tehermentes, megegyezés szerint rugalmasan költözhető. Rezsije alacsony, a téli fűtés átlag 22000 Ft, közös költség 6300 Ft, a felújítási alap szintén 6300 Ft. Ennek köszönhetően a ház, a kert, a lépcsőház kifogástalan állapotú. Az ár tartalmazza a lakás és a saját kert árát. A garázs ára + 3 millió Ft, a tárolóé pedig +1 millió Ft. Feltétlenül nézze meg, ide csak költözni kell!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Testvérhegy Királylaki út Ár: 89.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 117 m2
Szoba: Nappali + 3 + 1
Emelet: földszint+ emelet

III. kerület hegyoldalában a Testvérhegyen lévő Királylaki úton 4 lakásos társasházban eladó egy kertkapcsolatos nappali + 3 egész és 1 félszobás 2 fürdőszobás lakás 89 millióért + 8 millió a dupla garázs. MÖGÖTTE KÖZVETLENÜL ERDŐ! CSEND, NYUGALOM, MADÁRCSICSERGÉS! A földszinten előszoba, vendég wc, tágas nappali közvetlen teraszkapcsolattal, amerikai konyha és étkező található. Innen vezet fel egy szép falépcső az emeletre, ahol 2 erkélyes nagy szoba, és egy fél szoba kapott helyet. Ezen a szinten van még egy beépített gardróbszoba és egy tágas ablakos fürdőszoba, mosdóval, káddal, wc-vel, bidével. A tetőtérbe is falépcső vezet tovább, ahol egy nagy szoba és egy fürdőszoba található. Extrák: szép fa nyílászárók műanyag redőnyökkel, több beépített szekrény, bepolcozott gardrób szoba, igényes gépesített beépített konyhabútor, 2 fürdőszoba, automata bejárati garázskapu, dupla garázs, nagy kert, közvetlen kapcsolat az erdővel, nagy terasz, 2 erkély! A LAKÁS ÜRES, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, TEHERMENTES!! Önállóan mérhető cirkó fűtése van a háznak, a földszinten padló fűtéssel, az emeleteken radiátoros fűtéssel. Fűtés átalány 30.000 Ft. KÖZÖS KÖLTSÉG NINCS! A közlekedés kimondottan jó, a 137-es busz, és az éjszakai 937-es busz megállója nagyon közel van, busszal, vagy autóval pedig 5 perc alatt elérhető a 17-es, 19-es, 41-es, 1-es és a fonódó 47-es villamos. 5 perc távolságra van az EURO CENTER, ahol Interspár, és sok más üzlet található. RUGALMASAN, BÁRMIKOR MEGNÉZHETŐ, MIVEL A LAKÁS ÜRES! NAGY CSALÁDOSOKNAK KIVÁLÓ A 4 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBA MIATT! Külön opció: Mivel a mellette lévő ugyanekkora lakás tulajdonosa ugyanaz a személy, esetleg a mellette lévő lakás is eladó lehet.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Aranyhegy Ár: 89.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 185-188 m2
Szoba: N + 3-4
Emelet:

AZ ARANYHEGYEN 2 db. MODERN MEGJELENÉSŰ, PANORÁMÁS IKERHÁZ ÉPÜL 4 LAKÁSSAL DUPLA GARÁZZSAL! 1 LAKÁS MÁR ELKELT, 3 MÉG LEKÖTHETŐ! AZ EGYIK IKERHÁZ MÁR SZERKEZETKÉSZ! Az Aranyhegy Csillaghegy központjától 5 percre található, csendes, nagyon kedvelt fejlődő kertvárosi rész. Gyönyörű környezet, panoráma, jó levegő! A lakások 128 m2-esek + minden lakáshoz tartozik 60 m2-es két autós mélygarázs. Nappali + 3 hálószobásak, de a földszinten még egy szoba kialakítható. A lakás: 188 m2 alapterületű, telekterület: 345 m2, 5 szoba, 20 m2-es terasz, 2 állásos garázs. Az ingatlan ára: 89 millió Ft. B lakás: 185 m2 alapterületű, telekterület 345 m2, 4 szoba, 20 m2-es terasz, 2 állásos garázs. Az ingatlan ára: 89 millió Ft. C lakás:188 m2 alapterületű, telekterület: 345 m2, 5 szoba, 20 m2-es terasz, 2 állásos garázs. Az ingatlan ára: 89 millió Ft. Az ikerházak merőlegesen állnak egymásra, ami különleges intimitást ad mind a kerteknek, mind az ngatlanoknak. Mind a két épület alatt lesz mélygarázs. Kiváló helyen van, az Aranyhegy legkedveltebb, legszebb részén! Minőségi, igényes kivitelezés több referencia munkával rendelkező vállalkozótól! Kiváló közlekedés, 160-as busz és menetrend szerinti BKK tarifával használható kisbusz közlekedik a csillaghegyi hévhez. KÉRÉSRE RÉSZLETES MŰSZAKI LEÍRÁST, ALAPRAJZOT KÜLDÖK!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy Ár: 111.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 111 m2
Szoba: igény szerint
Emelet: földszint

MAGAS MINŐSÉGŰ, INTELLIGENS LAKÁS, TERASSZAL ÉS KERTKAPCSOLATTAL NÉHÁNY PERC SÉTÁRA A DUNÁTÓL ! A Duna-menti lakókörnyezet ideális hely a nyugodt és ugyanakkor teljes értékű városi életmódhoz. 4 lakásos társasházban: Nappali + 2 vagy 3 hálószobás saját kertes teraszos földszinti lakás! Alapító okirat szerinti alapterület: 110.50 m2 Kizárólagos kerthasználat: 251.34 m2 Terasz: 67.64 m2 Felszíni gépjármű tároló:13.75 m2 + 1 millió Ft Garázshely vásárolható a teremgarázsban! + 4 millió Ft -hideg és meleg burkolatok 5000 Ft/m2 árban választhatóak -GAVA PLAST ház, bejárati és beltéri ajtók CVC központi porszívó lakáson belüli alapvezetékes kiépítése a gépészeti részek nélkül -riasztórendszer, kaputelefon, optikai kábelrendszer, -REALTHERM Inoutic Evolution műanyag 6 légkamrás hőhíd mentes nyílászárók -Napelem modulok alapvezetékes kiépítése a villanyóra szekrényig. Egyedi megrendelésre ingatlan/lakás részeként a déli és dél-keleti tetősíkon elhelyezett 10 db.optimanizált teljesítményű okos napelem modul és lakásonkénti vezérlő egység (2.9 kwh villamos energiát óránként).Ár: 2.000.000 Ft/lakás -Belsőépítészünkkel - a lakások szabadabb alaprajzi formálásának köszönhetően - közösen alakítható ki a lakás design. Így az otthona személyre szabottan, az igényeinek megfelelően kerül kialakításra. Kérésre bővebb anyagot, műszaki leírást küldök! Bármikor megtekinthatő! Az épület már áll, kész a mélygarázs és a két szint.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Nánási út Ár: 120.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 84 m2
Szoba: Nappali + 3
Emelet:

BRUTTÓ ÁR! CÉGEKNEK AZ ÁFA VISSZAIGÉNYELHETŐ!! ÚJ ÉPÍTÉSŰ 5 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ ÉPÜL RÓMAIFÜRDŐN GYALOG NÉHÁNY PERCRE A DUNÁTÓL!! LUXUS KIVITEL! AZ ÉPÜLET HAMAROSAN ELKÉSZÜL! NEM ÁRTÉR!! ÁTADÁS: 2019 tavasz! MÁR CSAK 2 ELADÓ LAKÁS VAN! A KÉT LEGSZEBB NAGY TERASZOS NAGY KERTES LAKÁS MÉG LEFOGLALÓZHATÓ! Egyik lakás sem tetőtéri, a garázsból lift megy fel az egyes szintekig. - Fokozott hő és hangszigeteléssel vannak ellátva a lakások. - Modern, csöndes lift. - 30 cm vastag kő párkányok. - Távirányítós elekromos redőnyök. - Hörmann elekromos garázskapu - Legfelső emeleti teraszon jakuzzi kiépíthető. - Az épület alatti pince szinten a 357 m2-en teremgarázsban 10 db. gépkocsi parkoló, és közös kerékpár és babakocsi tároló kerül kiépítésre. 1. lakás: 84 m2-es lakás + 250 m2 SAJÁT KERT + 2x50 m2-es terasz + 2 db. garázshely a 10 autós teremgarázsban BENNE VAN AZ ÁRBAN! Földszinti, dél-nyugati tájolású, hátsó kert felé néző 84 m2-es, nappali + 3 szobás,(belső egyedi kialakítás lehetséges) saját a lakást körülvevő nagy 250 m2-es dél-nyugati fekvésű saját kert, + 50 m2-es terasszal, 2 garázshellyel. ELADÁSI ÁRA: 120 MILLIÓ FT 2. lakás: 78.96m2-es lakás + 160 m2 SAJÁT KERT + 50 m2-es terasz + 2 garázshely a teremgarázsban!!! Földszinti, dél-keleti tájolású,78.96 m2-es, nappali + 2 szobás, saját a lakást körülvevő nagy 160 m2-es önálló kert, 50 m2-es terasszal + 2 garázshely a teremgarázsban ELADÁSI ÁRA: BRUTTÓ 120 MILLIÓ FT 3. lakás: SAJNOS MÁR ELKELT!! 4. lakás: SAJNOS MÁR ELKELT! 5. lakás: SAJNOS MÁR ELKELT! Az épület magas műszaki tartalommal és luxus kivitelben készül. A garázsszintről lift visz fel a lakásokig. A lakásalaprajzok tiszta rendszere, nagyvonalú, variálható térkapcsolatai a megfelelő, igényes élettér megvalósítását hivatottak szolgálni. A földszinti lakásokhoz kimondottan nagy 160 m2-es és 250 m2-es saját tulajdonú kertrész és 50 m2-es terasz tartozik. Minden lakáshoz 2 autó beállására van lehetőség a teremgarázsban. ÁFA VISSZAIGÉNYELHETŐ! Kérésre részletes műszaki leírást és alaprajzot küldök! AZ ÉPÜLET MÁR ÁLL, KÉSZ A KÜLSŐ SZIGETELÉS, A KÜLSŐ DÍSZBURKOLAT, A KÜLSŐ SZÍNEZÉS, AZ ÖSSZES KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓ BEÉPÍTÉSRE KERÜLT, AZ ERKÉLYEK ÉS TERASZOK JÁRÓLAPOZÁSA KÉSZ, AZ EGYES SZINTEKET ÖSSZEKÖTŐ BELSŐ LÉPCSŐHÁZ ELKÉSZÜLT, ÍGY A LAKÁSOK BÁRMIKOR A HELYSZÍNEN IS MEGTEKINTHETŐEK! JELENLEG A BELSŐ FŰTÉS VÍZ ÉS VILLANYSZERELÉS FOLYIK. Akár hét végén is megnézhetőek a lakások. MÉG 2 db. NAGY KERTES FÖLDSZINTI LAKÁS ELADÓ!!!!!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Ár: 120.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 84 m2
Szoba: Nappali + 2
Emelet:

BRUTTÓ ÁR! CÉGEKNEK AZ ÁFA VISSZAIGÉNYELHETŐ!! ÚJ ÉPÍTÉSŰ 5 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ ÉPÜL RÓMAIFÜRDŐN GYALOG NÉHÁNY PERCRE A DUNÁTÓL!! LUXUS KIVITEL! AZ ÉPÜLET HAMAROSAN ELKÉSZÜL! NEM ÁRTÉR!! ÁTADÁS: 2019 tavasz! MÁR CSAK 2 ELADÓ LAKÁS VAN! A KÉT LEGSZEBB NAGY TERASZOS NAGY KERTES LAKÁS MÉG LEFOGLALÓZHATÓ! Egyik lakás sem tetőtéri, a garázsból lift megy fel az egyes szintekig. - Fokozott hő és hangszigeteléssel vannak ellátva a lakások. - Modern, csöndes lift. - 30 cm vastag kő párkányok. - Távirányítós elekromos redőnyök. - Hörmann elekromos garázskapu - Legfelső emeleti teraszon jakuzzi kiépíthető. - Az épület alatti pince szinten a 357 m2-en teremgarázsban 10 db. gépkocsi parkoló, és közös kerékpár és babakocsi tároló kerül kiépítésre. 1. lakás: 84 m2-es lakás + 250 m2 SAJÁT KERT + 2x50 m2-es terasz + 2 db. garázshely a 10 autós teremgarázsban BENNE VAN AZ ÁRBAN! Földszinti, dél-nyugati tájolású, hátsó kert felé néző 84 m2-es, nappali + 3 szobás,(belső egyedi kialakítás lehetséges) saját a lakást körülvevő nagy 250 m2-es dél-nyugati fekvésű saját kert, + 50 m2-es terasszal, 2 garázshellyel. ELADÁSI ÁRA: 120 MILLIÓ FT 2. lakás: 78.96m2-es lakás + 160 m2 SAJÁT KERT + 50 m2-es terasz + 2 garázshely a teremgarázsban!!! Földszinti, dél-keleti tájolású,78.96 m2-es, nappali + 2 szobás, saját a lakást körülvevő nagy 160 m2-es önálló kert, 50 m2-es terasszal + 2 garázshely a teremgarázsban ELADÁSI ÁRA: BRUTTÓ 120 MILLIÓ FT 3. lakás: SAJNOS MÁR ELKELT!! 4. lakás: SAJNOS MÁR ELKELT! 5. lakás: SAJNOS MÁR ELKELT! Az épület magas műszaki tartalommal és luxus kivitelben készül. A garázsszintről lift visz fel a lakásokig. A lakásalaprajzok tiszta rendszere, nagyvonalú, variálható térkapcsolatai a megfelelő, igényes élettér megvalósítását hivatottak szolgálni. A földszinti lakásokhoz kimondottan nagy 160 m2-es és 250 m2-es saját tulajdonú kertrész és 50 m2-es terasz tartozik. Minden lakáshoz 2 autó beállására van lehetőség a teremgarázsban. ÁFA VISSZAIGÉNYELHETŐ! Kérésre részletes műszaki leírást és alaprajzot küldök! AZ ÉPÜLET MÁR ÁLL, KÉSZ A KÜLSŐ SZIGETELÉS, A KÜLSŐ DÍSZBURKOLAT, A KÜLSŐ SZÍNEZÉS, AZ ÖSSZES KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓ BEÉPÍTÉSRE KERÜLT, AZ ERKÉLYEK ÉS TERASZOK JÁRÓLAPOZÁSA KÉSZ, AZ EGYES SZINTEKET ÖSSZEKÖTŐ BELSŐ LÉPCSŐHÁZ ELKÉSZÜLT, ÍGY A LAKÁSOK BÁRMIKOR A HELYSZÍNEN IS MEGTEKINTHETŐEK! JELENLEG A BELSŐ FŰTÉS VÍZ ÉS VILLANYSZERELÉS FOLYIK. Akár hét végén is megnézhetőek a lakások. MÉG 2 db. NAGY KERTES FÖLDSZINTI LAKÁS ELADÓ!!!!!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Rómaifürdő Ár: 129.0 millió Ft
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 120+ 119 m2 szuterén m2
Szoba: Nappali + 3 + 1
Emelet: földszint

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS ÉS GYÖNYÖRŰ OTTHON EGYBEN !!! Rómaifürdőn együtt eladó egy belső kétszintes társasházi öröklakás terasszal, saját kerttel és egy több éve nyereséggel működő belső kétszintes üzlethelyiség! A lakás földszintjén 60 m2-en nappali, étkező, konyha és fürdőszoba található 16 m2-es terasszal. Innen megy fel a lépcső az emeletre, ahol szintén 60 m2-en 3 szoba és egy fürdőszoba és egy hangulatos erkély kapott helyet. A 72 m2-es üzlethelyiség vadonatúj exlusív üvegpotálos. Itt vannak a kiszolgáló pultok és asztalok, székek, innen vezet le a lépcső a 119 m2-es szuterénbe, ahol női és férfi mosdó, konyha, raktárak, öltöző, előkészítő helyiségek találhatóak, és egy zártkörű rendezvények lebonyolítására is alkalmas, asztalokkal berendezett hangulatos terem. Az üzlethelyiség eléggé frekventált helyen van, előtte kényelmesen meg lehet állni, a parkolás ingyenes. A Római partra érkezők nem tudják kikerülni! A lakás viszont csendes hátsó kertre néz, dél-nyugati tájolású, szép hátsó kerje van, mediterrán stílusú. NEM ÁRTÉR! KIVÁLÓ BEFEKTETÉS, ÉS GYÖNYÖRŰ MELEG OTTHON EGYBEN!!! Bármikor megtekinthető, hívjon bizalommal!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése

 
1031. Budapest, Rómaifürdő Nánási út 20. | Mobil: 06-20-4777-632 | Fax: (06-1) 240-16-40 | Tel.: (06-1)240-1640 | email: info@horland.hu