Oldalt készítette:
www.tothbalazs.hu
Untitled Document
 
Untitled Document

Összesen: 6 db
Budapest III. Rómaifürdő Kalászi utca Ingatlan havi bérleti díja: 0 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 75 m2
Szoba: 2

ÁRESÉS! 39 millóról 30 millióra csökkent az ingatlan ára! FIGYELEM! RÓMAIFÜRDŐN 75 M2-ES FÖLDSZINTI ÜZLETHELYISÉG ELADÓ! Utcai bejáratú földszintes, iroda, lakás, üzlethelyiségnek is alkalmas. Felújított, szép állapotban. 66 m2 Iroda vagy lakás vagy üzlethelyiség + 29 m2 pince. A megadott ár nettó, ha magánszemély veszi, akkor + 27% ÁFA terheli, tehát 38 millió. Céges vásárlásnál fordított ÁFA-val értékesíthető, tehát ÁFA nem terheli - így 30 millió a fizetend

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest V. Belváros Sörház u.-Molnár u. sarok Ingatlan havi bérleti díja: 0 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 200 m2
Szoba: 3

A BELVÁROSBAN A SÖRHÁZ UTCÁBAN 200 M2-ES VENDÉGLŐ ELADÓ! A Váci utca és a Duna part közt lévő Sörház utca-Molnár utca sarkán lévő volt SHEF CAFE eladó! Legalább 100 fő befogadására alkalmas, légkondicionált, riasztó és kamerarendszerrel, vasredőnyökkel felszerelt, vendéglőnek, sörözőnek, kávézónak, borozónak, kialakított központi bárpulttal. A földszint kb. 100 m2-es nagyrészt egylégterű, a női-férfi mosdó és a raktár kivételével. A földszint egyik végéből megy fel a lépcső a galériára, ami nagy belmagasságú, a vendégtér mellett egy különterem, egy iroda, és személyzeti wc található itt. Az egész vendéglő cirkó fűtéses, külön víz, gáz és villanyórával felszerelt, a közös költség 22000 Ft/ hó. NYITVATARTÁSI KORLÁTOZÁS NINCS! 1999 óta működik vendéglátói egységként, Cafe Marlene, Szerb étterem és Shef Cafe néven. Az épület homlokzata, aminek az ajában található a vendéglő felújított, szép. A városrendezési tervben szerepel, hogy a Nemzetközi hajóállomással szemben lévő Sörház utca sétáló utca lesz, így majd terasz kialakítására is lehetőség nyílik. Céggel együtt, vagy külön is eladó. A cég teljesen tiszta, nincs tartozása. Bármikor megtekinthető, azonnal átvehető, bérbe volt adva, jelenleg már nem üzemel.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy Mátyás király út Ingatlan havi bérleti díja: 600000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: választható m2
Szoba:

Csillaghegy frekventált kereszteződésében a Tolnai Iparcikk Centrum a TIC teljes emeleti része, a teljes alagsori része, a tetőtere és a földszinti volt CIB bank helyén lévő legértékesebb üzlethelyiség kiadó. Földszint: A 278 m2 össz-alapterületű létesítmény - egy megfelelő kiegészítő helyiségekkel kiépített - I. osztályú bankfiókot, valamint egy 24 órás zónát képező 68 m2-es előteret foglal magába, ahol a bank jelenleg is használatban lévő 24 órás zónája és ATM-je került elhelyezésre. 278 m2- 4200 EURÓ + ÁFA Emelet: 300 m2 - 15 EURÓ/m2 + ÁFA 300 m2 - 15 EURÓ/m2 + ÁFA 180 m2 - 12 EURÓ + ÁFA Tetőtér: 200 m2-10 EURÓ + ÁFA Alagsor: 400 m2- 6 EURÓ/m2 + ÁFA 300 m2 -6 EURÓ/m2 + ÁFA Látványfelvonó, 1000 kg-os teherlift, árufeltöltásre hátsó zárt parkoló, reklámfelületek, utcán jó parkolási lehetőség, frekventált útkereszteződés, exlusív belső terek, gránit lépcső.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy Mátyás király út Ingatlan havi bérleti díja: 600000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 300 m2
Szoba:

Csillaghegy frekventált kereszteződésében a Tolnai Iparcikk Centrum a TIC teljes alagsori része kiadó. A 400 m2-es üzlethelyiség 100 m2-es raktárral 1800 EURÓ/hó + rezsi 3 helyiségből áll a teljes szint : 400 m2 + 300 m2 + 100 m2 raktár. Az egész alagsor együtt is bérelhető, ez esetben az ár megállapodás tárgyát képezi. A Mátyás király útról nyíló földszinti főbejárattől gránit lépcső visz le az üzlethelyiségbe. A földszinten az üzlet jól kitáblázható. Régebben csavarbolt, fürdőszoba szalon működött itt, de bármilyen tevékenységre alkalmas. Mind a három helyiség egylégterű, de gipszkarton falakkal akárhány helyiség leválasztható. Vizes blokk kialakított. Gépi szellőztető rendszer működik, 1000 kg-os teherlift megy le a hátsó udvari zárt nagy rakodó parkolóhoz, mely áruszállításra kiválóan alkalmas. A környék forgalmas, a parkolás kiváló, az üzletház jól kitáblázható kereszteződésben van.

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest 3. Csillaghegy Mátyás király út Ingatlan havi bérleti díja: 1500000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 300 m2
Szoba:

Csillaghegy frekventált kereszteződésében a Tolnai Iparcikk Centrum a TIC teljes emeleti része kiadó. 300 m2, gyönyörű egylégterű, a vizes blokk kialakított. Ez az emelet dél-keleti frontja. A Mátyás kirányné útra és a Rákóczi útra néznek az ablakok. Látványlift visz fel az emeletre, 8 nagy ablaka van, nagyon világos, az egész helyiség légkondicionált, padlófűtéses. A 300 m2-es rész bérleti díja 15 EURÓ/ m2, rezsije a közös költséggel együtt 5 EURÓ/m2. Itt az emeleten kiadó még a teljes dél-nyugati front, ami szintén 300 m2, és a középső front, ami 180 m2. A középső front bérleti díja 12 EURÓ/m2 + 5 EURÓ/m2 rezsi Együtt is bérelhető a teljes emelet 780 m2-en. Az egész emelet együttes bérlése esetén a bérleti díj megegyezés tárgyát képezi. A központi elhelyezkedés, a jó parkolási lehetőség, a kiváló reklám lehetőség, az egy légtér, a sok ablak miatt kiváló lehet konditeremnek, bútorboltnak is. Mivel a tér igény szerint átalakítható, így szinte minde tevékenysére alkalmas lehet. Az üzletház mögött automata kapuval zárt területen kiváló rakodási lehetőség biztosított. Rugalmasan megtekinthető!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése
Budapest III. Csillaghegy Mátyás király út Ingatlan havi bérleti díja: 1500000 Ft/hó + rezsi
Ingatlan azonosító száma:
Terület: 278 m2
Szoba: 5

Csillaghegy frekventált kereszteződésében a Tolnai Iparcikk Centrum a TIC földszintjén az üzletközpont legszebb része kiadó. FÖLDSZINTI, KÖZVETLEN UTCAI BEJÁRAT, EXLUSÍV BELSŐ TÉR, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS, FORGALMAS UTCA, KIVÁLÓ PARKOLÁSI LEHETŐSÉG! Utoljára bank bérelte a helyiséget, ezért jelenlegi kialakítása egy bank igényei szerinti , de természetesen bármilyen más belső kialakítás is lehetséges. A 278 m2 össz-alapterületű létesítmény - egy megfelelő kiegészítő helyiségekkel kiépített - I. osztályú bankfiókot, valamint egy 24 órás zónát képező 68 m2-es előteret foglal magába, ahol a bank jelenleg is használatban lévő 24 órás zónája és ATM-je került elhelyezésre. Az elektromos ellátása önálló saját mérőórával ellátott, vízellátása a TIC áruház épület viz-nyomó- és lefolyó rendszeréhez kapcsolódik, önálló mérővel rendelkezik. A helyiségek fűtése radiátoros hőleadókkal történik. Az ehhez szükséges melegvizet a TIC központi kazánhelyiségében előállított melegvíz biztosítja. A LOGO/funkció reklámozására a külső falfelület bérelhető, illetve az épület tetején nagy méretű világító tetőreklám is elhelyezhető. Az üzlethelyiség háta mögött automata kapuval záródó területen kiváló rakodási, szállítási terület biztosított akár nagyméretű jármű részére is. Az ingatlan bármikor megtekinthető, azonnal bérelhető! KIVÁLÓ BANKNAK, BIZTOSÍTÓNAK, SZALONNAK, EXLUSÍV RENDELŐNEK, OKTATÓ KÖZPONTNAK, NÍVÓS ÜZLETHELYISÉGNEK!

További adatok a fejlécre kattintva
képek megtekintése

 
1031. Budapest, Rómaifürdő Nánási út 20. | Mobil: 06-20-4777-632 | Fax: (06-1) 240-16-40 | Tel.: (06-1)240-1640 | email: info@horland.hu